Σοκάρει η υπόθεση με τη 14χρονη: Την πλησίασε στο Instagram, τη βίασε και την πήγε στον φίλο της

Κοινοποίηση:
σαδσσδσδσ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο «φως» για την υπόθεση βιασμού μίας 14χρονης από 44χρονο στη Λιβαδειά.
Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι πλησίασε και προσέγγισε την ανήλικη, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της, μέσω Instagram, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το MEGA.
Στις συνομιλίες τους, φέρεται να της έλεγε ότι γνωρίζει τους γονείς της, ότι έχει αγνές προθέσεις και ότι μπορεί με το αυτοκίνητό του να τη μεταφέρει κρυφά από τους γονείς της από τη Λιβαδειά στον Βόλο για να δει τον φίλο της.

Τη βίασε, την πήγε να δει τον φίλο της και την επέστρεψε σπίτι

Η ανήλικη κοπέλα φαίνεται πως πείστηκε από τον 44χρονο και μπήκε στο όχημά του. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο 44χρονος φέρεται να οδήγησε προς έναν χωματόδρομο και εκεί κατηγορείται ότι την κακοποίησε σεξουαλικά.

Μάλιστα, μετά το αποτρόπαιο συμβάν, φαίνεται πως την πήγε μέχρι τον Βόλο να δει τον φίλο της και αφού περίμενε να τελειώσει την επίσκεψή της, την επέστρεψε πίσω στη Λιβαδειά.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού την πίεζε ψυχολογικά και της έλεγε να μην πει τίποτα σε κανέναν. Εκείνη, τηλεφωνούσε στον σύντροφό της για να νιώσει κάποια ασφάλεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεκατετράχρονη πεταλούδα με πλούσιο παρελθόν, να υποθέσω και γκόμενο, μπήκε στο αμάξι κάποιου 44χρονου για να πάει να δει τον γκόμενο. Στον δρόμο βιάστηκε. Στον φίλο της έφτασε κανονικά, έκανε ότι έκανε, δεν του είπε τίποτα, δεν πήγαν στην αστυνομία και γύρισε στο σπίτι με τον βιαστή της!!!!
    Μιλάμε για το απόλυτο παραμύθι! Ή πουλάτε τρέλα ή δεν έχετε ιδέα από ανήλικα @@νάκια. Το καμάρι των γονιών της. Εάν υπάρχουν βέβαια γονείς……..

  2. 14χρονη που κρυφά από τους γονείς της πάει 200+χμ μακριά να βρει το γκόμενο, δεν τη λες και το καλύτερο και πιο παρθένο κορίτσι…..
    Δεν τα βρήκαν στα “μεταφορικά”;;;;

Comments are closed.