Σοκ για την αθλητική δημοσιογραφία: «Έσβησε» στα 40 του χρόνια ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Κοινοποίηση:
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Η αθλητική οικογένεια και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού έγιναν από σήμερα έγινε πολύ φτωχότερα με αφορμή τον χαμό του Παναγιώτη Γκαραγκάνη.

«Έφυγε» εντελώς πρόωρα και άδοξα από τη ζωή σε ηλικία 40 ετών. Με μακρά θητεία στον χώρο των ΜΜΕ, αποτέλεσε ένα από τα παλαιότερα μέλη της 24MEDIA.
Εργάστηκε στα Μέσα του Ομίλου από το 2003 ως το 2015, καλύπτοντας κατά κύριο λόγο το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ως συντάκτης του SPORT24 και αρχισυντάκτης από την πρώτη ημέρα του RedPlanet.
Δούλεψε επίσης σε Sport FM, Sportime, Athlosnews και το FWS. Από το καλοκαίρι του 2021 ανήκε στην οικογένεια του Foxbet στη θέση του αρχισυντάκτη, καλύπτοντας παράλληλα το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας.
Σύσσωμη η συντακτική ομάδα του Makeleio.gr εκφράζει τα ολόψυχα συλλυπητήριά της στον αδελφό του εκλιπόντα, τον Λάμπρο και την οικογένειά του

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 5ΕΤΙΑ ΘΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΤΩ ΜΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ.
    ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ 2ο ΜΟΛΙΣ.
    Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΗ ΤΟ ΧΑΡΑΜΙΣΕΙ.
    ΜΠΕΕΕΕ

  2. Απαιτείται διεξοδικός στατιστικός έλεγχος από ανεξάρτητη επιτροπή για το θέμα που όλοι καταλαβαίνουμε. Ιδανικά, τα δεδομένα, σε ανωνυμοποιημένη μορφή, πρέπει να δοθούν στην πανεπιστημιακή κοινότητα για έλεγχο από όποιον επιστήμονα γνωρίζει στατιστική.

  3. γενοκτονία με το μπόλι του εβραίου κτηνίατρου βουρλά, που επέβαλε ο γουρλομάτης δολοφόνος μιζοτάκης

Comments are closed.