Σοφία Βεργκάρα: Η γυμνή φωτογραφία που έχει πάντα στην ντουλάπα της

Κοινοποίηση:
vergara

Η Σοφία Βεργκάρα έκανε μια ξενάγηση στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, ποζάροντας στο εξώφυλλο του Μαρτίου για το περιοδικό «Architectural Digest». Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στην πολυτελή γκαρνταρόμπα της, αποκάλυψε ένα πολύ ιδιαίτερο αντικείμενο.

Σε ένα συνοδευτικό βίντεο, η ηθοποιός προσκαλεί τους θεατές στον λαμπερό χώρο, που φιλοξενεί ράφια με ρούχα και τσάντες και σορούς από παπούτσια. «Εδώ είναι όπου ζω πραγματικά, στην ντουλάπα μου», παραδέχθηκε. «Εδώ περνάω τον περισσότερο χρόνο μου. Αυτό είναι σαν το όνειρο ενός κοριτσιού».

«Όλα αυτά τα πράγματα στον πάγκο είναι πολύ ξεχωριστά για μένα», λέει, δείχνοντας μεταξύ άλλων αντίκες από ένα κατάστημα στο Παρίσι και μια πολύτιμη φωτογραφία του αείμνηστου αδελφού της και του αείμνηστου ξαδέρφου της. Στη συνέχεια, η Βεργκάρα κρατάει ψηλά μια ασπρόμαυρη, γυμνή φωτογραφία της με κορνίζα, εξηγώντας με μελαγχολική διάθεση: «Και αυτή η φωτογραφία, ήταν όταν ήμουν νέα και φρέσκια».

Σε μια φωτογραφία που μοιράστηκε η σταρ στο Instagram, οι θαυμαστές της είδαν επίσης δει την περιβόητη φωτογραφία με την αναπαράσταση της «δολοφονικής» ματιάς της Σοφίας Λόρεν προς την Τζέιν Μάνσφιλντ το 1957 με πρωταγωνίστριες την Σοφία Βεργκάρα και την Τζούλι Μπόουεν στους ρόλους της Μασφιλντ και της Λόρεν αντίστοιχα!

Η Βεργκάρα αγόρασε το σπίτι των 26 εκατομμυρίων δολαρίων το 2020 ενώ ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Τζο Μανγκανιέλο. Μετά από επτά χρόνια γάμου, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Ιούλιο του 2023 και ο τελευταίος υπέβαλε αίτηση διαζυγίου δύο ημέρες αργότερα.

Η Βεργκάρα εξομολογήθηκε ότι ήθελε ένα άνετο και ζεστο «σπιτικό», επαινώντας τη σχεδιάστρια Oχάρα Ντέιβις-Γκαετάνο που έδωσε ζωή στο όραμά της σε μια ταραχώδη περίοδο. «Μου άρεσε να δουλεύω με την Oχάρα. Μου έσωσε τη ζωή γιατί βρισκόμουν σε ένα σταυροδρόμι», εξηγεί η Βεργκάρα στο βίντεο. «Είπα τότε : “Είτε Θα μισήσω αυτό το σπίτι είτε θα το αγαπήσω. Τι να κάνω; Δεν θέλω να μετακομίσω εδώ γιατί δεν νομίζω ότι τα πράγματα πάνε όπως ήθελα».

Ένα από τα άλλα αγαπημένα της μέρη του σπιτιού είναι ο καταπράσινος κήπος της πίσω αυλής της. «Όταν βρήκα αυτό το σπίτι, ήταν φρικτό. Ήταν σαν ένα κάστρο στην Τρανσυλβανία», εξηγεί. «Όταν όμως βγήκα έξω και είδα αυτόν τον κήπο, ήξερα ότι αυτό ήταν το μέρος που ήθελα να ζήσω. Αυτός ο εξωτερικός χώρος είναι σαν προέκταση του σπιτιού. Ο πιο ιδιαίτερος χώρος του σπιτιού.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ωραία να αρχίσει να τον καλλιεργεί να πάρει και ένα επίδομα.

Comments are closed.