Σοκ για τον Τάσο Μητρόπουλο – Τον διέγραψαν με σκληρές εκφράσεις οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού

Κοινοποίηση:
mitropoylos

Ανακοίνωση με την οποία καταφέρονται κατά του Τάσου Μητρόπουλου, ο οποίος όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «υπηρετεί τους εχθρούς του Ολυμπιακού», εξέδωσαν το απόγευμα της Πέμπτης οι «ερυθρόλευκοι» Βετεράνοι.

Παράλληλα, οι Θρύλοι του Ολυμπιακού αναφέρουν ότι αποβάλλουν από τις τάξεις τους τον Τάσο Μητρόπουλο, ο οποίος «με τη συμπεριφορά του και τις επιλογές του αποφάσισε να θέσει εαυτόν εκτός της ερυθρόλευκης οικογένειας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ενημερώνει τα εκατομμύρια των φιλάθλων μας ότι από σήμερα δεν αναγνωρίζεται ως μέλος του ο κ. Τάσος Μητρόπουλος.

Δυστυχώς για όλους μας, αναγκαζόμαστε να αποβάλλουμε από τις τιμημένες τάξεις των βετεράνων του Θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου τον κ. Μητρόπουλο ο οποίος με τη συμπεριφορά του και τις επιλογές του αποφάσισε να θέσει εαυτόν εκτός της ερυθρόλευκης οικογένειας.

Συγχωρέσαμε στο παρελθόν τις ποδοσφαιρικές του επιλογές.

Όμως δεν μπορούμε να συγχωρέσουμε τις ανθρώπινες επιλογές του αφού η αχαριστία του και η απόφασή του να υπηρετεί τους εχθρούς του Ολυμπιακού διαμορφώνουν τη σχέση του με την Ιστορία.

Κανένας πιο βέβαιος εχθρός από τον αχάριστο που ευεργετήθηκε…»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Είστε όλοι για το πουτσο, λεφτά παίρνει και κάνει ότι γουστάρει,οι μαλακες είσαστε εσείς που τους πληρώνεται

  2. Ήμουν μέσα σε ένα ματς κυπέλλου, από τα λιγοστά που ο Μητρόπουλος φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Νομίζω ότι παίζαμε με τον Απόλλωνα Αθηνών. Από τη στιγμή που μπήκε αλλαγή μέχρι τη λήξη του αγώνα, τον έβριζε εν χορώ η κερκίδα του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να τσαντιστεί άσχημα και να ζητήσει από τον προπονητή να τον βγάλει (κάτι που δεν έγινε). Αυτό εξηγεί και το μελλοντικό μένος του συγκεκριμένου εναντίον του Παναθηναϊκού…

  3. 1990 εποχή Σαλιαρέλη δύσκολα χρόνια.Αυτός και ο Αναστόπουλος κοντράρονται άσχημα μαζί του και καλά για το καλό της ομάδας.Διακοπή συμβολαίου και στους δύο για έξι μήνες.Τελικά επιστρέφουν στο τρίμηνο.Η αιτία όμως είναι γιατί έμεναν απλήρωτοι για καιρό.1992 καλοκαίρι πηγαίνει στην α.ε.κ. ακολουθεί τελικός σούπερ καπ ολυμπιακός-α.ε.κ.:3-1 και όλος ο λαός του ολυμπιακού να φωνάζει”δώστε στο Τάσο το κύπελλο”!!!Ο κόσμος δεν είναι πάντα αχάριστος.Το κλίμα χάλασε όταν πήγε στο βάζελο και το 2014 που στη κόντρα Μαρινάκη-Μιχαλολιάκου Βασίλη για τη δημαρχία πήρε ανοιχτά το μέρος του δεύτερου με επίσημες ανακοινώσεις κατά του Μαρινάκη.”Μητρόπουλε μισθοφόρε πουλημένε ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ”.Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί.

  4. Ο/Η ο φαταούλ διχάζει το γάβρο όπως ο μπουμπούκος τη νουδούλα λέει:

    Τον ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ τον διαγραψανε απο τον συνδεσμο παλαιμαχων του Γαυρου όχι μόνο γιατι ηρθε στην εκπομπη του ΟΡΕΝ και απο μισος για τον ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ… αλλά απο μισος για τον σωκράτη κόκκαλη.
    Θυμηθείτε πως πέταξαν εκτός σουίτας καραισκάκη τον πετρακη του συριζα!!!

  5. Στέφανε ξέρεις γιατί τον διαγραψανε;Μιλάμε έχετε ξεφύγει εκεί κάτω .

  6. Ημουν πιτσιρικας οταν τον ειδα να φοραει την φανελα το ΠΑΟ ,για να αρπαξει μερικα ακομα εκατομμυρια .Δικαιωμα του ,δεν λεω. Αλλα και δικαιωμα μου να μην τον θελω στην οικογενεια του Ολυμπιακου

Comments are closed.