Σοκάρει η αυτή η πανέμορφη κοπέλα που μεταμορφώθηκε σε ένα «τέρας». Ο λόγος; Κάτι που κάνουμε όλοι μας!

Κοινοποίηση:
apo_mia_panemorfi_kopela

Σοκαριστικό είναι αυτό που συνέβη σε αυτή την όμορφη γυναίκα αφού μετά από κάτι που κάνουν πολλές γυναίκες έγινε σαν ”τέρας”!

Η Carol από την Φλοριντα από πολύ μικρή ηλικία θεωρούνταν μια πολύ όμορφη κοπέλα. Στα 20 της πολιορκούνταν από πολλούς νεαρούς και στη κυριολεξία δεν ήξερε ποιόν να διαλέξει.

Μετά τα 30 όμως ο χρόνος ήταν σκληρός μαζί της…Οι πρώτες ρυτίδες άρχισαν να εμφανίζονται και η ψυχολογία της άρχισε να πέφτει.Έτσι λοιπόν αποφάσισε να κάνει botox κάτι που οι περισσότερες φίλες της ήδη έκαναν. Δυστυχώς όμως γι’ αυτήν τα πράγματα

undefined

undefined

Δεν πήγαν όπως θα ήθελε.

undefined

Τα αποτελέσματα μετά απο σειρά επεμβάσεων ήταν αυτά…

undefined

Το 2013 έφτασε στο σημείο να δείχνει έτσι…

undefined

Για καλή της τύχη όμως ο dr. Jarrahy μετά απο πολλές επεμβάσεις κατάφερε να την επαναφέρει κατα ένα ποσοστό στην αρχική της μορφή.

undefined

Δείτε πώς είναι σήμερα…

είτε όλη την ιστορία της στο παρακάτω video:

Δείτε και το ατύχημα αυτής της γυναίκας που εξαιτίας ενός καλλυντικού έχασε το μάτι της!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ????ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΠΟΤΟΞ ????ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΟΚΑΡΓΙ@ΛΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΜΙΑ; ΡΥΤΙΔΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ????ΤΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ???? ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΕΜΠΕΚΕΣ ΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΡΙΤΙΔΑ ΕΦΟΣΟΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ Κ@ΛΟΓΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ

  2. Οι πλαστικοί χειρούργοι είναι σατανιστές. Οι γυναίκες που καταφεύγουν σ’ αυτούς όλες σα δαίμονες, με ίδια πρόσωπα,
    τοξωτά φρύδια, φουσκωμένα χείλη.

  3. Οι γιατροί κλέφτες θα γίνουν; Βρίσκουν τα ματαιόδοξα ζώα και τα κονομάνε.

  4. Δεν το κάνουμε όλοι μας. Κάποιοι σεβόμαστε τον Θεό και τη φύση και αγαπάμε τους εαυτούς μας ακριβώς όπως είμαστε. Όταν παρεμβαίνεις στη φύση εξαιτίας της ματαιοδοξίας σου κάποια στιγμή έρχονται οι συνέπειες. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες τέτοια περιστατικά αλλά δεν βγαίνουν στην επιφάνεια, κάποια με πολύ τραγικές συνέπειες.

Comments are closed.