Σπάνια εμφάνιση: Δείτε την Αιμιλία Υψηλάντη στα 77 της!

Κοινοποίηση:
aimiliaypsilanti-708

Η τραγωδία του Αισχύλου γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην καλοκαιρινή της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Με τις παραστάσεις να γίνονται sold out.

Αυτή τη φορά, η θεατρική παράσταση βρέθηκε στην Αθήνα. Με το κοινό να καταχειροκροτεί τους ηθοποιούς και τους συντελεστές.

Ο σκηνοθέτης Σταύρος Τσακίρης επέλεξε την Κάθριν Χάντερ να ενσαρκώσει τον Προμηθέα και η Ελληνίδα διεθνούς φήμης ηθοποιός, αποδέχτηκε την πρόκληση.

Εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη.

Η αγαπημένη ηθοποιός στα 77 της είναι πιο κομψή από ποτέ.

Επέλεξε ένα λευκό midi shirt dress με κοντό μανίκι, το οποίο συνδύασε τέλεια με λευκά χαμηλά πέδιλα.

Χωρίς τίτλο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΟΣΟΥΡΓΕΛΟ???? ΣΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΟΛΟΙ ΤΡΩΓΑΝ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΓΕΡΟΝΤΟΚΑΖΑΚΟ ΕΠΙ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ !!!! Ο ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΗΘΕΝ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΕΖΗ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΚΕΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΞΕΡΝΑΓΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ !!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ!!!!

  2. Τι αριστερή βρε παιδιά! Αυτή όπως και τόσοι άλλοι, έγιναν φίρμες και τα¨κονόμησαν την εποχή της επταετίας.Απλά μετά την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια και το΄παιξαν αντιστασιακοί για να μην τους πειράξει κανείς! Μην ξεχνάτε και τον σούπερ… αντιστασιακό Κώστα Καζάκο, που δεν προλάβαινε να παίρνει ρόλους στις πολεμικές ταινίες της εποχής που σημειωτέον γυριζόταν όλες με την βοήθεια και ενίσχυση του στρατιωτικού καθεστώτος!

  3. ΓΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΠΑΣΙΟΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ, ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΚΟΜ-ΜΟΥΝΑ………….

    1. ΚΟΜ-ΜΟΥΝΑ ΚΟΜ-ΜΟΥΝΑ…………. Αλλά μια χαρά τόλεγε κι αυτή το ποιήμα επι επαναστάσως…

Comments are closed.