Σοκ στην Κρήτη: Αυτοκτόνησε ο πρόεδρος της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας

Κοινοποίηση:
ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης από την αυτοκτονία του προέδρου της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας.

Ο 63χρονος πρόεδρος της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας έβαλε τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού, εντός των εγκαταστάσεων της Ακαδημίας.

Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως ήταν αργά.

Όπως αναφέρει το cretalive, τον πρόεδρο της Ακαδημίας φέρεται να εντόπισε απαγχονισμένο ένας άλλος καθηγητής της σχολής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αυτόχειρας είχε πλούσιο συγγραφικό έργο και ιδιαίτερους δεσμούς με το Φανάρι για αυτό και είχε ανακηρυχθεί Άρχων του Πατριαρχείου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η αρχή του τέλους είναι αυτή. Έπονται και άλλοι. Είχε προφητευθεί στην Βίβλο. Το ίδιο τέλος είχαν αυτοί που οδήγησαν στην καταστροφή της Ιερουσαλήμ και την αιχμαλωσία του βασιλιά και του λαού απο τους βαβυλωνίους το 586πχ.

    1. …….ρε συ με τους γυφτους της ερημου εισαι και οχι με τους ελληνες της Βαβυλωνας ?

  2. Πάντως αυτός οικονομικό πρόβλημα δεν είχε. Υποτίθεται άνθρωπος του Θεού και πέρασε με τα χέρια του την θηλιά; Εκτός αν τον τρέλανε το μπόλι.

  3. Ας αυτοκτονήσει και κανένας πρόεδρος. Μόνο ο λαός; Καιρός να αρχίσουν να ψοφάνε τα μεγάλα σκατά μπας και οι όμοιοί τους φοβηθούν τον Θεό.

Comments are closed.