Σοκ στο εργοστάσιο Μπράτη: Γ@φτοι του το έκαναν “καλοκαιρινό”! 500.000 η ζημιά – Ξήλωναν και φόρτωναν επί μια εβδομάδα (EIKONEΣ)

Κοινοποίηση:
1

Χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς, χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς, επί μία εβδομάδα συμμορία ρομά λεηλατούσαν το εκτός λειτουργίας εργοστάσιο κεντημάτων-ενδυμάτων «Μπράτη Χρυσούλα-Χούνoς Διονύσιος» στο Βαρθολομιό και κατάφεραν να αφαιρέσουν μηχανολογικό εξοπλισμό, επώνυμα ενδύματα και κεντήματα αξίας τουλάχιστον 500.000 ευρώ!


Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί του περασμένου Σαββάτου 14 Νοεμβρίου όταν περαστικός παρατήρησε κινητικότητα στο χώρο του κλειστού εδώ και 20 μήνες εργοστασίου, ειδοποίησε την οικογένεια Μπράτη και εκείνη με τη σειρά της την Αστυνομία.
«Ο άνθρωπος είδε 8-9 άτομα να μεταφέρουν κούτες στο πίσω μέρος του εργοστασίου και να τις τοποθετούν σε μεγάλα αυτοκίνητα» δήλωσε εξοργισμένος και συγκλονισμένος ο δημοτικός σύμβουλος Άγγελος Μπράτης δημιουργός του υπερσύγχρονου εργοστασίου τόσο από πλευράς μηχανολογικού εξοπλισμού όσο και κτιριακών υποδομών.

Οι ρομά πρέπει να δρούσαν τουλάχιστον μια εβδομάδα. Διάλεγαν κεντήματα, διέλυαν εξαρτήματα από μηχανήματα και αυτοκίνητα, μετέφεραν σε φορτηγά κομπρεσέρ αέρος και ότι άλλο αξίας αντικείμενο υπήρχε στους χώρους του εργοστασίου, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης.

Μάλιστα αφαίρεσαν από σφραγισμένο χώρο,  πίνακες και κοσμήματα, προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας Μπράτη, τα οποία ο κ. Άγγελος τα είχε μεταφέρει εκεί λόγω σεισμού! «Δεν σεβάστηκαν απολύτως τίποτα!» λέει εξοργισμένος.
Δείτε Φωτογραφίες: 

varth2

«Ο άνθρωπος είδε 8-9 άτομα να μεταφέρουν κούτες στο πίσω μέρος του εργοστασίου και να τις τοποθετούν σε μεγάλα αυτοκίνητα» δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Άγγελος Μπράτης δημιουργός του υπερσύγχρονου εργοστασίου τόσο από πλευράς μηχανολογικού εξοπλισμού όσο και κτιριακών υποδομών.

Οι ρομά πρέπει να δρούσαν τουλάχιστον μια εβδομάδα. Διάλεγαν κεντήματα, διέλυαν εξαρτήματα από μηχανήματα και αυτοκίνητα, μετέφεραν σε φορτηγά κομπρεσέρ αέρος και ότι άλλο αξίας αντικείμενο υπήρχε στους χώρους του εργοστασίου, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης.

varth1

 

Μάλιστα αφαίρεσαν από σφραγισμένο χώρο, πίνακες και κοσμήματα, προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας, που τα είχαν μεταφέρει λόγω σεισμού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Του δημοκρατικού τόξου δεν είναι;;;…. Ας πρόσεχε ποιους στήριζε..

  2. …..Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣΚΕΣ ΣΕ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ???…ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ…???

  3. ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ!!!

  4. Δεν μόνο το εργοστάσιο, το ποτήρι ξεχύλησε στην Ηλεία. Οι κάτοικοι της περιοχής πρέπει να προσλάβουμε εταιρία σεκιούριτι, σε εικοσιτετράωρη βάση, για να μας φυλάει τα σπίτια. Στους Δήμους Πηνειού και Ανδραβίδας Κυλλήνης έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται καθημερινές κλοπές, κλέβουν κυρίως ηλεκτρονικές συσκευές. Ομάδες γύφτων, με πληροφοριοδότες τοπικά πρεζόνια ρημάζουν τα σπίτια μας. Τα κλοπιμαία συγκεντρώνονται στην Κάτω Αχαιά, όπου υπάρχει το γύφτικο άβατο και λειτουργεί ως logistiks, εκεί σπάνε τα κλειδώματα των ηλεκτρονικών συσκευών, αλλάζουν λογισμικό και τα προωθούν στην νόμιμη αγορά των μεταχειρισμένων. Όλες όμως οι συσκευές έχουν σειριακούς αριθμούς. Εδώ, αν ήθελε η αστυνομία μπορούσε να βρει τους πραγματικούς κατόχους, πχ αγοράζοντας Η/Υ δηλώνουμε τα στοιχεία μας και να βρει την άκρη του νήματος. Το ίδιο θα μπορούσε να κάνει και η ΑΑΔΕ, τα κλεμμένα πωλούνται με εικονικά τιμολόγια, από νόμιμα όμως καταστήματα. Άρα, συντελείται φοροδιαφυγή και σειρά φορολογικών παραβάσεων. Μια βόλτα των υπηρεσιών στα καταστήματα μεταχειρισμένων συσκευών, στην περιοχή της Ομόνοιας, ή ένα σερφάρισμα στις αγγελίες του διαδικτύου θα έβγαζε πολλούς λαγούς. Όσο για τα εργοστάσια, τους υποσταθμούς και τα αντλιοστάσια που κανιβαλίζονται ας αποτανθούν οι αρχές στους ανακυκλωτές. Δυστυχώς δεν το κάνουν, ούτε ποτέ θα το πράξουν. ΥΓ. Σε τρία χρόνια με έκλεψαν δύο φορές (μένω σε απόσταση 4χιλ από το εργοστάσιο), όσο για την τοπική αστυνομία, ό,τι κάνατε εσείς, άλλα τόσα έκανε και αυτή.

  5. Αφησε αφυλακτο το εργοστασιο,και φτaινε οι κλεφτες,με αρεσει που αφησε και κοσμημματα κιολας,συν της αλλοις ηταν και υπερσυνχρονο,πηρe την κονομα απο τα εσπα,και κυρηξε φτωχευση,και φταινε οι κλεφτες,ασε να φανε και oi φτωχοι, αυτοι οι λεφταδες δεν χορτασαν?

  6. Ολοι οι Γ@φτοι πρέπει να εξοριστούν με τη βία από τη χώρα.
    Για να ξεβρωμίσει ο τόπος;

  7. Ο/Η αφορισμένος αντίχριστος δρακουλοϊός=γκαντεμιά στην Ελλάδα λέει:

    Αν ήξεραν οι πακιστανόφιλοι στρουμφομπλέ δημόσιοι υπάλληλοι ότι τη διάρηξη την έκαναν τουρκόγυφτοι δεν θα πήγαιναν. Έτσι κι αλλίώς εδώ στο Ηράκλειο είναι συγκάτοικοι, εκεί γιατί να τους συλλάβουν.
    Τώρα κατάλαβα γιατί η κούλα της Ελληνικής καταστροφής έκανε αρχηγό το χοντρό.

  8. Αυτή η ράτσα εκτός από εγκλήματα, ληστείες, και λεηλασίες δέν έχει ποτέ κάνει κάτι της προκοπής.Αυτό θα είναι και το μέλλον των χιλιάδες χιλιάδων λαθρέων που έχουν εισβάλλει στην χώρα μας. Σε λίγα χρόνια η ζωή του Έλληνα θα είναι εφιάλτης.

  9. Βρειτε τους αλλιως θα σας βρω εγω….

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ

  10. Γυφτοι η πληγη της Ελληνικης κοινωνιας.Αυτους δεν τους πιανει ο νομος
    ειναι κρατος εν κρατη

  11. η γνωστή παρασιτική ομάδα ‘ανθρώπων’

Comments are closed.