«Σοκαρίστηκα όταν ανακάλυψα ποιος ήταν»: Τι δηλώνει η καταγγέλλουσα για τον παπά – καζανόβα

Κοινοποίηση:
iereas-metalipsi-amea

Σοκαρισμένη δηλώνει η γυναίκα που κατήγγειλε πως έπεσε θύμα απάτης από ιερέα, ο οποίος φέρεται να είχε διπλή ζωή.

Η καταγγελία της είχε δει το «φως» της δημοσιότητας την Τετάρτη. Όπως ισχυρίζεται, γνώρισε έναν άνδρα μέσω social media, ο οποίος της παρουσιάστηκε ως διαζευγμένος δημοτικός υπάλληλος, σύναψαν σχέση και του δάνεισε χρηματικά ποσά δύο φορές, πριν τελικώς εξαφανιστεί. Όταν ερεύνησε την υπόθεση, ανακάλυψε πως πρόκειται για παντρεμένο ιερέα.

«Το σοκ ήταν πραγματικά μεγάλο όταν ανακάλυψα ποιος πραγματικά ήταν. Κεραυνοβολήθηκα όταν διαπίστωσα ότι πρόκειται για ιερέα και παντρεμένο», είπε η καταγγέλλουσα στο cretalive.gr.

«Κάποιοι εκμεταλλεύονται με τον πιο άσχημο τρόπο την ευάλωτη θέση στην οποία μπορεί να βρίσκεσαι είτε είσαι άνδρας είτε είσαι γυναίκα. Αυτό έπαθα και εγώ και μάλιστα από έναν άνθρωπο που είναι ιερέας. Θα πρέπει όλοι να είμαστε πιο προσεκτικοί απέναντι σε αυτούς στους οποίους ανοίγουμε την καρδιά μας και τους εμπιστευόμαστε» τονίζει.

Τέλος, επισημαίνει πως δημοσιοποίησε την ιστορία της για να «ξυπνήσει» κι άλλες γυναίκες που ενδεχομένως βιώνουν μία ανάλογη εμπειρία

Η καταγγελία φέρεται να έχει σταλεί ήδη στην αρμόδια Εκκλησιαστική Αρχή ώστε να εκκινήσει η πειθαρχική δίωξη, ο οποίος αναμένεται να κληθεί για εξηγήσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο άνθρωπος ήθελε να βρεί γκόμενα.Τουλάχιστον δεν χρησιμοποίησε το σχήμα για να κάνει ψυχολογικό εκβιασμό. Δεν έκανε καλά αλλά ήταν ξεκάθαρος που σου το είπε.

  2. Σου είπε κανένας να κάνεις γνωριμίες στα social media; Αυτό το φρούτο θα σας φάει όλες. Το fb και το instagram. Kαι πάλι καλά που δεν έπαθες χειρότερα.

  3. σημερα εμπιστοσύνη ουτε στον ισκιο μας δε πρέπει να εχουμε τελος

Comments are closed.