Σοφία Κορμά: Ποια είναι η 31χρονη αρχισμηνίας καλλονή, που παρουσίασε την παρέλαση με τον Νίκο Αλιάγα

Κοινοποίηση:
sofiakorma

Η υπέροχη φωνή και η αμεσότητα του Νίκου Αλιάγα, συνόδευσαν σήμερα τις συγκινητικές εικόνες της μεγαλειώδους παρέλασης που έγινε στην Αθήνα, για την επέτειο των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση. Μαζί του συμπαρουσιάστρια η Σοφία Κορμά.

 

Η Σοφία κατάγεται από την Καλαμάτα έχει σπουδάσει στην ΑΣΟΕΕ και εργάζεται στη Διεύθυνση Ενημέρωσης, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Η 31χονη αρχισμηνίας, κατάγεται από την Καλαμάτα και παρουσιάζει στην κρατική τηλεόραση, την εκπομπή “Με αρετή και τόλμη”.

Η ίδια τολμά και χαίρεται που δρα σε έναν τουλάχιστον μέχρι πριν λίγο καιρό ανδροκρατούμενο χώρο και σήμερα ένιωσε πολύ ευτυχισμένη παρουσιάζοντας μαζί με τον Νίκο Αλιάγα μια τόσο σημαντική παρέλαση όπως αυτής της επετείου των 200 χρόνων από τη ελληνική επανάσταση.

Δες φωτογραφίες

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. η τηλεοπτικη μεταδοση και περιγραφη ηταν λιαν επιεικως της πλακας ,μακεδονομαχοι περναγανε για τους πεζοναυτες μας ελεγαν. γυναικες και ενοπλες δυναμεις δεν πανε λεω εγω που ειμαι old school.

  2. Οι στρατιωτικοί παντρεύονται νέοι….. Η κυρία Αρχισμηνίας…; ;;; Ελεύθερη είναι…;;;;

  3. στο θρανιο παλι και απο την αρχη, ουτε το γραμμενο κειμενο δεν μπορουσε να διαβασει σωστα. ειναι και στρατιωτικος! .κατα τα αλλα , πολυ ωραια κοπελα ,ωραια παρουσια. για να μη μας πουν κομπλεξικους και μιζερους.

  4. Βύσμα με πλάτες στην αρχή η τέλως πάντων μπορεί και να καθόταν σε κάποιον μεγάλο, πχ κάποιο μεγαλοβιομήχανο, υπουργό η εφοπλιστή, δε ξέρουμε τι παίζει. Τώρα τι να λέμε, δημόσιος και ιδιωτικός τομέας, του βύσματος, της λαμογιάς, της πουστιάς, της απάτης, του γλυψίματος, της συκοφάντησης και των εκβιαστών το ανάγνωσμα είναι. Είναι πολλά που δε λέγονται αλλά έτσι λειτουργούν. Θα δείς θρασύπουστες τεμπέληδες να φθάνουν διευθυντές σε ομίλους, στρατηγούς και ναυάρχους στο στρατό (προμήθειες, μεταθέσεις, κοκ), στρατηγούς στην ελας, μεγαλοστελέχη σε τράπεζες, μεγαλοεργολάβους, κανάλαρχες, ποδοσφαιρικούς παράγοντες, τραγουδιστές, ηθοποιούς, μεγαλοδικηγόρους, πετρελαιάδες και γιατρούς.
    Όλα άμα το προσέξεις είναι ένα δίκτυο, στο οποίο με ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ, ΑΞΙΑ, ΓΝΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΦΙΛΟΤΙΜΟ και λοιπές χαριτωμένες μαλακίες δεν μπαίνεις για να γίνεις μέρος του.
    Για να γίνεις μέρος του δικτύου, φυσικά θα χρησιμοποιηθείς κάπου με κάποιο τρόπο, προφανώς δε θα κάθεσαι οπουδήποτε, ΑΛΛΑ πρέπει να είσαι ΕΜΠΙΣΤΟΣ τους, ομοιδεάτης ή ένα εκκρεμές γραμμάτιο δικών τους. Αυτό μετράει.

  5. και οι τουρκοι την βλεπουν και γλυφωντε και θα κανουν και διαβημα να την βγαλετε ξεβρακωτη να ξερουν τον αντιπαλο κα απο μεσα τα μεμετια και τα χασανια

  6. ήθελα να ξέρω με ποιά κριτήρια μπαίνουν σε αυτές τις θέσεις…και ύστερα φωνάζουνε ότι οι μονάδες δεν είναι επανδρωμένες και κάνουν διαγωνισμούς για ΕΠΟΠ….η συγκεκριμένη ποιά ειδικότητα έχει στην ΠΑ και γιατί δεν πάει στη μονάδα της..υπάρχουν και άνεργοι δημοσσιογράφοι να κάνουν τη δουλεία και να πάρουν και έναν μισθό…η συγκεκριμένη πληρώνεται από το δημόσιο να είναι στη μονάδα της σύμφωνα με την ειδικότητα της και όχι να βολτάρει στα υψηλά σαλόνια…αλλά βλέπεις…..

  7. κωλόβυσμα (ΕΠΟΠ προφανώς),αμετάθετη σίγουρα που γράφει και ο φίλος παραπάνω.Πολλοί γνωστοί μου που είναι στον στρατό,ακόμη και σε άδεια με δυσκολία να πάνε ένα τριήμερο στο εξωτερικό (συνήθως στην ζούλα το κάνουν) αυτή βλέπω τα έχει εύκολα τα ταξιδάκια.

    1. Προφανώς δεν είναι ΕΠΟΠ……… Από Στρατιωτική Σχολή είναι. ΣΤΥΑ ή ΣΥΔ έχει τελειώσει….

  8. Και εμεις τωρα τι πρεπει να κανουμε γι αυτην , να τη χειροκροτησουμε;

  9. Ούτε υπέροχη φωνή , ούτε μπορούσε να διαβάσει σωστά αυτά που της είχαν δώσει να πει.

    1. Σωστά.Γραμμενα τα χε μπροστά της και έκανε συνεχώς λάθη.Λογω τρακ μέχρι ενός σημείου δικαιολογημένο…. αλλά άμα άκουγες την μετάδοση ήταν τρομερά ενοχλητικό!

  10. Κορμάρα η Κορμά….Εύγε στην όμορφη Ελληνιδα μας!!!

  11. Ενα ακομα μπαζο που προωθηθηκε αδικως… Η περιγραφη της παρελασης ηταν απαισια, αμετρητα λαθη, φωνη που εσβηνε…Απαρδεκτες παρουσιες και αυτης κ του Αλιαγα… Σαν να ακουγες δυο ψοφιμια τελειως αποδιοργανωμενα… Απορω με τις επιλογες καποιων! Ντροπη!!! Ποιος ξερει ποσα τσεπωσε η…καλλονη της δεκαρας για το φιασκο αυτο!…Ουτε καλλονη ειναι ουτε τιποτα… Σαν low class βιζιτα ειναι η μανδαμ….

  12. τι να είναι ; ένα ακόμα κρατικοδίαιτο τρωκτικό, τίποτα παραπάνω

  13. Α ρε και να έβγαινε από πουθενά ο Κολοκοτρώνης…………. Θα έτρεχαν να κρυφτούν όλοι αυτοί που αμαυρώνουν τέτοιες γιορτές.

  14. Το βισμα που την έμπασε πιο είναι;; Και πόσα τσεπωσαν τα φρούτα αυτά για να παραστήσουν τους παρουσιαστές …ενώ ο κόσμος πεινάει;;

  15. ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ…. ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ, Ε? ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ….

  16. ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΒΥΣΜΑ, ΑΜΕΤΑΘΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ…ΕΔΩ ΣΤΗΝ [ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΕΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΟΤΙ ΤΑ ΡΑΦΑΛ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ

    ΓΙΑ ΜΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΘΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ…ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ

  17. Ούτε εμένα μου άρεσε η περιγραφή. Καθόλου καλή περιγραφή από γυναίκα και αλιαγας δεν καταλάβαιναμε τι έλεγε. Φωνή βραχνή, λαγνα όπως είπε κάποιος και μέτρια άρθρωση δεν έκανε για εθνική παρελάση.

  18. θελει δουλιτσα ακομα αλλα νομιζω οτι θα μαθει με τον καιρο

  19. Αυτη ηταν ετσι κι ετσι στην περιγραφη της παρελασης,με πολλα σαρδαμ.Ο Αλιαγας ηταν απαισιος.Με χαλια χαμηλη φωνη,βραχνιασμενη και λαγνα λες και περιεγραφε τσοντα,αντι να εχει δυνατη στεντορροια φωνη.Μονο οταν περνουσαν τα Ραφαλ αρχισε να μιλαει πιο δυνατα και στα γαλλικα.Νεροβραστος τελειως.

Comments are closed.