Σοκ και αποτροπιασμός με τον “χρυσό” Τούρκο εστιάτορα Salt Bae! Έκανε τον μαέστρο σε βοοειδή, λίγο πριν την σφαγή τους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
salt

Μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του διάσημου Τούρκου σεφ Salt Bae ξεσήκωσε τεράστιο κύμα αντιδράσεων, με τον ίδιο να δέχεται σωρεία επιθέσεων στα social media, κυρίως από φιλόζωους.

Ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστός με το παρατσούκλι Salt Bae, που είναι σεφ παγκοσμίου φήμης, και ιδιοκτήτης αλυσίδας πανάκριβων εστιατορίων έγινε ιδιαίτερα γνωστός εστιάτορας, για τον τρόπος αλατίσματος με τον αγκώνα του.

Ο Τούρκος σεφ που προμοτάρει τα εστιατόρια και τα πιάτα του αρκετά συχνά στα social media, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να κάνει τον μαέστρο μέσα σε εκτροφείο-σφαγείο βοοειδών, λίγο πριν την σφαγή, ενώ ως μουσική υπόκρουση ακούγεται ένα κουϊντέτο της Φιλαρμονικής του Λονδίνου.

Ανάμεσα σε όσους εκδήλωσαν την αποστροφή τους για το ειρωνικό βίντεο, λίγο πριν γίνει η σφαγή των ζώων, βρέθηκε και η Φαίη Σκορδά η οποία ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα στιγμιότυπο από το βίντεο του Salt Bae με λεζάντα «Βρες ποιο είναι το ζώο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Απορώ με αυτό τον μαλακά γυφτοτουρκο και την διαφήμιση που του κάνουν! Ο διάολος να τον πάρει

  2. Πάντως αν πατήσετε πάνω από το βίντεο εκεί που λέει steakhouse mykonos θα δείτε ότι το προφίλ του στη Μύκονο είναι γεμάτο από εγχώριες και μη πουτ@νες που κάθονται και τις ταΐζει στο στόμα ο τούρκος.

  3. Ένα απάνθρωπο κτήνος, αλλά πιο κτήνη είναι αυτές και αυτοί που θα πάνε στα εστιατόρια του να φάνε και να του σκάσουν 1500 ευρώ το πιάτο και τον έχουν κάνει εκατομμυριούχο.

  4. Βρωμιαρης σαν την φάρα του..

  5. Σου εύχομαι να πάθεις το ίδιο βρωμιάρη σαδιστή

  6. “Πάς μή έλλην βάρβαρος”
    Τήν ωραία μουσική τού Λουίτζι Μποκερίνη τό περίφημο “Μενουέτο”μέσα σέ σφαγείο.Μία τόσο μεγάλη καί απίσ-
    τευτη κακογουστιά μόνο τούρκος μπορεί νά τήν κάνει.Ο Φύλαρχος τών βαρβάρων ο Ερντογάν παραμορφώνει τήν
    Αγια Σοφία μας.Αυτός είναι ο τουρκικός πολιτισμός πού μάς φέρνει ο Κούλης μέ τούς μουσουλμάνους.
    Γιάννης Λάκων

    1. Απορώ με αυτό τον μαλακά γυφτοτουρκο και την διαφήμιση που του κάνουν! Ο διάολος να τον πάρει

  7. και απο που νομιζεις μωρη κοτα οτι ερχεται το μοσχαρακι το κοκκινιστο που μαγειρευει η κολλητη σου στην εκπομπη, το μαζευει μηπως απο τον κηπο της φρεσκο λιγο πριν ερθει στην εκπομπη? ολες οι φαντασμενες της τηλεοπτικης κατινιας ζειτε σε μια φουσκα, δεν εχετε κανενα προσον παραπανω απο τη μεση ελληνιδα

Comments are closed.