Σοκ στη Λεμεσό! Έρευνες για τον θάνατο μωρού 2.5 μηνών – Συνελήφθησαν οι γονείς

Κοινοποίηση:
μωρο-750x375

Μπροστά σε μία υπόθεση που συγκλονίζει βρίσκονται οι Αρχές της Κύπρου. Πρόκειται για μια υπόθεση ανθρωποκτονίας, την οποία διερευνά η κυπριακή Αστυνομία, σχετικά με το θάνατο ενός βρέφους, ηλικίας δυόμισι μηνών, στη Λεμεσό.

Οι Αρχές, οι οποίες ήδη διεξάγουν ανακρίσεις, προχώρησαν στη σύλληψη των γονέων του βρέφους, ηλικίας 37 και 22 ετών.

Τα ξημερώματα της 5ης Μαρτίου 2022, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, έχοντας σπασμούς. Από εκεί διακομίστηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, όπου γύρω στις 7.15 π.μ. της ίδιας ημέρας διαπιστώθηκε ο θάνατός του, σύμφωνα με πληροφορίες.

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
Από τη νεκροτομή επί της σορού του βρέφους, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του, προήλθε λόγω βαριάς κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης, ενώ στο σώμα του βρέφους εντοπίστηκαν επίσης κατάγματα δεξιάς κλείδας και αριστερής πλευράς, καθώς και υποσκληρίδιο αιμάτωμα νοτιαίου μυελού.

Από τα ευρήματά τους, οι ιατροδικαστές απέκλεισαν το ενδεχόμενο τα τραύματα του βρέφους να προκλήθηκαν από ατύχημα στο σπίτι.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, έπειτα από την εξέλιξη αυτή, εναντίον των γονέων του βρέφους, ηλικίας 37 και 22 ετών, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΤΙ ΚΑΚΗ ΤΥΧΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ !!!!! ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ?????? ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΒΑΖΕ ΙΣΟΒΙΑ ΣΕ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΔΕΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ !!!!

Comments are closed.