Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που Ι.Χ. «εκσφενδονίζει» πεζό σε βιτρίνα καταστήματος στους Αγίους Αναργύρους

Κοινοποίηση:
AG.ANARGIOI3

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης (26/12) στους Αγίους Αναργύρους. Συγκεκριμένα, διερχόμενο ΙΧ εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε πεζό που πήγαινε στον προαστιακό. Από την ταχύτητα του οχήματος, ο άνδρας «εκσφενδονίστηκε» σε βιτρίνα καταστήματος και έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Καθώς ένας άνδρας διέσχιζε τον δρόμο για να πάει στον προαστιακό και μεταβεί στη δουλειά του, μία οδηγός ηλικίας περίπου 30 με 35 ετών έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε κολώνα φωτισμού, την έριξε κάτω, στη συνέχεια προσέκρουσε σε δέντρο και έριξε ακόμη μία κολώνα. Αυτή «εκτόξευσε» τον άνδρα σε φωτογραφείο που βρισκόταν στο σημείο του ατυχήματος.

Η «τρελή» πορεία του ΙΧ σταμάτησε όταν αυτό «μπήκε» σε βιτρίνα καταστήματος εσωρούχων.

Όπως λέει σε μαρτυρία του ιδιοκτήτης του ενός καταστήματος: «Έχω υποστεί μεγάλη ζημιά και μάλιστα μέσα στην εορταστική περίοδο… Προέχει η ανθρώπινη ζωή. Τα τζάμια, τα σίδερα, οι κούκλες και τα ρολά, όλα φτιάχνονται. Τα πόδια του παλικαριού είναι το πιο σημαντικό τώρα και μετά εμείς αν βρεθεί κάποιος να μας αποζημιώσει», καταλήγει.

Η κατάσταση της υγείας του τραυματία
Δυστυχώς, ο πεζός έχει τραυματιστεί σοβαρά και – σύμφωνα με πληροφορίες του DEBATER – κινδυνεύει να χάσει τα πόδια του. Βρίσκεται στην εντατική, μετά από χειρουργείο, με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποφύγουν τον ακρωτηριασμό.

Όσον αφορά στην οδηγό του οχήματος, δεν είναι ακόμη γνωστό τι της συνέβη και προκλήθηκε το ατύχημα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα βίντεο που έχει στην κατοχή του φωτογράφος από μία εξωτερική κάμερα καταγράφει το αυτοκίνητο να έρχεται με μεγάλη ταχύτητα και τον πεζό να «εκσφενδονίζεται» και να χτυπά πάνω στην τζαμαρία του καταστήματος.

AG.ANARGIOI3 AG.ANARGIOI8 AG.ANARGIROI2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ειναι φοβερο με τους οδηγους.Οδηγον και εχουν το κινητο στο χερι .Πληρωνουν και παιρνουν το διπλωμα ;;; Αναβουν φλας για δεξια πας εσυ αριστερα και ερχονται πανω σου .Δεν ξερουν τι τους γινεται.Εχω δει τοσα στραβα και ζησει απι αυτους στον δρομο.Ειναι φοβερο και κυριως τωρα ξαι απο αλλοδαπους.Αυτοι και αν ειναι!

  2. Για μια αποτυχημένη βίζιτα ή το κλέψιμο γκόμενου από άλλη, βγήκε και θέρισε κόσμο. Στην φυλακή οι ΛΟΑΤΚΙ+ δεν αστειεύονται. Καλά ξεμπερδέματα.

  3. Από ότι φαίνεται στο βίντεο ο άτυχος αυτός άνθρωπος περπατούσε στο πεζοδρόμιο και η φόνισσα τον θέρισε ισως παίζοντας με το κινητό και έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα. Κανονικά μέσα στις πόλεις θα έπρεπε το όριο να είναι 30 χιλ.Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για την ελεεινή κυβέρνηση και αυτούς που την απαρτίζουν.

  4. Τρία τινά συμβαίνουν για την οδηγό,να τέντωνε το στρίνγκ,να έφτιαχνε τα νύχια της ή να έβλεπε πούτσες στο κινητό της και αφαιρέθηκε.Συνήθως αυτό κάνουν πολλά από τα κωλόπανα όταν οδηγούν

Comments are closed.