Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ! Δείτε πόσο δίχασαν την ελληνική κοινωνία με την επιβολή της μάσκας! Μπουνιές και ανελέητο ξύλο – Τριτοκοσμικές εικόνες σε λεωφορείο για Δάφνη

Κοινοποίηση:
1

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ. Μετά τη φραστική επίθεση οδηγού σε γυναίκες, δύο επιβάτες που πήγαιναν από τον Πειραιά στον σταθμό «Δάφνη» ήρθαν στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια μικρών και μεγάλων.


Ο νεαρός που καθόταν στο πίσω μέρος του λεωφορείου, μπήκε μέσα χωρίς να φοράει μάσκα. Αυτό ενόχλησε έναν ηλικιωμένο που στεκόταν κοντά του, και μετά τις πρώτες κουβέντες που αντάλλαξαν σε έντονο ύφος, άρχισαν τα χτυπήματα.

Δίπλα στον νεαρό καθόταν η μητέρα του που μάταια προσπαθούσε να τους χωρίσει. Καθ’ όλη τη διάρκεια του επεισοδίου δεν επεμβαίνει κανένας άλλος. Ο οδηγός συνεχίζει το δρομολόγιό του, με τον νεαρό να προσπαθεί να σκουπίσει τα αίματα από το κεφάλι του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

36 Σχόλια

  1. χααχαχααχαχαχα τον σάπισε ο παππούς χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαα

  2. ελα επιτελους με τους ανευθυνους που δε φορανε μασκα. Μαντρωστε τους, διασπειρουν το θανατο

  3. όταν έχουν στοχοποιήσει όλους εμάς που δεν φοράμε αυτό το φίμωτρο στο στόμα μας λογικό επόμενο να συμβαίνει!! ξύλο και φτύσιμο στους γέρους!!!!!

  4. Λαός ηλίθιων και λαός προδοτων! Ο κολογερας φόραγε μάσκα αλλά έχει την νοοτροπία του μλκ Έλληνα ήθελε τσαμπουκαδες εγώ άμα ήμουν ο πιτσιρικάς θα τον έστελνα στο ΚΑΤ το μπάρμπα αυτοί είναι οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ και του συνταγματικού τόξου ξύλο όπου τους βρείτε..!!

  5. Ηθικοί αυτοργοί οι κάθε Ευαγγελάτοι που φανατίζουν τον κόσμο. Τον ίδιο φανατισμό δείχνει και για τα εμβόλια.

  6. Καλά,ας το έκανε αυτό σε κανέναν άλλο και ο γέρος θα έβγαινε από το λεωφορείο με τη μάσκα στον λωκό του.

  7. O κολογερος ήθελε ξύλο… Με ποιο δικαίωμα ρε απλώνεις χέρι;;;… Πάρε την αστυνομία για την κολο μάσκα….. Εγώ θα τον είχα κάνει άλογο…. Έχει ψηφίσει ΠΑΣΟΚ.. ΝΔ… Και σύριζα… Και κάνει και μαγκιές.;; ;….

  8. το πρωτο που μας λεγαν ηταν σεβασμο στους μεγαλυτερους
    Σημερα οι νεοψευτοδεξιοι εχουν καταντησει σαν τα απλυταρια των εξαρχιων αναγωγοι βρωμιαρηδες αντιστορητοι
    Του κωλου δεξιοι

  9. πιστευουν δεν πιστευουν απο τη στιγμη που μπαινουν σε λεωφορειο πρεπει να σεβαστουν τους διπλανους τους
    Αλλιως αν ειναι νεος ας παει με ποδια
    Μονο στην μπανανια που λεγεται ελλαδα εχει γιδια χωρις μασκα σε λεωφορεια
    Αλλα δεν φταινε αυτοι φταιει ο κουλης που το κρατος του ειναι λαπας χωρις αστυνομευση και με προστιμα χαρτζιλικι μικρου παιδιου
    Ας το χε για τα μμμ 5χιλιαρο και ο νεος θα την εβαξε και στον κωλο του
    Εξωτερικο που ζω κανεις δεν διανοειται να μην φορα μασκα σε μμμ
    Και δνε ειναι επειδη εχει ελεγχους
    Ειναι επειδη εχουν οι ανθρωποι σεβασμο στους διπλανους τους μα και το οτι ι ραντισμενοι ειναι ελαχιστοι

    1. Ρε αεί ψοφα αλήτη εύχομαι να τον έσπασε στα κλωτσομπουνιδια ο μικρός Μετς τον παπποιυ

      1. Kαλα τα λεει ο ανθρωπος, γελοιε φασιστα

  10. Ας κλειστούν μέσα οι γέροι αφού φοβούνται να ζήσουν οι νέοι!!

    1. ΣΩΣΤΟ ΑΡΚΕΙ ΤΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΠΙΘΗΚΑΚΙΑ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΕ ΤΟ ΝΟΜΟ…ΑΛΛΙΩΣ ΞΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ…ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΠΙΘΗΚΙ…ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΠΙΘΗΚΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ…ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ

  11. Αλητείες Ευαγγελάτου.Κάπως πρέπει να ξεπληρώσει τον Κούλη για τα 800 χιλιαρικάκια που πήρε

  12. καλά εμένα ήθελε και τα μηλαράκια θα του τα χα βάλει στο κ…. και ας πήγαινε να μου κάνει μήνυση βρήκε και τα κάνει ο σαμπρελας…. πω πω το ξύλο που θα του ριχνα αλλά σιγά μη τα έβαζε μαζί μου βρήκε και τα κάνει ο κουραδομαγκας.

  13. Γαμημενε ευαγγελατε ψοφα σε καμια γωνια ρε μαλακα που κανεις δηθεν δημοσιογραφια εσυ και η ξεκωλιαρα η γυναικα σου, σκουπιδια της κοινωνιας!!!

  14. Πάντα εσωτερικά έτσι ήταν η «ανθρωπινη» κοινωνία. Αλλά επειδή δεν υπήρχε έντονο εξωτερικό ερέθισμα δεν φαινόταν. Κάθε μέρα
    μαλώνανε μες τα λεωφορεία για ψύλλου πήδημα! Ο κόσμος δυστυχώς δεν έχει παιδεία
    δεν έχει μάθει να αγαπάει και να συγχωρεί τον συνάνθρωπο του.
    Πάντως δε μου φαίνεται περίεργο κι ο λόγος
    είναι ότι ακόμα και άτομα που τα θεωρούσα στοιχειωδώς μορφωμένα και πολιτισμένα φοβούνται τόσο πολύ που δεν σε αφήνουν να τα πλησιάσεις.

  15. Φοράει το φίμωτρο, εεεε εννοώ την μάσκα ο κλανιάρης και εισπνέει όλη την ώρα το διοξείδιο που εκπνέει. Άρα ο εγκέφαλος του, ότι έχει μείνει μετά την πλύση που του κάνουν τα κανάλια, έχει λιγότερο οξυγόνο.
    Άρα έχει πάθει τραμπάκουλο χοντρό…….

  16. ΘΑ ΦΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ…..ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΣΑΣ….

  17. Εχω τυχει σε παρομοιο περιστατικο μεσα σε τρενο….αυτο συμβαινει πολυ καιρο τωρα….Δεν ειναι λιγα τα περιστατικα συμβαινουν συχνά μεσα σε λεοφωρεια και τρενα!!

  18. Πουτανοσπορα Ευαγγελάτε έρχεται η ώρα της πληρωμής

  19. βρειτε τον γερο και εκδικηθειτε για τον νεαρο

  20. Ατζεντα 2050 ευθανασια μετα τα 80 .,
    Δε βλεπω την ωρα…

    1. Ατζεντα 2020 ευθανασια σε κατι μαλακες σαν και εσενα…προβατακι της συμφορας…

  21. ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΨΟΦΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ…

  22. Φοβάται ο κολόγερος, για τη μίζερη ζωούλα του. Παλιάνθρωπε επειδή τα νεα παιδιά δεν θέλουν να γίνουν πρόβατα της Ν.Τ.Π.όπως είσαι εσύ και οι ομοιείς σου σηκώνεις χέρι μωρή πτωμαϊνη; Αλλά ευτυχώς τώρα θα ψοφήστε όλοι οι ανεγκέφαλοι με τις μάσκες και θα ξεβρωμίσει ο τόπος.

  23. Τον γεροτσογλανο να σηκώσει χέρι στο νεαρό …παιδί του ήταν;;;;; Εχει χάρη που δεν του έσπασε καμία μασέλα του αρχιλαλακα…

  24. Καλός ήρθατε στην νέα καθημερινότητα του αλληλοσπαραγμου λόγο ελλιπής ενημέρωση και χαμηλού iq. Εγώ πάντως προσωπικά θα του έσπαγε το κεφάλι και μετά θα επικαλομουνα νόμιμη αυτοαμυνα

  25. Κλασσικός ΠΑΣΟΚΟΝΔΣΥΡΙΖΑνθρωπος ο κωλόγερος. Αφού ρημάξανε τη χώρα με τη μεταπολίτευση τώρα βαράνε τη νέα γενιά με θράσος. Κι αν ο πιτσιρίκος του είχε σκάσει κανά μπουνίδι γερό στο κεφάλι και τον είχε στείλει στο νεκροταφείο μια ώρα αρχύτερα, θα τον τρέχανε και στις φυλακές τζάμπα. Τι να πει κανείς. Τι ψυχή θα παραδώσεις ρε γέρο;

  26. ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΧΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ!!! ΤΟΥΣ ΓΑΜ@ΝΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ…ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!

  27. ο μπαρμπας αρχησε να χτυπαει του νεαρου ανοιξε το κεφαλι και ο νεαρος φταιει αρα απαγορευεται να αμυνεσαι για την σωματικη ακαιρεοτητα σου καταλαβατε προσωπικα το γνωριζω εδω και χρονια αυτο τωρα θα το μαθεται και σεις οτι δεν εχετε το δηκαιωμα να αμυνεσθαι για την ζωη σας αν ειστε εναντιον των κυβερνωντων αλλα αμα εισαι υπερ μπορεις να επιτιθεσαι και να σε δικαιολογουν….δηλαδη ο μπαρμπας η μαλακισμενη και ο φονιας ευαγγελατος που φοβουνται τον ιο θελουν να μας πουν αν φορας μασκα και πλακωνεις τον αλλον που δεν φοραει μασκα δεν κολας ετσι αυτο καταλαβαινω εγω απο τα λεγομενα τους και ειναι και δηκαιωμα σου στο κατω κατω αδερφε μου να πλακωνεις αρκει να συνφωνεις με την κυβερνηση

  28. Αντι να ζητανε συγνωμη για οτι εχουν κανει τοσα χρονια στην χωρα και στις επομενες γενιες το παιζουν και μαγκες.Τουρκο για να γινουν γιουσουφακια θελουν.Αηδια και μονο ειναι .Κλειδωμα μεσα θελουν αυτοι και να μην ξαναβγουν ουτε στις εκλογες.Βρε πολεμος για να ξεβρωμισει ο τοπος χρειαζεται πλεον .

  29. Ολα τα παππούδια τα ‘χουνε τρελάνει οι τηλεοράσεις

    1. οτι μαλακια τους πουν τα καναλια τα συστημικα το καταπινουν αμασητο πολλοι . ο πολεμος της μασκας αλλα αυτοι που την επιβαλουν οπου πανε συναυλιες θεατρα δεν φορανε τι μου λεει αυτο? οτι μας δουλευουν κανονικα οι πουλημενοι

Comments are closed.