Σοκαριστικός Τάσος Ξιαρχό για Δημήτρη Λιγνάδη: «Τώρα, στα 28, καταλαβαίνω γιατί μού άρεσε η θέα από το μπαλκόνι του» (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
ξιαρχό

Το τελευταίο διάστημα πολλά λέγονται και ακούγονται για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ωστόσο η ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό τούς «πάγωσε» όλους! Ο χορευτής και χορογράφος ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram από παράσταση με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λιγνάδη και έγραψε για τη γνωριμία του μαζί του αλλά και το γεγονός ότι καθημερινά, βλέποντάς τον αρχίζει να θυμάται διάφορα πράγματα.

Δείτε την ανάρτησή του εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Τι εννοεί με το μπαλκόνι με θέα; οι πιο έξυπνοι μπορούν να μας φωτίσουν λίγο;

  2. Καλα πανε καλα ολοι αυτοι; Πατανε επι πτωματων για λιγη δημοσιοτητα απ οτι φαινεται. Στα 19 δεν εισαι ανηλικος ή ανηλικη. Οτι μπορει να μετανιωσε ο καθε Τασος για το πως χειριστηκε την ζωη του στα 19 δεν χρειαζεται να δειχνουν τις τυψεις τους δημοσια (δεν αφορα κανεναν οι ιδιωτικες τους ζωες )για τις επιλογες τους οταν ηταν πιο νεοι. Οτι αυτος ο Λιγναδης οπως τοσοι αλλοι βρισκονται σε θεση ισχυος και ο καθε φιλοδοξος αγνωστος δελεαζεται να τον προωθησει αυτο ηταν και ειναι προσωπικο τους θεμα και δεν ξερω γιατι πρεπει να απασχολησει εμενα κατι τετοιο. Ο Τασος ενδιαφερεται για την δικη μου ψυχολογια ; Εγω γιατι να ενδιαφερθω για εκεινον; Γιατι ολοι σε αυτους τους χωρους νομιζουν οτι εχουν περισσοτερη αξια απο τον καθε αγνωστο. Δεν μας ενδιαφερει κυριε Τασο για οσα μετανιωσες για τις δικες σου επιλογες και τα δικα σου λαθη. Αυτοι που ασχολουνται με ατομα σαν και σενα που απλα κανεις μια αναρτηση για να βρεθεις στο επικεντρο ειναι απλα κουτσομποληδες . Γιατι αυτα δεν ειναι καταγγελιες αλλα οι προσωπικες σας ζωες που δεν αφορουν κανεναν. Στα 19 δεν εισαι ανηλικος

    1. Το ότι η ταυτότητα γράφει 19, δεν σημαίνει ότι το μυαλό είναι ενός ενήλικα.

  3. Δεν θα ανήκουν ποτέ ξανά οι καφετέριες τα ρεστοράν και τα μπαράκια θέατρα κλαμπ, παρτο χαμπάρι και εσύ και όλοι σας, για αυτό βγαίνουν τώρα και μήλα ε ιλοοι για σεξουαλικες κακοποίησε, επειδή τελείωσαν αυτά τα επαγγέλματα δεν φοβούνται πλέον τον θιασαρχη αν θα τους ξαναδώσει δουλειά γιατί δεν θα ξανά υπάρξει θέατρο ούτε πίστες για τραγούδι

  4. Θεοι εστε και Υιοι του Υψιστου απαντες.
    Ντυμένοι το πνευμα των σκύλων
    Μέσω της Μουσικής.
    .Σατανοποιησαν τον Ανθρωπο.
    Ακουστε το τραγουδι …γραψε τα λογια σε ενα χαρτι.
    Και δες τι σπέρνεις..και τι θερίζεις…
    Χτισανε μια κόλαση με τουβλα παραδεισου.  https://www.facebook.com/groups/601694366920532/permalink/1112679089155388/

  5. Τι εννοεί ότι του άρεσε η θέα από το μπαλκόνι του. Είναι σαν να λέει ότι τον παρενοχλούσε και του άρεσε.

  6. Οταν κάποια στιγμή περάσει η πανδημία και ανοίξουν τα θέατρα να μην πατήσει κανείς εκεί και όταν πέσει και άλλη πείνα τότε να δείτε τη μπόχα έχει να βγεί έξω. Με όλα αυτά που έχουν γίνει ο ένας θα τρώει τον άλλο ζωντανό. Ζούγκλα ο βοθροχώρος.

Comments are closed.