Σοκάρει ο Αλεξάντερ Ρίμπακ: «Για 11 χρόνια ήμουν εθισμένος στα υπνωτικά! Δεν ήθελα να ζήσω»! (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
alex-rybak

Τον Αλεξάντερ Ρίμπακ τον θυμόμαστε όλοι από τη Eurovision και το μαγικό του «Fairytale». Χθες, ο τραγουδιστής και συνθέτης έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη που «σόκαρε» τους followers του.

«Ζούσα με ένα μυστικό. Εδώ και 11 χρόνια είμαι εθισμένος στα υπνωτικά και τα αντικαταθλιπτικά. Ξεκίνησε ακίνδυνα, αλλά στο τέλος σχεδόν κατέστρεψε τη ζωή μου. Αυτόν τον Ιανουάριο ξεκίνησα την αποτοξίνωση (με καλή βοήθεια από τους γιατρούς μου) και σιγά σιγά αρχίζω να νιώθω πάλι ο εαυτός μου» έγραψε στο instagram.

Διαβάστε περισσότερα στο PatKiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δοκιμαστε αφοβα οπως εγω ουσιες και χαπια και οταν τα βαρεθειτε ειναι ευκολο να αποτοξινωθειτε,αυτο ειναι το νεοταξιτικο μηνυμα που στελνει στη νεολαια μας το πρεζονι που μετραει και τη τελευταια δεκαρα.
    Μη ακουτε που λεει ο αλλος πως ετρωγε παξιμαδια και χορτα μεχρι να πετυχει το αστρο του, αυτα ειναι διαφημιστικα τρυκ παραμυθια για χαζους.Ειναι επιλεγμενοι και ελεγμενοι μεχρις το τελευταιο κυτταρο τους.Ειναι επενδυτικες κοτες που κανουν χρυσα αυγα,τις προσεχουν σαν τα ματακια τους να μη τις πλησιασει ντηλερ ουσιων.

    1. Και τα 11 ολοκληρα χρόνια που τα πας; και τώρα που τα αποφάσισε και με τη βοήθεια τάχα των γιατρών του είναι μια χαρά και όλα καλά. Ρε αι σιχτιρ

    2. Έχεις δίκιο. Βγαίνουν όλοι οι σελέμπριτις ( Γκάγκα, Μαντόνα και όλοι οι άλλοι που πλασάρει το σύστημα ) και δηλώνουν ότι ζούσαν στη φτώχεια, έχουν κατάθλιψη, παίρνουν χάπια, περνάνε δύσκολα, τους βίασαν κ.ο.κ Όλα ψέματα για να ασχολείται ο ανόητος κόσμος μαζί τους, να τους λυπάται και να μην ασχολούνται με τη πραγματικότητα και τα αληθινά προβλήματα που συμβαίνουν γύρω μας. Πλύση εγκεφάλου κανονική!

Comments are closed.