Σπάνια εμφάνιση για την πεθερά του πρωθυπουργού – Τι είχαν πει στην Μαρίκα για την… πεθερά;

Κοινοποίηση:
2019_10_22_09_27_05_6038_MITSOTAKIS_IVI_GONTIKA_21102019

Πολύ διακριτική ήταν ομολογουμένως η σπάνια εμφάνιση της μητέρας της Μαρέβας Μητσοτάκη, πεθεράς του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σε πρόσφατη έξοδό της στο Μέγαρο Μουσικής.

Οσο και να προσπάθησε να αποφύγει τα φλας, ελάχιστοι αναγνώρισαν (μεταξύ αυτών και η «Εspresso») στο φουαγιέ του Μεγάρου την Ηβη Γόντικα, η οποία συνοδευόταν από τη γνωστή εικαστικό και επίσης κάτοικο Φιλοθέης Εριέττα Βορδώνη.

Οι δύο γυναίκες, τις οποίες ενώνει η αγάπη τους για την τέχνη και τη μουσική, παρακολούθησαν στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» την παράσταση σύγχρονου χορού «Dance me – Music by Leonard Cohen» από τη διάσημη ομάδα χορού Ballets Jazz Montreal, σε συνέχεια της διεθνούς sold out περιοδείας της.

Το γενεαλογικό δέντρο της κυρίας πρωθυπουργού είναι εντυπωσιακό, αφού η ίδια γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά η καταγωγή της είναι από την Αίγυπτο, έχοντας ρίζες από τη Χίο και τη Βαρσοβία: από την πλευρά του πατέρα της, ο παππούς της, Ματίας Γκραμπόφσκι, είχε δική του φαρμακοβιομηχανία στη Βαρσοβία.

Ο πατέρας της συνέχισε τις φαρμακευτικές δραστηριότητες με έδρα το Λονδίνο. Από την πλευρά της Ελληνίδας μητέρας της, της Hβης Γόντικα, ο ναυπηγός παππούς της Φίλιππος ήταν τρίτης γενιά Ελληνας της Αλεξάνδρειας και ο πρώτος φοιτητής που σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Νιούκασλ του Λονδίνου. Στην Ελλάδα εγκαταστάθηκε το 1956 ενώ υπήρξε πρόεδρος του νορβηγικού νηογνώμονα Det Norske Veritas.

Οι γονείς της Μαρέβας Γκραμπόβσκι – Μητσοτάκη γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στην Ελβετία, όπου σπούδαζαν και οι δυο τους Ιατρική.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού μεγάλωσε, όπως έχει γραφτεί στο παρελθόν, ουσιαστικά με τη γιαγιά της μετά το διαζύγιο των γονιών της, αφού ο πατέρα της συνέχισε να ζει και να δουλεύει στο Λονδίνο και η μητέρα της προχώρησε σε ακόμα τρεις γάμους. Από την πλευρά της μητέρας της απέκτησε και τον ετεροθαλή αδελφό της, τον Γιωργή, ο οποίος ασχολείται με τα χρηματιστηριακά.

Μεγάλη πουτ@ν@ η πεθερά

Τάδε έφη στην Μαρίκα Μητσοτάκη  στενό μέλος της φαμίλιας όταν κάνανε τα προξενιά στον Κούλη με την υπέρλαμπρη Μαρέβα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Πάντως ένα είναι σίγουρο. Κάποιος από τους δύο γεννήτορες διασταυρώθηκε με πιθηκοειδές είδος.

  2. Μητσοτάκη γ@μιεσαι ρε παλιό π@υστη μ@λακα ξεκολιαρη μαζί με το σκιάχτρο την πεθερά. Άντε γ@μηθειτε όλοι σας παλιό μιάσματα όργια του κερατά. Στον υπόνομο με τα σκατα ανήκετε οικογενειακώς.

  3. Αντε καλε που ειναι γυναικα!
    Τραβέλι είναι που πηγε σε τροτοκλασατο ντοτόρι για τράβηγμα και τον εκανε και χάλια🤣

  4. Ρε Κούλη που έχεις μπλέξει, μάνα κόρη είναι γάμησε τα. Η Αργεντινή τι πρόεδρο έβγαλε ρε παιδιά;τον είδατε;

  5. παντως ο κουλης φαινεται οτι την λατρευει ,μηπως του βαζει” αδιευκρινητα ποσα “” στην τραπεζα οπως του Αβραμοπουλου !!

  6. Σαν τραβεστι μετα απο αποτυχιμενες πλαστικες.Παντως ταιριαζει γαντι με τον γαμπρο της.

  7. Να σου πεταχτεί νύχτα απο καμία σκοτεινή γωνιά, οχι στην κάλτσα θα σου τρέχει, στον υπόνομο θα φτάσει.

  8. Τι ειναι τουτο μανα μου!!!!!ανασαινει ή τα’χει κορδωσει?????ανηκει στο ανθρωπινο ειδος??????

  9. ζει ο predator ?

    Στο εργο τον ειχε σκοτωσει ο Αρλοντ.

  10. Καλοι μου ανθρωποι αντι να ευχηθειτε καλα σαραντα στη κυρουλα την τρολαρετε κι απο πανω? Που πηγε ο….πολιτισμος σας?

  11. Ο πατέρας της Ήβης ήταν ο Φίλιππος Άνταμς, με ρίζες από Άγγλους της Σμύρνης. Κάποιος εξ αυτών ήλθε σε γάμο με Ελληνίδα της Χίου, το γένος Λουδάρου. Κατόπιν Αλεξάνδρεια όπως και οικογένεια Μπενάκη, Χωρέμη, Μηταράκη κλπ.

  12. Ντροπή εκεί στο μακελειό, υπάρχουν και άτομα με προβλήματα στην καρδιά. Δεν φτάνουν τα εμβόλια, μας δείχνεις και το τεκνό στην φωτογραφία για να μας στείλεις αδιάβαστους???? Αχαχαχαααααααααα!!!!

  13. αποτυχημενη πλαστικη στα χειλια. Αλλο ενα τερας

  14. Πω πω Παναγία μου πανασχημη είναι βοήθεια Το τρώω το φαΐ μου …

  15. Mamma mia! Τι ειν’ τουτο;;; Σαν εγχειρισμενη τραβεστω!

  16. …..ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??…Ο FREDDY KRUGER ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ!!

  17. Τώρα κατάλαβα γιατί είναι άσχημα τα παιδιά του Μητσοτάκη….
    Με τέτοια γονίδια μόνο συμφορά γεννιέται…

    1. Εφιαλτης στο δρομο με τις Γκραμπόφσκι….

Comments are closed.