Σοκ στην Ομόνοια: 21χρονος αλλοδαπός… άρπαξε ανήλικη -Την μετέφερε σε ξενοδοχείο

Κοινοποίηση:
αστυνομια-περιπολικο

Αλλοδαπός 21 ετών συνελήφθη, στην περιοχή της Ομόνοιας, κατηγορούμενος για αρπαγή 15χρονης και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μετά από καταγγελία της μητέρας της ανήλικης για εξαφάνιση της κόρης της και έρευνες αστυνομικών, η 15χρονη εντοπίστηκε, χθες το απόγευμα, Τετάρτη 5 Απριλίου, σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στην Ομόνοια, μαζί με τον αλλοδαπό.

Σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στον 21χρονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 0,3 γραμμαρίων και ηρωϊνη βάρους 0,6 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς οδηγείται στον εισαγγελέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Την πολιτικη ευθυνη την εχουν τα εξής ανθελληνικά κομματα ΣΥΡΙΖΑ
    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
    ΚΚΕ
    ΜΕΡΑ25

  2. Οι “ανοιχτόμυαλοι” της γενιάς μου ήταν πάντα οι πιο ποζεράδες και οι πιο σκατόψυχοι που σε μισούσαν αν ήσουν συντηρητικός και δεν θα ψήφιζες αριστερά κόμματα. Τώρα τους πηδάνε τις κόρες πακιστανοί, αλβανοί, άραβες, μαύροι και αφγανομογγόλοι και τρέχουν κάθε δεύτερο μήνα τις κόρες τους για εκτρώσεις, ενώ βλέπουν τις γυναίκες τους να πηδιούνται από ομάδες αλλοδαπών στο κρεββάτι τους, οπότε τις πάνε κι αυτές για εκτρώσεις. Σαν cuckold που είναι, πληρώνουν όλα τα έξοδα για να τους γαμάνε την ψυχή τα θυλικά που τους έχουν στην πραγματικότητα απορρίψει…

  3. Αυτές είναι οι μοντέρνες Ελληνίδες.
    Εύγε στους γονείς της…..

  4. δεν μπορεί ένας λάθρο να ξεσκίσει και το μιζοκούλη τόσο άγρια που να μην μπορεί να σηκωθεί όρθιος ;

    1. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να του αρέσει κιόλας…

  5. Δεν την άρπαξε, μόνη της πήγε, αλλοιώς θα είχε ξεσηκώσει το ξενοδοχείο …

    1. το ξεσήκωσε με τα βογγητά και μετά πήρε τηλέφωνο την μάνα της η οποία σαρφίστηκε την καταγγελία περί απαγωγής, ίσως να μην την πλήρωσε και ο λάθρο ο οποίος θα ήταν φορτωμένος με πρέζα και χρήμα….

Comments are closed.