Σοκαριστικές σκηνές! Πατέρας ξυλοφορτώνει την κόρη – αθλήτρια μετά την προπόνηση (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
tenis

Σκηνές βίας στην κοινότητα του τένις «αποτυπώνονται» σε βίντεο που δημοσίευσε ο Σέρβος ακτιβιστής, Ιγκόρ Γιούριτς, από τις εγκαταστάσεις του Ερυθρού Αστέρα, στο οποίο φαίνεται ένας προπονητής τένις να ξυλοκοπάει άγρια τη νεαρή παίκτριά του, προφανώς επειδή είχε παράπονα από εκείνη κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Ωστόσο, από τη διαρροή του βίντεο έγινε γνωστό ότι ο εν λόγω προπονητής είναι ο πατέρας της νεαρής αθλήτριας, η οποία είναι μόλις 14 ετών και η οικογένεια προέρχεται από την Κίνα.

«Άλλη μια πράξη βίας από πατέρα εναντίον της κόρης του. Πληροφορήθηκα ότι πρόκειται για οικογένεια που προέρχεται από την Κίνα. Θα υποβάλουμε ποινικές διώξεις και σε αυτό το τέρας», έγραψε ο Γιούριτς.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αιτία της οργής του ήταν επειδή είχε έντονα παράπονα από την απόδοσή της στην προπόνηση και επιπλέον δεν ακολουθούσε τις οδηγίες του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Να τους χαίρονται οι γυναίκες τους τέτοιους άθλιους.

  2. Θάνατος για τουφεκισμού στα 6 μέτρα και χωρίς μαντήλι.

  3. Αυτός ο Igor (και όποιοι άλλοι ήταν εκεί..) τόση ώρα έγραφε βίντεο με το κινητό του, και μόνο στο τέλος του βάλε απλά μια φωνή..;; Ωραίος ο τύπος, που θέλει να λέγεται και ακτιβιστής
    (του κώλου..) Βάλτε μια ειδοποιήση για το περιεχόμενο του βίντεο πάντως… Απλά ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ.!!!!!!

  4. Δημοκρατικά πράματα(χωρίς γ στο πράμα μου)

  5. Έτσι ήταν από παλιά το σύστημα των Κινέζων προπονητών στα μικρά παιδιά, δεκαετίες πριν για τα Ολυμπιακά μετάλλια. Είχε ξέσπασει μεγάλο σκάνδαλο πριν χρόνια για την βία σε παιδάκια αθλητές, ουσίες ντοπαρισματος και πολλούς καρκίνους και άλλα πολλά άσχημα συμπτώματα στην υγεία έως και θανάτους από καρδιά λίγα χρόνια μετά, αλλά πάντοτε σε νεαρές ηληκιες. Σας θυμίζουν τίποτα όλα αυτά με το παρόν; Ο Τζεκος και ο Ιακώβου τα γνωρίζουν από πρώτο χέρι.

Comments are closed.