Σοκάρει η στιγμή που μηχανή εκσφενδόνισε σερβιτόρο στην Ποσειδώνος – Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Πάγωσε το αίμα όσων βρίσκονταν μπροστά στο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Ποσειδώνος, στην Αθήνα!

Ο άτυχος σερβιτόρος που εργαζόταν σε εστιατόριο της περιοχής, προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο όταν μια μηχανή που περνούσε μια μεγάλη ταχύτητα τον παρέσυρε και τον εκσφενδόνισε μακριά στο οδόστρωμα.

Σοκαρισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν το ΕΚΑΒ και στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε τόσο ο σερβιτόρος με σοβαρά τραύματα όσο και ο οδηγός της μηχανής.

Σύμφωνα με το thes.gr, οι γιατροί δίνουν ελάχιστες ελπίδες για τον άτυχο εργαζόμενο καθώς τα τραύματα που φέρει είναι βαριά, ενώ η οικογένειά του έχει αποφασίσει να δωρίσει τα όργανά του. Την ίδια στιγμή, νοσηλεύεται στην εντατική και ο αλλοδαπός οδηγός της μηχανής ο οποίος έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα χωρίς καν να διαθέτει δίπλωμα οδήγησης.

Δείτε στο βίντεο τις συγκλονιστικές στιγμές του ατυχήματος:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Τι εκσφενδόνισε;; Τον απογείωσε ,σε τροχιά γύρω από τη γη τον έθεσε.
    Φονιάς κανονικός ο τύπος.

  2. ξερετε πολλούς πακιστανους η μαροκινους με μηχανακι??

    Αλβαναρας έφαγε το παλικάρι… αν και δεν είναι καθόλου το θεμα φυλετικο. ολοι μας βλεπουμε καθημερινά ποσο επικινδυνα για τους υπόλοιπους οδηγους οδηγάνε οι Έλληνες. κανείς δεν τηρεί τον ΚΟΚ

  3. Ο αλλοδαπός οδηγός θα την σκαπουλάρει και θα ζητήσει και αποζημίωση από το Ελληνικό κράτος γιατί τον άφησε να οδηγεί χωρίς δίπλωμα και να μπλέξει και με την δικαιοσύνη…

  4. Αλλοδαπός δηλαδη παράνομος λαθροπίθηκος χωρίς άδεια οδηγησης.Ο άμοιρος σερβιτόρος χαροπαλεύει καί τόν
    λάθρο τόν πάνε στήν εντατική γιά νά σώσουν μία πολύτιμη ζωή.Γουρλομάτη πρώτα οί Ελληνες.Η Ελλάδα στούς Ελληνες.Εξω οί αλλόθρησκοι βάρβαροι εισβολείς.
    Γιάννης Λάκων.

  5. Το παλικαρι στο μεροκάματο …όχι όμως τέτοιο φινάλε , πονααααει

    1. Πρέπει να σταματησει αυτή η μαλακια με τά κωλομαγαζα πού βγάζουν τραπέζια για να κόνομανε και βαζουν τούς υπαλλήλους να διασχίζουν δρόμους , κριμα το παλικάρι.

  6. ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ…ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ…ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΠΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ…ΑΠΛΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΠΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ

Comments are closed.