Σοκαριστικά λόγια μέσα στην Ευρωβουλή για τα ιατρικά μας δεδομένα – Ας ετοιμαζόμαστε

Κοινοποίηση:
europarlament12-750x375

Mέχρι τον Μάιο του 2024, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) θα ήθελε να οριστικοποίησει την Συμφωνία για την Πανδημία, η οποία κατά πολλούς του δίνει τον έλεγχο των εθνών και το δικαίωμα να κηρύττει καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όποτε το θελήσει!

Σε αυτή την κατεύθυνση, μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τον προηγούμενο μήνα, η Ιρλανδή ευρωβουλευτής Clare Daly εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων στο πλαίσιο του European Health Data Space (EHDS), μιας πανευρωπαϊκής πλατφόρμας για την ανταλλαγή ηλεκτρονικών δεδομένων υγείας που σχεδιάζει η Επιτροπή της ΕΕ στο πλαίσιο του ΠΟΥ!

Επισήμανε τους κινδύνους της ιδιωτικής ζωής που συνδέονται με αυτή την πρωτοβουλία και υποστήριξε ότι είναι μια «στοχευμένη στρατηγική για να κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τη δημόσια υγεία χειρότερη».

Ωστόσο, ο πραγματικός στόχος είναι ο έλεγχος και ο καταναγκασμός των ανθρώπων μέσω της τεχνολογίας, η οποία, αναλόγως του ποιος την χειρίζεται, μπορεί αν χρησιμοποιηθεί για καλούς ή για σκοτεινούς σκοπούς!

Όπως δήλωσε η ευρωβουλευτής:
«Η πρόταση της επιτροπής είναι να μας εγγράψει όλους μας δια της βίας σε ένα ψηφιακό σύστημα που θα συλλέγει, θα διανέμει και θα διαχειρίζεται τις υγειονομικές μας πληροφορίες, είτε συμφωνούμε με αυτό είτε όχι!!!!

Και μασκαρέψτε το όπως σας αρέσει (αλλά) αυτή είναι η πρόταση της επιτροπής.

Θα δοθεί στους τεχνολογικούς κολοσσούς, στους φαρμακευτικούς κολοσσούς, στις εταιρείες υγειονομικής ασφάλισης ελεύθερη κυριαρχία στις πιο επώδυνα εμπιστευτικές πληροφορίες όσον αφορά τις ζωές μας, για το κέρδος τους (σ.σ. Δεν αποσκοπούν στο κέρδος αλλά στον έλεγχο της παγκόσμιας εξουσίας πάνω στους ανθρώπους), με ή χωρίς την συγκατάθεσή μας (σ.σ. Αργότερα θα επιδιώκεται να δίνεται και η συγκατάθεση)!!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.