Σοκ στον χώρο του αθλητισμού! Παγκόσμιος πρωταθλητής του bodybuilding έμεινε 2 μήνες διασωληνωμένος (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Σοκ και στον χώρο του αθλητισμού λόγω του ιού. Παγκόσμιος πρωταθλητής έμεινε για δύο ολόκληρους μήνες διασωληνωμένος, χάνοντας 42 κιλά. Η κατάσταση της υγείας του είναι ακόμα αρκετά επιβαρυμένη, ενώ ακόμα και σήμερα έχει πρόβλημα στην κίνηση και στην αναπνοή.

«Μετά από 3 ημέρες αγωγής στο σπίτι, το οξυγόνο μου πήγε στο 70. Πήγα στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» και με έβαλαν κατευθείαν στην Εντατική. Φοβήθηκα, δεν ήθελα να το κάνω», είπε ο Βασίλης Μοϊντίνης.

photo 1

1 2 3

Ο γνωστός bodybuilder περιέγραψε πως έμεινε διασωληνωμένος για περίπου δύο μήνες στη ΜΕΘ, και από εκεί που ζύγιζε 62 κιλά κατέληξε να ζυγίζει 42! Το δυσάρεστο είναι ότι, μετά από τη διασωλήνωση ο ίδιος έχει ακόμα πρόβλημα στην κίνηση και στην αναπνοή!

«Έχω ακόμη πρόβλημα στην κίνηση μου και στην αναπνοή μου, έχω ακόμη υπολείμματα στους πνεύμονες μου, αυτό είναι που σου αφήνει ο κορωνοϊός όπως μου λέει η πνευμονολόγος μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αθλητής, ενώ πρόσθεσε ότι «δεν πρόλαβα να εμβολιαστώ, καθώς είχα κάνει ένα χειρουργείο. Νόσησα στις 27 Μαΐου και είχα ραντεβού για το εμβόλιο στις 2 Ιουνίου. Πρέπει όλοι να κάνουμε το εμβόλιο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Ο/Η Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών άνευ βολευτών και εκλογών. λέει:

    Για να χάσει τόσα κιλά, σημαίνει ότι τον είχαν αφήσει χωρίς θρέψη όλο αυτόν τον καιρό.
    Η μαγική συνταγή των λαδοπόντικων επίορκων στον Ιπποκράτη για να σκοτώνουν τα γερόντια.
    Προσοχή στο Ελλαδιστάν πολύς κόσμος έχει πολλαπλές ελλείψεις βιταμινών και κυρίως Β12.
    Το ισχυρό ανοσοποιητικό χρειάζεται βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία για να παλέψει, κι όχι ντόπα.

  2. Μακάρι ο άνθρωπος να γίνει καλά! Με τόσα αναβολικά όμως που θα έχει κατάπιει στη ζωή του δεν νομίζω ότι και εμβολιο να είχε κάνει θα ήταν καλύτερα. Ίσως κιόλας οι παρενέργειες του εμβολίου σε έναν τέτοιο οργανισμό να οδηγούσαν ακόμη και στο θάνατο. 🤔🤔

  3. Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΣΤΙΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ…….ΕΙΧΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ….. ΚΑΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΖΗΜΕΙΑ……..????.ΦΙΛΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΑΙ……… ΜΟΝΟ.. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΟΥΝΑ ΜΑΣΤΟΥΡΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ…….ΟΣΠΟΥ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ………………………………………………..

  4. Αγαπητοί συνσχολιαστες να κόψετε τις βλακείες κ να ευχηθειτε στον άνθρωπο να αναρρωσει.

  5. Όταν θα ανοίξουν τα στόματα για τι γίνονταν και τι γίνεται στις εντατικές και πώς τόσο απλά σε τρυπάνε τότε θα πέσουν πολλά κεφάλια στα Ελληνικά νοσοκομεία!!!!!!!

  6. Επρεπε να τους ενημερωσει να του χορηγουν και τα αναβολικα του μαζι με τις αντιβιωσεις για να τον κρατανε σε φορμα….

    1. Ο/Η Αϊ σιχτιρ με τους μακελαρηδες άσχετους του πληκτρολογίου λέει:

      Ναι ρε, τόσο δύσκολο είναι τα μαθηματικά σου;
      Ήταν 104 έχασε 42, έμεινε 62.
      Που είναι το πρόβλημα;;;
      Πες την εξυπνάδα σου τώρα ταλιμπανοπουλε

  7. Τα ψέκια ακόμη να πειστούν το πόσο επικίνδυνος είναι αυτός ο ιός….

    1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΧΑΠΑΤΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ 103 ΔΟΣΗ ΑΜΑ ΖΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ…….

    2. οι φαπες που πρεπει να φας να δεις ποσο επικινδυνες ειναι

    3. Ο ιος μπορεί να ειναι επικίνδυνος, αλλα αυτό το εμβόλιο είναι άχρηστο και αν δεν το βλέπεις εισαι το μεγαλυτερο ψεκι.

  8. και ο ronnie coleman σε καροτσακι ειναι. αυτος ο τυπος, πρεπει να ειχε βαλει στις φλεβες του, ολες τις ουσιες, εκτος του μπολιου (οπως λεει) … που το περιεργο οτι απ τη διασωληνωση καταστραφηκε.

  9. Με τόσα αναβολικά και άλλα τόσα σκευάσματα που ‘χει πάρει ο τύπος για να κάνει τέτοιο σώμα, τι περίμενε; Διαλυμένα συκώτι, νεφρά, καρδιά, πνευμόνια,σπλήνα κ.λ.π. από τόσα σκευάσματα. Δεν ήξερε ότι θα έκανε πάρτι μεσ’ το σώμα του ο κορονοιός και ο κάθε ιός; Το εμβόλιο θα τον έσωνε;

  10. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ. ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΣΕ ΠΕΤΑΓΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΤΕ

  11. 1. την εποχή που νόσησε ήταν ανύπαρκτη η μετάλλαξη Δέλτα στην Ελλάδα, η οποία είναι λιγότερο θανατηφόρα, άρα δεν νόσησε από την Δέλτα. Τώρα γιατί μας τον έβγαλαν ξαφνικά σήμερα είναι άλλο θέμα.
    2. δεν μας λέει εάν είχε υποκείμενο νόσημα
    3. είναι 50+ ετών

  12. Ότι φουσκώνει γρήγορα, ξεφουσκώνει και γρήγορα. Όταν με καλό επανέλθεις, ξέρεις εσύ! Tren hard και θα ξαναφουσκώσεις.

  13. στις φωτογραφιες που δειχνετε αποκλειετε αυτος ο ανθρωπος να ειναι 62 κιλα. 92 ισως….. λογικο ειναι με ολα αυτα τα “συμπληρωματα” που επαιρνε να ηταν πεσμενο το ανοσοποιητικο του και οταν κολλησε κορονοιο να μην ειχε αντισωματα……τωρα αυτα τα σχολια του τυπου τρεξτε να κανετε το εμβολιο ας τα κρατησει ο καθενας για τον εαυτο του και ας πραξει ο καθενας οπως νομιζει…….

  14. ακριβως με τα ”πυρυνικα” που παιρνε μπορουσε να μην κοληση !

  15. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΕΤΣΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΓΙΟΣ… ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ

  16. Σου εύχομαι καλή ανάρρωση!Όταν έπαιρνες με το τσουβάλι τα αναβολικά και τις διάφορες ενέσεις ήταν καλά ένιωθες τεράστιος ε μεγάλε τώρα παρακάλεσε το θεό να σε λυπηθεί. Μόνο εκεί θα βρεις την λύτρωση.

  17. ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ..ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ 62 ΚΙΛΑ? ΑΥΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΟΓΙΣΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ…

Comments are closed.