Σπάνε όλα τα κοντέρ του μίσους για την χώρα – Ο αδελφός του Τζανακοπουλου διαδηλώνει κατά της Ελλάδας στο Λονδίνο (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
1

Στα παλιά του τα παπούτσια φαίνεται πως γράφει ο αδερφός του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Τζανακόπουλου, Αντώνης Τζανακόπουλος, τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Mega περί κλειστών συνόρων.

Και τούτο, καθώς ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον αναπληρωτή καθηγητή Διεθνούς Δικαίου στην Οξφόρδη, ο οποίος, σημειωτέον, αποτέλεσε σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα περί τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και φανατικός υπερασπιστής της, να διαδηλώνει έξω από την πρεσβεία, εκ μέρους του οργανισμού «Syrian Solidarity», κρατώντας πλακάτ που αναγράφουν όπως «Πρόσφυγες καλωσορίσατε εδώ» – «Κανένας άνθρωπος δεν είναι παράνομος» – «Ανοίξτε τα σύνορα τώρα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΤΡΩΕΙ ΚΑΡΟΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΟΝ ΜΑΣ.

  2. Oλοι οι συριζαιοι ειναι ανθελληνες και ψυχακηδες,που το παραξενο.Ξαναψηφηστετους.

  3. αυτα τα πηθικομορφα τερατα ανηκουν στην κατηγορια των ανθρωπων ?

    ισως πισσα και πουπουλα να καθαριζε τις μουρες των πουλημενων μπασταρδων

  4. Δηλ., να πληρώνω χιλιάδες ευρώ (λέμε τώρα) να στέλνω το παιδί μου να σπουδάζει στην Οξφόρδη και να του κάνει μάθημα αυτό το ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΌ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟ ΜΙΑΣΜΑ. Γιαυτό βλέπεις παιδιά που καταλήγουν να χάνουν τον εαυτό τους. Γονεις προσοχή. Βλέπετε ότι γίνεται πλύση εγκεφάλου και στις “καλύτερες οικογένειες”.

  5. ΜΠΡΑΒΟ!! ΕΥΓΕ!! ΠΑΡΕ ΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ…ΑΝΤΕ ΤΖΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΡΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΟΛΑ…ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ…!! ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Ε Λ Λ Α Δ Α…..ΑΚΟΥΤΕ ΕΛΛΑΔΑ..ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΜΑΚΑΚΕΣ…ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ

  6. ΜΠΡΑΒΟ!! ΕΥΓΕ!! ΠΑΡΕ ΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ…ΑΝΤΕ ΤΖΑΝΑΚΟΓΛΥΦΡΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΟΛΑ…ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ…!! ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Ε Λ Λ Α Δ Α…..ΑΚΟΥΤΕ ΕΛΛΑΔΑ..ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΜΑΚΑΚΕΣ…ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ

  7. Αναπληρωτησ καθηγητης στην Οξφορδη. Που κατεντησαν αυτα τα πανεπιστημια εκκολαπτηρια διεθνιστων του Σορος.Αυτο το ρεμαλι να διδασκει στην οξφορδη

  8. στο λονδινο τους καλεσε,μην κανεται ετσι

  9. ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΜΙΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ….?? ΑΝ ΜΙΛΑΣ….ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ…ΑΝ ΔΕ ΜΙΛΑΣ…ΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ (ΤΗ ΚΑΡΑΦΛΗ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ ) ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ…”ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ”…(ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΑΦΙΕ..ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΟΡΙΤΗ…ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΟΣΕΣ ΣΥΡΙΑΚΕΣ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΕΣ-ΑΦΓΑΝΙΚΕΣ-ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ… ΨΩΛΕΣ ΑΡΠΑΞΕΣ..) .ΑΝ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ε Σ….ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ…!!!! (ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ…ΞΕΡΕΙ..) ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΙ ΦΛΕΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΓΛΟΙ?..ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΣΤΟ ΟΞΦΟΡΝΤ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ…ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ? ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΡΑΨΕ ΤΗ ΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ,,.ΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ…. ΨΩΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ..ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ …ΑΝΤΕ ΤΡΥΠΙΕ..ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΑ???

  10. ΑΛΛΟΣ ΚΑΡΑΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑΣ ΕΤΕΡΟΣ ΓΙΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗΣ ΠΟΝΤΙΚΟΜΟΥΡΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.ΙΔΙΟΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ.ΑΣΧΗΜΟΣΟΓΟ.

  11. ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ..Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ , ΤΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΛΟΚΕΡΙ ΜΑΖΙ , ΟΥΣΤ

  12. Καπου απόμερα θα ξεμυτισαν για να βγαλουν την φωτογραφία

  13. Παλι καλα που δεν τους πλακωσαν οι Αγγλοι στο ξυλο, συτοι ακουνε ανοιχτα συνορα και παθαίνουν παράκρουση

  14. Δεν περιμενα τιποτα διαφορετικο απο τον μορφομουρη αυτον………Ειναι εχθροι της πατριδας χωνεψτε το………

Comments are closed.