Σοφία Μπεκατώρου για τον παπά στο Αγρίνιο: «Η κακοποίηση δεν εμπίπτει στο λειτούργημα του ιερέα»

Κοινοποίηση:
anarthsh_sofia_mpekatwrou

Η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram κάνει το δικό της σχόλιο, για την υπόθεση στο Αγρίνιο με τον ιερέα που κατηγορείται για κακοποίηση δύο κοριτσιών.

«Οι ιερείς έχουν ένα σημαντικό έργο να διατελέσουν και σίγουρα η κακοποίηση της ψυχής και του σώματος δεν εμπίπτει στο λειτούργημά τους» αναφέρει μεταξύ άλλων η Σοφία Μπεκατώρου.

Η ανάρτησή της:

“Ο παππούς μου ήταν Θεολόγος και από εκείνον γνώρισα τί σημαίνει πίστη στο Θεό. Δεν βρίσκεται μόνο μέσα στην Εκκλησία, αλλά γύρω μας σε κάθε στιγμή. Οι ιερείς έχουν ένα σημαντικό έργο να διατελέσουν και σίγουρά η κακοποίηση της ψυχής και του σώματος δεν εμπίπτει στο λειτούργημά τους.
Αν θέλουμε να υπάρχει δικαιοσύνη στην κοινωνία μας πρέπει να έχουμε τη δύναμη να κοιτάμε τους ανθρώπους έξω από το “πλαίσιο” που τους εξασφαλίζει η επαγγελματική,κοινωνική ή οικονομική τους θέση”.

bekatorou

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο/Η από τότε που το λειτούργημα έγινε επάγγελμα, ναυάγησε η κοινωνία ... λέει:

    Λειτούργημα δεν είναι μόνον του ιερέα, αλλά ΚΑΙ του εκπαιδευτικού ΚΑΙ του ιατρού ΚΑΙ του δικαστικού …

  2. Σοφία Μπεκατώρου για τον παπά στο Αγρίνιο: «Η κακοποίηση δεν εμπίπτει στο λειτούργημα του ιερέα»
    – κι εγώ σε ρωτάω : φαντάζεσαι Σοφούλα μου στο σημείιο της Θείας Ευχαριστίας κι εκεί που λέει “Τα σα εκ των σων συ προσφέρομεν κατά πάντα και διά πάντα” να αρχίσει να ρίχνει κλοτσίδια και μπουνίδια στα παπαδάκια και στο διάκονο; Τι μπούρδα πέταξες πάλι κοπέλα μου;

  3. και εσυ οταν ηθελες να κανεις καριερα δεν ελεγες τιποτα τα θυμηθηκες ολα τωρα που γερασες και αρχισε η παρακμη σου τοτε επρεπε να τα πεις οχι τωρα

Comments are closed.