Σοκ στην Εύβοια: Σκυλιά κατασπάραξαν 60χρονη – Ασυνείδητος άφησε τη μάντρα ανοιχτή – Σε σοβαρή κατάσταση η γυναίκα στο ΚΑΤ

Κοινοποίηση:
11111

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στα Βασιλικά Ιστιαίας Ευβοίας, καθώς σκυλιά κατασπάραξαν μια 60χρονη γυναίκα. Το σοκαριστικό περιστατικό, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, σημειώθηκε σήμερα, Σάββατο (28/11).


Τα τέσσερα σκυλιά, όπως μεταδίδει το eviatopblog.gr, βρίσκονταν σε μία μάντρα – της οποίας η πόρτα ήταν ανοιχτή – και επιτέθηκαν στην 60χρονη όταν εκείνη πέρασε τον δρόμο.

Την άτυχη γυναίκα άκουσε κάτοικος της περιοχής, ο οποίος έσπευσε να την βοηθήσει και κατάφερε να διώξει τα σκυλιά.
Η 60χρονη, σύμφωνα με το eviatopblog.gr, έχει μεταφερθεί στο ΚΑΤ και η κατάσταση της χαρακτηρίζεται σοβαρή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Τη μάντρα φύλαγαν, δε φύλαγαν ανθρώπους.
    Την υλική & ψυχική οδύνη της γυναίκας μπορεί να την αναπληρώσει οποιοδήποτε κλέψιμο λίγης άμμου;
    Τί τσαμπουνάς για προστασία ζωής;

  2. Τα σκυλια τα περνουν μικρα οι ψευτοφιλοζωοι και οταν μεγαλωσουν τα πετανε στους δρομους και στα μπαλκονια να σαπιζουν ..Αρωστοι άνθρωποί με κομπλεξ..Αλλοι δεν μπορουν να βρουν γκομενα και γυριζουν με τα σκυλια να δειξουν οτι δεν εχουν να πουνε οι ιδιοι!! Ενα κρατος δυαλιμενο..με ανυπαρκτη Αστυνομια..με νομους του ποδαριου.Πασοκισταν και Μπανανια!!

  3. Από το ‘ο μαυρος ο αραπης ο σκυλος ο ταμ ταμ’ μας γαμησανε και οι αράπηδες και οι σκύλοι.

  4. Άμα το κράτος δεν καταλάβει ότι το πρόβλημα ξεκινάει απο τμήμα των ζωόφιλων άκρη δεν βρίσκεται. Τα αδέσποτα τα κουτάβια και τα γατάκια σε κάδους η παρατημένα προκύπτουν απο ζωόφιλους. Αυτοί που είναι αδιάφοροι με τα ζώα, απλά δεν έχουν στην κατοχή τους.

  5. Έχουν καταφέρει πλέον να μην μπορείς ούτε να στραβοκυταξεις ένα σκυλί που σε κυνηγάει γιατί θα πας μέσα για δέκα χρόνια.Που είναι η προστασία του πολίτη?Μόνο την προστασία των σκυλιών κυτανε?ντροπή ρε άχρηστοι σκυλοφιλοι και κυβερνώντες

  6. αυτη ειναι η ελλαδα του σημερα…. ζωοφιλια για το ταχα μου ντε show off…………….. ειναι τραγικη η κατασταση, δεν υπαρχει κρατος, δεν υπαρχει διοικηση, δεν υπαρχουν πολιτες για να κυβερνηθουν, απλα ενα ματσο χαλια σκεπασμενα με κοπρανα…….. το μωρακι το θυμαστε που το κατασπαραξε το οικογενειακο ροτβαιλερ????? η το πιτμπουλ πριν απο το ροτβαιλερ??? με το κοριτσακι η αγορακι στο καφενειο????? σκατα δεν εχετε στην ελλαδα, σκυλισιες φονικες μηχανες σας χρειαζοντε………….. αι σιχτιρ……….. θελετε και τουρισμο το καλοκαιρι………..

  7. Εάν πετούσε η γιαγιά καμιά πέτρα στα σκυλάκια για να αμυνθεί και τραυμάτιζε κανένα από αυτά, θα έτρωγε την πηγαίνανε για κακούργημα και θα έτρωγε και 30.000 ευρώ πρόστιμο…

  8. Εγώ σταμάτησα το περπάτημα στην εξοχή γι’ αυτό το λόγο. Τι να την κάνω την αποζημίωση (μετά από 10 χρόνια), αν πάθω τέτοια ζημιά ?
    Αν υπήρχε άμεση επέμβαση της αστυνομίας και μεγάλο πρόστιμο, για κάθε καταγγελία ελεύθερου σκύλου, τότε θα το σκεφτόταν δυο και τρεις φορές, όλοι αυτοί οι ασυνείδητοι (έλα μωρέ, κανέναν δεν πειράζουν) τύποι.

    1. Π Ο Λ Υ Σ Ω Σ Τ Α Τ Α Λ Ε Σ !!!!!!!!!!!!! “””Αν”” υπήρχε άμεση επέμβαση της αστυνομίας και μεγάλο πρόστιμο”” παντα υπαρχει ενα μεγαλο Α Ν ιδιως στην ελλεινοποιημενη ελλαδα

  9. Όποιος δεν μπορεί να αγαπήσει τον άνθρωπο, το ρίχνει στην ζωοφιλία. Άτομα κομπλεξικά, όπως πολλοί (όχι όλοι) που απογοητευμένοι από τον κουμουνισμό και από την πτώση των καθεστώτων το ρίξανε στην οικολογία. Ρίξτε μια ματιά σε όλα αυτά τα κινήματα ζωοφίλων, οικολόγων, και θα διαπιστώσετε τις ιδεολογικές καταβολές των περισσοτέρων. Πλήν εξαιρέσεων. Αθεϊα, αριστερές ιδέες, ανένταχτοι, ψευτοκουλτουριάριδες, περιθωριακοί, ολοκληρώνουν το πάζλ των οργανώσεων αυτών. Βέβαια υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι, αλλά καπελώνονται από τέτοιου είδους άτομα. Γενικά άκρη με όλους αυτούς δεν βγάζεις, και μάλιστα τους προστατεύει και ο νόμος, αφού σκοπός της νέας τάξης πραγμάτων είναι η εξουθένωση του ανθρωπίνου προσώπου, και μπορεί κάποιος εύκολα να βρεί τον μπελά του. Δυστυχώς αυτή την στιγμή η Ελλάδα βιώνει μια γενική σκοτεινιά σε όλα τα επίπεδα και μόνο ο Ιησούς Χριστός μπορεί να τη βγάλει ξανά στο φώς. Και θα την βγάλει και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αλλά με πικρό τρόπο…………..

  10. Κατα τα αλλα ειναι κακουργημα οταν πειραξεις ενα κοπροσκυλο που ερχεται να σε κατασπαραξει.Μαλακες ζωοφιλοι του κωλ–. παντου σκυλοσκατα στα πεζοδρομια,εξω απο τις πορτες μας,κοπροσκυλα στα μπαλκονια επι 24ωρο να γαβγιζουν ασταματητα. Ελεος πια….

  11. Που είστε μωρε φιλόζωοι??? Που ειστε ρε ανώμαλοι της κοινωνίας που βάζετε τη ζωή του σκυλου πάνω από αυτή του ανθρώπου?? Για να σας δω τώρα… Η μήπως φταει η φαγωμένη και δαγκωμενη κυρία που της επιτέθηκαν?? Κηνυγάτε ανήμπορους και φτωχους ανθρωπους εκμεταλλευομενοι τον απάνθρωπο νόμο περι κακοποίησης των ζώων.. Αλλά τα πραγματικα ζώα είστε εσείς…

  12. Ελεος πια με τον κάθε τελειωμένο μαλακα που θέλει και σκυλιά!!!

    1. Καλησπέρα σας. Εσείς που διαθέτετε χρήματα και έχετε ιδιωτική φύλαξη και μέσα προστασίας, απορείτε γιατί κάποιος που δεν διαθέτει αυτά τα μέσα και παροχές προστασίας διαθέτει κατοικίδια ζώα για φύλαξη;
      Υπάρχει αστυνομία το 2020 να την καλέσεις και να σε προστατεύσει και που υπάρχει; Αστυνομία είναι 4 μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ που κάνουνε βόλτες στο κέντρο μιας πόλης μόνο, ζώνη Α όπως λέγεται, και όχι σε κάποια άλλη ζώνη – όσο απομακρύνεσαι από το κέντρο η ζώνη ονομάζεται Β, Γ, Δ, κτλ. Αν δεν κατοικείς σε μια πόλη και κατοικείς σε μέρος μακρυά, χωριό, κοινότητα που δεν υπάρχει αστυνομία θα την καλέσεις άμα κινδυνεύεις; θα σε σώσει; Εδώ δεν σε σώνει και δεν έρχεται όταν κατοικείς στη πόλη, εκτός άμα είσαι “κάποιος”.
      .
      Ποιος θα σε σώσει λοιπόν; ο κανένας; Το Στέφανο Χίο είδατε εσείς να τον έσωσε κάποιος; Δεν υπάρχει αστυνομία για αυτό το λόγο για να υποχρεωθούν αρκετοί να έχουν κατοικία ζώα και πιο συγκεκριμένα όσο πιο επιθετικά μπορούν μπας και σωθούν από τον οποιοδήποτε. Να το πω και κάπως αλλιώς -ελπίζω να μου επιτραπεί-, υπάρχει περίπτωση να δεχθεί ο κύριος Στέφανος επίθεση, όπως και δέχτηκε, εάν διέθετε ελεύθερα κατοικίδια ζώα σκύλους, που θα όρμαγαν σε όποιον επιχειρούσε να τον βλάψει όπως και συνέβη; Να το πω κάπως αλλιώς ξέρετε εσείς κάποιον να επιχείρησαν κάποιοι να τον βλάψουν και να τον έβλαψαν όταν διέθετε σκύλους αδέσποτους που ήταν όμως και επιθετικοί και δεν τόλμησε κανείς να κάνει τίποτα ποτέ;
      Το μόνο που μπορει κάποιος κακιάς πρόθεσης είναι να είναι σκοπευτής από μακρυά, αυτό όμως δεν μπορει να συμβεί σε μια κατοικήσιμη περιοχή, έως σήμερα είναι πολύ σπάνιο. Ο Δήμος έχει υποχρέωση να μαζεύει και να μεριμνά για τα αδέσποτα, αλλά και η πολιτεία να σε προστατεύει, διαφορετικά θα σου απαντήσει κάνε μήνυση. Όταν όμως δεν σε προστατεύει η πολιτεία των δημοσίων υπαλλήλων θα πρέπει να αλλάξεις χώρα ή να προστατευτείς μόνος σου αγαπητέ ανώνυμε, και ένας τρόπος είναι αυτός (δεν τον προτείνω προσωπικά αλλά έχουνε σωθεί πολλές ζωές).

Comments are closed.