Σοκ σε όλο τον κόσμο: Ιταλός στραγγάλισε Νιγηριανό μετανάστη στο δρόμο, μπροστά στα μάτια περαστικών!

Κοινοποίηση:
nigerian-696x492

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία η δολοφονία του Νιγηριανού Αλίκα Ογκορκούκβου, 39 ετών, στην πόλη Τσιβιτανόβα Μάρκε της κεντρικής Ιταλίας. Το θύμα, που ήταν πλανόδιος πωλητής, χτυπήθηκε με πατερίτσα και στη συνέχεια στραγγαλίστηκε με γυμνά χέρια, από τον Φιλίπο Φερλάτσο, 32 ετών.

Στην αρχή, ο δολοφόνος ισχυρίστηκε ότι ο Νιγηριανός (ανάπηρος μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα) παρενόχλησε την αρραβωνιαστικιά του. Κατά την ανάκριση, όμως, διαπιστώθηκε ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο, και ότι ο Ογκορκούκβου είχε ζητήσει, επαιτώντας, λίγα χρήματα από τον Φερλάτσο.

Αίσθηση προκάλεσε ότι ενώ πολλοί κάτοικοι της Τσιβιτανόβα τράβηξαν την σκηνή με τα κινητά τους τηλέφωνα, κανείς δεν παρενέβη για να σταματήσει την δολοφονική βία του 32χρονου.

Όλες οι πολιτικές δυνάμεις της Ιταλίας, από την άκρα δεξιά των Αδελφών της Ιταλίας, μέχρι την Ιταλική Αριστερά, καταδίκασαν χωρίς καμία περιστροφή την βάρβαρη αυτή δολοφονία.

Εκατό περίπου Νιγηριανοί που ζουν στην ευρύτερη περιοχή, συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στο σημείο της δολοφονίας, και εξέφρασαν την πικρία και την αγανάκτησή τους για το ότι κανένας αυτόπτης μάρτυρας δεν προσπάθησε να βοηθήσει τον άτυχο συμπατριώτη τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Επρεπε να μαζεψουν λαικ απο τον αλλο να πνιγει το λαθροπιθηκι

  2. Να αγιάσει το χέρι του Ιταλού. Μπράβο του. Και μπράβο σε αυτούς που τράβηξαν με κινητό την όλη φάση. Εκπαιδευτική τηλεόραση για τα Ιταλάκια.

  3. Εξω όλοι οι μετανάστες απο την Ευρώπη και απο την Ελλάδα. Είναι ανεπιθύμητοι και ακόμα δεν το έχουν καταλάβει, γιατί υπάρχουν κάποιοι δήθεν ακτιβιστές ΜΚΟ κλπ… Που δήθεν τους στηρίζουν. Ο καθένας στην πατρίδα του. Τέλος

  4. Ποιος ξέρει τι έκανε ο λαθρομετανάστης για να φτάσει σε τέτοιο σημείο τον Ιταλό…

  5. Βλέπω στα σχόλια κάποιος ευαισθητουλης μισθοφόρους ΜΚΟ απαντα με ΚΕΦΑΛΑΊΑ σε παρα πάνω σχόλια,
    Τι φοβάται; μη τους χαλάσουν την φάμπρικα που έχουν στησει; εχει γεμίσει η Ευρώπη με σαβούρα
    Οταν αυτοι σκοτώνουν, βιάζουν,ληστεύουν είναι όλα καλα; η νομιζει ότι δεν θα υπάρξουν αντιδρασεις; το ποτήρι εχει ξεχειλίσει και με τα τελευταία διεθνή γεγονοτα ο κόσμος ετσι θα αντιδρα.
    Όχι δεν φταιει ο Ιταλός, φταίνε οι πολιτικοί οι μκο και όλοι και τα υποτακτικα της ΝΤΠ.

  6. Ήρθε η μαϊμού χωρίς να τον προσκαλέσουν. Ζήταγε και έτρωγε τα λεφτά των πολιτών που ζουν εκεί.
    Άχρηστος και αχρείαστος. Πολλοί από αυτούς πουλάνε ναρκωτικά στους νέους και οι πρεζάκηδες αυξάνονται. Τι περιμένατε να κάνει ο πολίτης όταν η πολιτεία είναι απόν;

  7. Οταν οι πακιστανοι /αλβανοι / ρομα/γεωργανοι /ρουμανοι κλπ βιαζουν σκοτωνουν κλεβουν δε μιλα κανενας απο τους Ανταρσυα /λοατκι /ΜΚΟ κλπ .οταν οι ελληνες κανουν κατι γινεται χαμος!!!ΟΥΣΤ !!!
    Ας ΜΑς ΠΕΙ Ο ΚΟΥΛΗς το επωνημο του οδηγου της Ντορας που σκοτωσε το παλικαρι εξω απο τη βουλη .

  8. Eτσι μπράβο διότι η ενσωμάτωση των λαθρο με την βια θε έπρεπε και αυτό να καταδικαστεί γιατί κύριε με ποιο δικαίωμα το επιτρέπετε αυτό σε μια Ευρωπαϊκή χωρά!!!

  9. Όταν οι λαθρο όμως εγκληματουν εις βαρος των Ευρωπαίων τοτε δεν παιζει ρολο το χρωμα ουτε η εθνικότητα, τοτε πρεπει μονάχα να κοιτάμε την εγκληματικη ενεργειαχαχαχα…

  10. ο πιθηκοκτονος πρεει να τιμωρηθει παραδειγματικα…

  11. πω πω .. το επικροτούν μερικοι … oh my god ,,, τέτοια σκηνικα ονειρευεστε παλικαρια μου και στην ελλαδα ?
    Να ανοιξει ο κυκλος του αιματους με δαυτους ? Γιατι ειναι σιγουρο οτι και αυτοι θα κανουν τα ιδια … δεν ειναι λυση αυτη ,οχι . Το θεμα ειναι πολιτικο και πρεπει να λυθει με αλλους τροπους , δηλαδη κινητρα ακομη και οικονομικα για να την κανουν απο εδω

    1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ”ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ”, ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ 5-10 ΕΤΩΝ, ΝΑ ΘΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ, ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ”ΕΥΓΕΝΗ” ΣΠΟΡ….

  12. ΕΚΕΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙ΄ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ…

  13. ΠΟΤΕ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ Ο ΙΤΑΛΟΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ. ΩΣΤΟΣΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ . ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΘΥΕΛΛΑ.

  14. Εξω οι λαθαιοι απο την Ευρωπη ειδαλως θα δουμε πολλες τετοιες σκηνες .Ισλαμιστες δεν εχουν θεση στην Ευρωπη.Η Ευρωπη ειναι Χριστιανικη.Τελος

  15. Στην Νιγηρία θα συγκεντρωνόταν αν είχε γίνει αυτό??

  16. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ. ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ, ΠΟΥ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  17. Οταν ο Αφρικανός ξερίζωσε την καρδιά του του στρατιωτικού στο Λονδίνο πριν απο 4 η 5 χρονια δεν ειδα κανέναν Αφρικανό να εκπλήσσεται η να καταδικάζει την πράξη του συντοπίτη του. Η αποσλαμοποιηση της ευρωπης πρεπει να αρχισει χθες με οτι αυτο συνεπάγεται σε υφηλιο-Elite „κ@τ@κ@θια» επιπεδο

  18. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΥΡΩΠΗ?

Comments are closed.