Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο! Έτσι έπεσε ο μέθυσος και τρελός οδηγός πάνω στους πεζούς στην πόλη Τρίερ

Κοινοποίηση:
1111

Δείτε τη διαδρομή του οχήματος ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν πέσει πάνω στους πεζούς


Δύο Έλληνες, ο Γιώργος Κομπιλίρης και η μόλις 8 εβδομάδων κορούλα του ήταν ανάμεσα στους πέντε νεκρούς που άφησε πίσω του ο διαταραγμένος και μεθυσμένος οδηγός στην πόλη Τρίερ, παρασύροντας με το αυτοκίνητό του ανθρώπους που περπατούσαν αμέριμνοι στο πεζοδρόμιο.

Η στιγμή που το τζιπάκι του μεθυσμένου πέφτει πάνω στους πεζούς, ξύπνησε μνήμες από τις επιθέσεις των τζιχαντιστών τόσο στη Γερμανία, όσο και στη Γαλλία. Αυτή τη φορά, όμως, δεν ήταν μία τρομοκρατική ενέργεια, αλλά μία αδιανόητη τρέλα, νεός διαταραγμένου ανθρώπου.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που το τζιπάκι περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν πέσει πάνω στους πεζούς.

Το πλάνο από το βίντεο είναι συγκλονιστικό:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η πόλη Τριερ δέν είναι μία συνηθισμένη πόλη τής Γερμανίας.Ιδρύθηκε πρίν από 2000 χιλιάδες χρόνια από τούς Ρωμαίους μέ τό όνομα Augusta Treverorum.Είναι γενέτειρα τού Κάρλ Μάρξ.Τό σπ’ιτι του πού χτίστhκε τό 1727 είναι σήμερα μουσείο μέ τό όνόμα “Friedrich-Ebert-Stiftung-Museum Karl-Marx-Haus”.
    Διευθυνση:Brückenstrasse 10.
    Γιάννης Λάκων

    1. τι πίνεις και δεν μας δίνεις;;; εδώ τσαλαπατήθηκε σκοτώθηκε κόσμος και εσύ κανεις μάθημα ιστορίας για τα γουρούνια … χεστήκαμε

Comments are closed.