Σοκάρει η Μακρή για τον Αντετοκούνμπο: «Πάρε το πο@λο και πίσω την ελληνική ιθαγένεια»

Κοινοποίηση:
rahil

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της η Ραχήλ Μακρή στις δηλώσεις του Έλληνα αθλητή Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Υπενθυμίζεται ότι στο επίκεντρο έχει βρεθεί εσχάτως ο γνωστός Έλληνας αθλητής γιατί σε συνέντευξη που έδωσε σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε ως παιδί στην Ελλάδα.

Ανάμεσα στα άλλα σημείωσε ότι ζούσε υπό την διαρκή φόβο ότι ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του θα απελαθούν. Επεσήμανε μάλιστα ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα λευκών όπου μπορεί η ζωή κάποιου με το δικό του χρώμα να γίνει δύσκολη, τονίζοντας ότι σε πολλές γειτονιές αντιμετώπιζε αρνητικότητα και ρατσισμό. Οι δηλώσεις του προκάλεσαν τεράστιες αντιδράσεις στο εσωτερικό της χώρας. Ένας σύμβουλος του υπουργείου Παιδείας μάλιστα τον χαρακτήρισε «μαϊμού» με τη Νίκη Κεραμέως να αποφασίζει την αποπομπή του.

Επίθεση προς τον MVP του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου έκανε και ο Κυριάκος Βελόπουλος. Όπως φαίνεται όμως ούτε η Ραχήλ Μακρή κατάφερε να μείνει αμέτοχη. Η πρώην βουλευτής με ανάρτησή της στο facebook τόνισε: «Πάρε το π@υλο και πίσω την ελληνική ιθαγένεια».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

101 Σχόλια

  1. Τον Πούλο να πάρεις εσύ Μωρή Παλιορατσίστρια! Μαλακισμένη! Καριόλα! Πατσαβούρα! Στραβοτσάολο!
    Που παρερμηνεύεις τα λόγια του Ανθρώπου.
    Ο Γιάννης είναι ΨΥΧΑΡΑ! Λατρεύει την Ελλάδα και το αποδεικνύει άπειρες φορές, όχι μόνο με τα λόγια του
    αλλά κυρίως με τις πράξεις του!
    Βοηθάει πολύ κόσμο!
    Κάνει φιλανθρωπίες για όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και ακόμα πειρσσότερο για τους Έλληνες!
    Είναι ένας Αυθεντικός και Γνήσιος Αφροέλληνας!
    Πέρα από Εξαιρετικός Μπασκετμπολίστας πάνω απ’ όλα Σπουδαίος Άνθρωπος! Μας κάνει Υπερήφανους!

  2. Μα είναι χώρα λευκων η Ελλάδα και ρατσιστών ,γιατί ταραζεστε?δεν σας είπε ούτε κουμουνιστες ούτε διεθνιστές ούτε ανθρωπιστές ,σας λέει πως είσαστε ακροδεξιοί υπερπατριωτες ,και του την λέτε κιόλας από πάνω ??αν βγει κ πει αύριο το αντίθετο πχ η Ελλάδα είναι μια χώρα κουμουνιστων διεθνιστών όπου δεν υπάρχει πρόβλημα με το χρώμα θα του βαρατε παλαμάκια ??ή ότι και αν πει ένας μαύρος θα τις τρώει στο τέλος ??υπάρχει κάποια σοβαρή απάντηση από κανένα αυγό η μόκο?

    1. O κόσμος ταράζεται διότι οι… “ρατσιστές” Ελληνες αγκάλιασαν τον Αντεξεκούμπω, δεν τον απέλασαν, τον μόρφωσαν, τον εκπαίδευσαν, τον έκαναν άνθρωπο, ανέδειξαν το ταλέντο του στο μπάσκετ, και αυτός τώρα κάνει pandering στην ακροαριστερή φιλονεγρική μαφία των ΗΠΑ κλαψουρίζοντας “μπου-χου-χου, μόνο λευκούς είδα να οδηγούν αμάξι” (σε χώρα με 99% λευκό πληθυσμό!), “μπου-χου-χου, το ελλάντα είναι χώρα λευκών” (σώπα ρε μεγάλε!) – υποννοώντας ότι αισθάνεται “παρείσακτος” μέσα σε τόσους λευκούς… “δαίμονες” – διότι στο αμέρικα αυτή τη στιγμή, αν τυχαίνει να είσαι άντρας, λευκός, χριστιανός, και (Θεέ μου φύλαγε) straight, τότε είσαι ό,τι πιό μισητό υπάρχει απο τη μαφία των πουστολεσβιών, καφεμαύρων ρατσιστών, σαλταρισμένων φεμινιστριών, και λοιπές σκατο-ομάδες που λυμαίνονται τα ακροαριστερά ελεγχόμενα social media (twitter, facebook, twitch, youtube – και κατ’ επέκταση google), και δυστυχώς για εμάς τους Ελληνες, συγκεντρώνουμε πολλά απο αυτά τα χαρακτηριστικά (είμαστε και συντηρητικός λαός βλέπεις, σε σχέση με τις “stunning & brave” κωλοφάρες της Αμερικής)

      Συνοψίζοντας λοιπόν, (και σε περίπτωση που ακόμα κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις), ο εν λόγω νέγρος απεδείχθη αχάριστος διότι οι Ελληνες δεν του φέρθηκαν ρατσιστικά ενώ αντίθετα αυτός έκανε ρατσιστικές δηλώσεις. Γι’ αυτό και ο κόσμος δίκαια εκνευρίστηκε.
      Ελπίζω τώρα να έγινε κατανοητό.

  3. Δεν φτάνει πού μεγάλωσαν στην Ελλάδα οι Αντετοκούμπο, όλοι τούς βοήθησαν, τούς στάθηκαν, καί τέλος πήρε η οικογένεια από ένα Ελληνικό Διαβατήριο … μάς έβγαλε γλώσσα στο τέλος αντί να ανάβει ένα κερί κάθε ημέρα καί να μάς ευγνωμονεί ! Αυτό, όντως είναι ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ !!! (Θα το βρεί μπροστά του ) … ” Ποτέ ΜΗΝ δαγκώνεις το χέρι πού σού δίνει (έδωσε) ψωμί…” … !!!
    Η κ. Ραχήλ Μακρή φημίζεται γιά τίς πιπεράτες αντιδράσεις της καί σε αυτήν εδώ την περίπτωση έχει 1000% Δίκιο !!!

  4. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΡΑΧΗΛ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΟΠΑΠΑΡΘΟΥΡΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ… ΕΦΑΓΕΣ ΤΡΕΛΟ ΠΑΠΑ ΑΝΡΧΟΣΚΟΥΠΙΔΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΙΒΛΟ ΑΝΑΡΧΟΣΟΥΠΙΔΙ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ. ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ .

  5. σημειωτέον ότι το φεις απακλείει την αναδημοσίευση του συγκεκριμένου σχολίου της Ρ.Μακρή ως “προσβλητικής”
    υπάρχει ανάλογη “ευαισθησία” στα προσβλητικά κατά των Ελλήνων ?? γιατί πχ η ανάρτηση του αφρικανού Αντετοκούνμπο του αποκτήσαντος
    την ελληνική ιθαγένεια είναι πολύ προσβλητική, αχάριστη και ανεδαφική.

  6. Η Ελλάδα είναι πολυπολιτισμική χώρα. Ακριβώς για αυτό τον λόγο θα πρέπει να καλέσει για απολογία τον τύπο. Μόλις έκανε ρατσιστικές δηλώσεις. Σύμφωνα με την επικρατούσα δημοκρατική αντίληψη εάν πούμε η Νιγηρία είναι χώρα μαύρων είμαστε ρατσιστές, άρα πάει κατηγορούμενος με τον αντι-ρατσιστικό νόμο. Ή επειδή είναι..έγχρωμος δεν θα γίνει τίποτα ? Πάτε στοίχημα ότι θα το κάνουν γαργάρα ?

    1. Αντε αλλη μια.
      Δεν θελουμε πολυπολιτισμο

  7. Μόνο Τζεφρει Νταχμερ. Γύρισα και πείνα ωωωω……!!!!!

  8. Ευγε στην κυρια Μακρη. Ευγε!! Οποιοι ανοητοι στεκονται στο ηφος ή στο συντακτικο της ειναι απλως ανοητοι. Ανοητοι γιατι δεν νοουν γιατι μιλαει ετσι η συγκεκριμενη Ελληνοδα. Και δεν ειναι η μονη. Αρα ευγε ξανα στην κα Μακρη!!

    1. Μα συμφωνούμε ότι έτσι μιλά η συγκεκριμένη.. Ελληνοδα κ τέτοιο ακριβώς είναι το..ηφος της!!! Προς τι το μίσος κ ο αλληλοσπαραγμός λοιπόν;

  9. ΒΟΥΡΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ. ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

    1. Το μόνο που έμεινε τώρα είναι να φύγετε και εσείς ώστε να ξεβρομίσει όλοι η Ελλάδα.

      1. ΠΡΈΠΕΙ να μας αδειάζουν σιγά σιγά εναμιση εκατομυρριο μπολσεβίκοι που λυμαίνονται τη Χώρα

  10. Η Ελλάδα δέχτηκε τον Αντετοκούμπο και την οικογένειά του που μπήκαν παράνομα στη χώρα και τους παρείχε ότι και στους Ελληνες.
    Σε άλλες χώρες, Ρουμανία πχ θα τους κρατούσαν μέχρι το πρώτο τραίνο να τους στείλουν πίσω.
    Ενώ λοιπόν ευεργετήθηκε, από τα χρήματα των φορολογουμένων, αυτοαποκαλείται Ελληνας χωρίς να έχει υπηρετήσει καν θητεία.
    Για πήγαινε στην Αμερική η σε άλλη χώρα εκτός Ελλάδας να το κάνεις αυτό να δεις πως θα σου φερθούν.
    Τι φορολογική δήλωση κάνει ο Αντεντοκουμπο στην Ελλάδα και πόσο φόρο πλήρωσε φέτος;
    Και μετά από όλα αυτά, να πει ότι είναι χώρα λευκών και δε δίνει ευκαιρίες; Γιατί δε πάει σε μια χώρα μαύρων όπου ανήκει τοτε και ήλθε εδω; τον καλέσαμε; Για τη δήλωσή του αυτή θα πρέπει να του αφαιρέσουν την υπηκοότητα – που ούτως η άλλως δε δικαιούτω αλλά αυτό είναι άλλο θέμα…

  11. Πολύ σωστά τα ειπε η κυρια Mακρη για τοn αχάριστο μαύρο Νιγηριανό..
    καιρός να μας αφήσει ήσυχους αυτός και η Γ@μοφαμιλια του
    και να ασχοληθούν μόνο με την χώρα καταγωγής τους…!!
    Έχουμε ειδη αρκετούς αχάριστους αράπηδες μέσα στην Πατρίδα μας..
    Δεν έχουμε πουθενά ανάγκη το κ. Αντεκαιξεκουμπο…..

  12. Χώρα λευκών ήμαστε,ΝΑΙ.
    Με τίποτα όμως και πότε δε θα γίνουμε χώρα πιθήκων .

    1. Α φίλε μου εδώ διαφωνούμε..υπάρχουν πολλοί στην Ελλάδα κ κάποιοι ζούμε ανάμεσα τους.

  13. Επτά λέξεις.Ενα γραμματικό λάθος (πάρε τον πουλο κ όχι πάρε το πουλο) κ ένα συντακτικό ( “πίσω την ιθαγένεια” χωρίς να γράφει ρήμα κατά παράβαση του στοιχειώδους κανόνα της ελληνικής γλώσσας υποκείμενο, ρήμα,αντικείμενο).Τέτοια ελληνικά θα έγραφε ένας λαθρομετανάστης στη Μόρια που ήρθε πέρσι. Η αμορφωσια, η ψυχασθένεια, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται.

  14. δλδ τι ηθελε ο ξεκουμποτος να ειναι η ελλαδα;; μια χωρα μαυρων κιτρινων μπεζ ρωζ, τι;;;;;;;;;;;;;;
    αυτοο που ειπε ο ξεκουμποτος ειναι ρατσιστικο….. πανταειχε κοπμλεξ αυτο το παιδι… αλλα τα σαητ κ τα καναλια φταινε που προσπαθησαν να τον αποθεωσουν

  15. ο αντετοκουμπο με 2 γονεις απο νιγηρια θελετε να μας πεισετε οτι. ειναι ελληνας?
    αν ειναι ελληνας αυτος τοτε εγω με 2 γονεις ελληνες τι ειμαι? νιγηριανος?
    δεν ξερω τι μορφωση εχετε αλλα πρεπει να ξαναπατε δημοτικο…

  16. Αν και δεν την συμπαθώ συμφωνώ με το σχόλιο της…στην αρχή ο Νιγηριανος που μεγάλωσε στην Ελλαδα και όχι Έλληνας όσο και αν ήθελαν να τον παρουσιαζουν τα ΜΜΕ πουλούσε συναισθηματισμό ως Έλληνας και ήρθαν&οι διαφημίσεις για την Ελλάδα και οι δημόσιες σχέσεις lifestyle&πολιτική και τώρα πως να συνεχίσουν οι χορηγίες;;να δείτε που αύριο θα υποστηρίζει ανοιχτά και τους γκέι,υιοθεσίες για παιδιά και ότι ανθελληνικό,πουλάνε αυτά τα θέματα αν θες να παραμείνεις στο χωρο της showbiz..ακου εκεί ΧΩΡΑ ΛΕΥΚΩΝ..αν δεν είναι αυτός ο λόγος τότε έβγαλες στην επιφάνεια τα ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ για τη χώρα μου και παριστανες πως έχεις αγάπη για τους Έλληνες..ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ κι από μένα..

  17. Συμφωνώ και επαυξάνω με το σχόλιο της Μακρή.

    Ο σκατόψυχος Ακενοτούμπο ξεσκεπάστηκε για τα καλά με την άθλια συμπεριφορά του, και τα ρατσιστικά σχόλιά του για την χώρα που τον προστάτεψε και τον ανέδειξε.

    Τώρα, είναι απλά ένας ακόμα προσκυνημένος στα ρατσιστόμουτρα της νέγρικης υπεροχής του BLM (οι “εκπαιδευμένοι μαρξιστές” όπως ομολογούν και οι ίδιοι, που θέλουν να διαλύσουν την παραδοσιακή πυρηνική / πατριαρχική οικογένεια – όπως παραδέχονται στην ιστοσελίδα τους) καθώς και στο ακροαριστερό αναρχοφασισταριό της Αντίφα, που μαζί έχουν σκορπίσει το ΧΑΟΣ στην αμερική, γκρεμίζοντας αγάλματα γενναίων λευκών αντρών (όπως ο Κολόμβος, και πολλών Αμερικανών Πρόεδρων του παρελθόντος), καίγοντας, λεηλετώντας, σκοτώνοντας καθημερινά λευκούς (δολοφονίες τις οποίες αποκρύπτουν τα ακροαριστερά, ξεπουλημένα στο Δημοκρατικό κόμμα κανάλια όπως το CNN), και όλα αυτά για το θάνατο του σεσημασμένου ναρκομανή εγκληματία Φλοϋντ, που ο κόσμος έγινε καλύτερος μετά το θάνατό του (θυμίζω το περιστατικό όπου ο Τζωρτζ Φλοϋντ κρατούσε όπλο στην ΚΟΙΛΙΑ ΜΙΑΣ ΕΓΚΥΟΥ απειλώντας να σκοτώσει αυτή και το αγέννητο βρέφος της, όσο η συμμορία του λεηλατούσε το σπίτι της! Αυτό είναι το ανθρωπόμορφο το κτήνος που πέθανε κάτω απο το γόνατο εκείνου του αστυνόμου, και που αμέσως μετά έγινε “μάρτυρας” και θεοποιήθηκε απο BLM, Antifa, και λοιπούς ψευτοφιλελεύθερους ακροαριστερούς, και που για χάρη του συνεχίζει να καίγεται μία ολόκληρη χώρα και να δολοφονείται τόσος αθώος κόσμος)

    Αυτά λοιπόν είναι τα νέα… “φιλαράκια” του σιχαμερού υποκριτή Ακενοτούμπο. Αυτούς προσκυνάει και υπακούει σαν “καλό” σκυλί, καθώς και τους έκφυλους Δημοκρατικούς που τους στηρίζουν (Μπάιντεν, Κλίντον, Τζέρρυ Νάντλερ, Νάνσυ Πελόζι, Καμάλα Χάρρις, Α.Ο.Κορτέζ, Ρασίντα Τλαϊμπ, Ιλχάν Ομάρ, και βέβαια Μπαράκ Χουσεϊν).
    Ε, να πάει λοιπόν στον διάολο ο ξεφτιλισμένος μπαμπουίνος.

    1. Πλάκα δεν έχει που ο ”φιλέλληνας” ημιτρελος πορτοκαλης μιλά 2 -3 φορές τη βδομάδα με τον Ερντογάν κάνοντας του όλα τα χατίρια, σύμφωνα με το βιβλίο του Μπόλτον? Κατά τα άλλα οι δημοκρατικοί μας μαραναν.

      1. Βεβαίως και μας “μάραναν” τα νέα φιλαράκια του σκατόψυχου Ακενοτούμπο.
        Διότι αυτοί στηρίζουν, χρηματοδοτούν, γονατίζουν και προσκυνούν τις ακροαριστερές οργανώσεις, όπως τα ρατσιστόμουτρα του BLM, και τους αναρχοφασίστες τρομοκράτες της Αντίφα. Οι νέοι φίλοι του αντικατοπτρίζουν το ποιόν του, και το πραγματικό του πρόσωπο.

        Α, και παρεπιπτόντως, τα μπέρδεψες: Ο Πρόεδρος μπορεί να τα λέει χύμα και τσουβαλάτα, αλλά τα έχει τετρακόσια. (και πάνω απ’ όλα βάζει το συμφέρον της χώρας του – όπως ολοι οι ηγέτες. Είδαμε και τους ευρωπαίους μας “συμμάχους” πόσο μας στηρίζουν)
        Ο κουφιοκέφαλος είναι ο μουστάκιας, που προσπάθησε να εκδικηθεί με το λιβελογράφημα που αποκαλεί “βιβλίο”. Ας αφήσω όμως τον Πρόεδρο να μιλήσει με τον γνωστό του απολαυστικό τρόπο, που βάζει στη θέση τους κάλπικα καθήκια σαν τον μουστάκια:

        “–Το βιβλίο του Παλαβιάρη Τζων Μπόλτον αποτελείται απο ψέμματα και κατασκευασμένες ιστορίες. (…) Eνας θυμωμένος, βαρετός ανόητος που ήθελε μόνο να κάνει πόλεμο. Ποτέ δεν είχε ιδέα τι γίνεται. Τον απέπεμψα με χαρά, και τον ξεφορτώθηκα. Τι βλαμμένος!–”

        Αν πάντως θέλεις αυθεντική παράνοια, κοίτα προς τη μεριά του Μπάιντεν (είναι μέσα σε αυτούς που “μας μάραναν”) ο οποίος είναι στα πρώτα στάδια της γεροντικής άνοιας και δεν μπορεί να αρθρώσει μισή σωστή πρόταση.
        Ετσι και γίνει το λάθος και εκλεγεί αυτός ο καραγκιόζης, θα τον πάει “καβάλα” η αντιπρόεδρος που θέλει να επιλέξει, που δεν είναι άλλη απο την Καμάλα (“Γκαμήλα”) Χάρρις – την μουσουλμάνα αναρχο-ακτιβιστο-τρομοκρατο-σοσιαλίστρια, που θέλει να αναδιαρθρώσει την κακή καπιταλιστική Αμερική και να την ξαναχτίσει στα πρότυπα προηγμενων χωρών της… Αφρικής, της Μέσης Ανατολής, με μία έξτρα δόση απο κομμουνισμό !
        Αυτή η γκαμήλα, μαζί με τα υπόλοιπα μουνόπανα του squad (A.O.C., Ιλχάν Ομάρ, Ρασίντα Τλαϊμπ) θα αποτελειώσουν τη χώρα, και αυτό είναι κάτι που κανείς άνθρωπος με στοιχειώδη λογική δεν επιθυμεί. (…εξαιρούνται φυσικά οι αναρχοκομμουνιστές καθότι στερούνται όχι μόνο λογικής, αλλά και στοιχειώδους εγκεφαλικής δραστηριότητας…)

  18. Είναι προφανές ότι τέτοια σχόλια πηγάζουν απο την βαθύτατη αχαριστία του Νιγηριανού.

  19. ρε παιδια ειδε κανεις τον Αντετοκουμπο φανταρακι????????
    τι Ελληνας ειναι αυτος???? μονο δικαιωματα θελουν ΟΛΟΙ οι λαθροεισβολεις…….

    δηλαδη αν παω στην Κινα για δουλεια και εκει γεννησει η γυναικα μου ,
    το παιδι μου θα ειναι Κινεζος??????

  20. Μακελειό θα τα δημοσιεύεις όλα.Εγώ δε γέρνω στις απόψεις μου υπέρ κανενός. όπως εσύ.Είμαι παπάς,δεν είμαι κανίβαλος όπως όλοι αυτοί εδώ μέσα που λειτουργούν πάντα με το συναίσθημα και όχι με την αγάπη του Χριστού.
    Αλίμονο αν ρέπουμε προς την υποκρισία.Ο Χριστός κατάγγειλε τους υποκριτές περισσότερο από όλους τους άλλους και υποκριτές είστε όλοι σας όπως οι Φαρισαίοι.Και γιά να τα λέμε όλα.Μοιάζετε με τους ζηλωτές της εποχής του που περίμεναν ένα Μεσσία που θα τους λυτρώσει από την κυριαρχία των Ρωμαίων κι όταν διαψεύστηκαν,πρώτος ο Ιούδας τον πρόδωσε.Δε λέτε αλήθεια,όταν χωρίζετε τους ανθρώπους σε αράπηδες και ιθαγενείς.Ο Αντετοκούμπο μορή αναλφάβητη πασιονάρια της δεκάρας,είναι βαφτισμένος χριστιανός με όλες τις δωρεές του Αγίου Πνεύματος.Εσύ;Θα τις ενεργήσεις άραγε ή θα λες όπως οι κρυφοπροτεστάντες ότι έχουν το Χριστό μέσα τους,αλλά αρνούνται να τον ενεργοποιήσουν.
    Να στα θυμίσω εγώ: αγάπη,χαρά,πίστη,πραότητα-τ’ακούτε κανίβαλοι,αραποφάγοι;-αγαθοσύνη,εγκράτεια.Αυτά ΟΦΕΙΛΕΤΕ να έχετε ως βαφτισμένοι χριστιανοί και όχι να φέρεστε όπως οι ούγκανοι.

    1. δεν χρειάζεται υπεράσπιση το αραπάκι.. δεν είπε κανένας να τον σκοτώσουν.. αλλα να του αφαιρέσουν κάτι που δεν ανήκει ούτε σε αυτόν αλλα ούτε και σε κανένα λαθροισβολεα που έρχεται εδώ! η ελληνική ιθαγένεια ανήκει σε αυτούς που είναι έλληνες και όχι στον κάθε τυχοδιώκτη που ξεβράστηκε σε αυτή την χωρα! δεν είναι προσβολή να είναι ο κάθε ένας εκεί που ανήκει! προσβολή είναι όταν θέλει να κοροϊδέψει τους άλλους ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που είναι!

      και κάτι άλλο επειδή λες ότι είσαι παπας.. μάλλον παπάρας είσαι γιατί εσύ ο ίδιος βρίζεις την γυναικα με λόγια που δεν αρμόζουν σε παπα!

    2. Τον βασιλιά Αρθούρο τον έχεις κάτι ρε κοπρίτη? Αυτά γράφουν οι παπάδες ρε ψεύτη? Που τα πουλάς αυτά ρε άθεε κομουνιστή? Θα πέσει φωτιά να σε κάψει με αυτά που γράφεις ειδωλολάτρη της πλάκας και της φάπας.

      1. Άθεοι είστε και οι φασίστες εκτός από τους κομμουνιστές που κι αυτοί άθεοι είναι.Ντροπή σας.Έχετε κοινωνήσει ποτέ;Μήπως έχετε εξομολογηθεί;Οι κληρικοί διαλέγουμε τη μέση οδό εδώ και αιώνες.Εσείς,είστε σαν τους ζηλωτές της εποχής του Χριστού που πίστευαν σε ένα Θεό σωματικό που θα τους απελευθέρωνε από τη δουλεία των Ρωμαίων.Ο Θεός είναι γιά όλους αναλφάβητοι και βλάστημοι.Δεν είναι μόνο γιά τους λευκούς,γιά τους ακροδεξιούς.Δε διακήρυξε αυτά ο Χριστός.Όσο γιά την αγάπη μου στην πατρίδα μου σας παραπέμπω στο σχόλιό μου γιά τον προδότη παπά που μίλησε υπέρ των Τούρκων.
        Βρισιά είναι που την είπα αναλφάβητη;Που λέει το πούλο,ενώ είναι τον πούλο;Σας κακοφάνηκε επειδή σας έθιξα τον κρυφοπροτεσταντισμό σας;

        1. Αρθούρε από τα Τίρανα ποιο είναι το πραγματικό σου όνομα ρε μεγάλε; Δεν ξέρω εγώ κανέναν χριστιανό ορθόδοξο με αυτό το όνομα!!!!

          1. Τον Οσιο Αρθούρο τον Καμελιωτη τον ξέρεις; Που πάντοτε ευλογούσε το φαγητό που έτρωγε σε στρογγυλή τράπεζα;

        2. δηλαδή εσύ πας να την συναγωνιστείς? αυτό είπε αυτή για αυτό εσύ λες το άλλο? αυτή είναι “κοσμική” και εσύ είσαι παπάς όπως αναφέρεις.. και οι δυο είναι χριστιανοί αλλά εσύ παίρνεις το μέρος του ενός και επιτίθεσαι στον άλλο δεν ξέρω πως βλέπεις την μέση οδό αλλά βλέπω έναν υπερασπιστή του Αφρικανού που θέλει να έχει κάτι που δεν του ανήκει! και εμείς που σου κάναμε παρατήρηση είμαστε φασίστες κουμμουνιστές κανίβαλοι και άθεοι.. ωραίος παπάς είσαι έχεις μια κατηγορία για όλους! για κοίτα λίγο στον καθρέφτη και πες μας εσύ τι είσαι?

    3. Αρθουρε ειλικρινα να σου πω ,ηθελα καιρο να δω σχολιο σου.
      Καταλαβαινω τι θες να περασεις με αυτα που λες, αλλα θα εστιασω σε ενα σημειο αυτων, και με ενα αιτημα μου προσωπικα ισως να σου θεσω την αποψη μου σε αυτα που γραφεις.
      Αγαπη, χαρα, πιστη, πραοτητα, αγαθοσυνη ,εγκρατεια. Αρετες , Χριστιανικες αξιες..
      Το αιτημα μου ειναι με βαση αυτα, να μου πληρωσεις για τα επομενα 5 χρονια τους λογαριασμους μου. Νοικι, φως, νερο, τηλεφωνο και 250€ το μηνα στη τσεπη μου. Θα το κανεις;

  21. O Γιάννης έκανε φάουλ που είπε ότι η Ελλάδα είναι χώρα λευκών.Τι να κάνουμε τώρα,να μαυρίσουμε για να γίνουμε αρεστοί σε σένα ρε φίλε?Από την άλλη,αυτή η κυρία είναι πιο γραφική και από το Γαλαξίδι.Ξεφτιλίζει τον μέσο έλληνα με τις ηλίθιες και εμετικές της αναρτήσεις…

  22. Ντροπή!!!

    Ωριμάστε επιτέλους βρε παιδιά.
    Βγείτε και λίγο από την Ελλάδα…
    Αφήστε τα ελληνικότατα κόμπλεξ επιτέλους!!!
    Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα σ’αυτή τη χώρα.

    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να έχουμε ακόμη τέτοια νοοτροπία!!!!!!

    Ας κάνει και η Μακρή κάτι ανάλογα μεγάλο, αντί να σχολιάζει σαν βλαχάρα που είναι και να παραμένει μονίμως χωριάτισσα.
    Η Μακρή έχει αλλάξει 5 κόμματα…
    Δεν είναι αξιόπιστο πρόσωπο….

    1. Αννα Μαρια θα σε απογοητευσω αλλα ο Αραπης δεν παει με λευκες , μονο με μαυρες, τον ειδες ποτε με λευκη γκομενα ? ειναι ρατσιστης

      1. Μπα μη το λες, κανει αλληλεγγυα βολεματα με λαθροπιθηκοειδη αυτη

    2. Εξω απο Ελλάδα είμαστε και τους βλέπουμε… Απο τη μια εκφράζουν τη δυσαρέσκεια για το πως τους συμπεριφέρθηκαν οι “λευκοί” και αμα τους πείς να πάνε στην Αφρική… Ααααα όχι δεν πάνε στην Αφρική! Μεγάλοι υποκριτές, οι πιο αγενείς μεσα στα λεωφορεία, τουπέ και όντως ίσως οι μισοί είναι πιο ρατσιστές και απο τους λευκούς που κατηγορούν. Και το λευκοί σε εισαγωγικά γιατί οι μαύροι δεν καταπιέστηκαν απο την λευκή φυλή, αλλά απο 5-6 εθνικότητες που έτυχε να ανήκουν στη λευκή φυλή – οι ευρωπαίοι που ιδρυσαν αποικίες στην Αφρική και που ειναι επίσης οι ιδιοι που μετανάστευσαν και στην Αμερική μαζικά. Οι υπόλοιποι λευκοί που ήταν έξω απο αυτή την κλίκα όπως εμείς οι ‘Ελληνες αντιμετωπιζόμαστε ώς δεύτερης κατηγορίας απο τους δήθεν εξελιγμένους ευρωπαίους αποικιοκράτες. Ολοι παντώς χρώματος θέλουν να μείνουν Ευρώπη και να επιβάλουν τους όρους τους. Ας πάνε στις πατρίδες τους να το παίξουν επαναστάτες και να ζητήσουν δικαιώματα. Οσο για την κατάσταση στην Ελλάδα εδώ και 10 χρόνια οι Ελληνες φοβόντουσαν να διασχίσουν την Κυψέλη και την Πατησίων.

  23. Αυτος αν καποια στιγμη φυγει απο την Αμερικη και παει να παιξει σε αλλη χωρα πχ Γαλλια,θα λεει στην οτι Αμερικη κακοπερνουσε και φοβοταν μην τον πιασουν οι μπατσοι και τον πατησουν στο σβερκο.

  24. Οσο για την Ραχηλ Μακρη…. ουτε την Ελληνικη γλωσσα δεν ξερει. Δεν λεγεται “το πουλο” αλλα “τον πουλο”. και σιγουρα ειναι μια ΑΝΟΗΤΗ αναρτηση, που ουτε καν την σκεφτηκε πριν την αναρτησει. Τοσο ανοητη ειναι.

  25. Ο Αντετοκουμπο δεν μπορει να λεει ψεμματα…. Ομως ειναι στις ΗΠΑ που ο ρατσισμος ζει και βασιλευει!!!!! Αλλωστε τα βλεπουμε και στις ειδησεις δεκαετιες τωρα να σκοτωνουν τους μαυρους σαν τα ζωα. Αυτο που επρεπε να πει πολυ απλα, ειναι οτι, “ναι μεν περασα δυσκολα χρονια μικρος στην Ελλαδα, αλλα απ’οτι βλεπω εδω στο Αμερικα ακομη πιο δυσκολα”. Τοσο απλα. Oσο για το ατομο του μια χαρα Ελληνας ειναι…. δεν το ειπε για να κατηγορισει την Ελλαδα. Την αληθεια ειπε.

    1. αχάριστος είναι και δεν λέει την αλήθεια ψέματα λέει

    2. που ζεις εσυ ρε ουφοαδικε , για το μαυρο μπατσο στην αμερικη που σκοτωσε την λευκη η οποια θα παντρευοταν σε ενα μηνα και ο μαυρος βγηκε αποτην φυλακη σε εξη μηνες , τι λες για τον Ελληνα που σκοτωσαν οι μπατσοι την επομενη εβδομαδα απο τον μαυρο , εμαθες τιποτε , εγινε καμμια επανανταση ,?παντου υπαρχει ρατσισμος κατα των λευκων και στην Ελλαδα και στην Αμερικη παντου κυβερναει ο μαρξισμος της σχολης της Φραγκφουρτης. Αλλα που ξερεις εσυ ρε αγραμματε κομμουνιστη απο αυτα.

    3. Το ότι στα Αμερικανικά και διεθνή κανάλια παίζουν τα εγκλήματα των λευκών κατά των μαύρων είναι γιατί πουλάει καλύτερα. Αν δεί κάποιος τα στατιστικά του Υπουργείου Δικαοσύνης των ΗΠΑ θα δεί ότι κατά μέσο όρο τα εγκλήματα μαύρων εναντίον λευκών είναι στρογγυλεμένα 500000 τον χρόνο ενώ των λευκών κατά των μαύρων 50000 τον χρόνο. Δηλαδη οι μαύροι κάνουν 10 φορές περισσότερα εγκλήματα κατά των λευκών τον χρόνο.

    4. ΘΑ ΨΙΛΟΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΑΛΛΑ ΟΚ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ???? ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ? ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ? ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΑΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑΤΟΝ ΒΡΙΣΩ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ. ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟ. ΕΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΙΓΗΡΙΝΟΣ.ΑΠΛΑ ΗΡΘΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ( ΜΠΑΧΑΛΟ) ΚΑΙ ΕΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΥΠΗΚΟΤΗΤΑ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑ.ΤΕΣΠΑ ΛΙΓΟΑ ΧΑΡΙΣΤΟΣ Ο ΑΡΑΠΗΣ. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΕΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΤΟ ΠΟΥΛΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΗ ΜΑΚΡΗ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  26. Ψάχνει και αυτή να βρει τον επόμενο σταθμό της γιατί μάλλον τελείωσε από δεξιά και σύριζα..
    Κάτι ακούστηκε για Κασιδιάρη οπότε δικαιολογώ την ανάρτησή της.Κάτι πρέπει να δώσει στους υποψήφιους ψηφοφόρους.

  27. Αυτό είναι το αντάλλαγμα για τη διεθνή καριέρα, να πουλήσει τη χώρα που τον βοήθησε να σταθεί στα πόδια του. Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Αν δεν τα πει καριέρα τέλος και θα μείνει έξω από το παιχνίδι! Για τόσα λεφτά πολλοί θα έλεγαν τα ίδια και χειρότερα!

  28. Τι λες ρε τσοκαρο! Ε τσοκαρο! Ενας παρανομος ηταν που ασχολιοταν αυτος και η οικογενεια του με το λαθρεμποριο! Εσυ και εγω αν μπαιναμε παρανομα σε οποιαδηποτε χωρα θα μας βουταγαν και θα μας γυρναγαν πισω! Η ελλαδα ομως δεν τους απελασε και αν εχει αυτη τη ζωη που εχει σημερα το οφειλει στην ελλαδα και μονο σε αυτη! Αν και κανονικα αν λειτουργουσαν οι νομοι θα επρεπε να τους ειχαν απελασει εδω και χρονια και τωρα θα επρεπε να ζουσε μαζι με τα αραπακια του στην αχυρενια καλυβα του! Και οχι τωρα που λιγδωσε το εντερο και μπορει να παρει και την αμερικανικη υπηκοοτητα , λογω οτι βρηκε αμερικανα αραπινα , να φτυνει εκει που ετρωγε και εκει που του εμαθαν οτι ξερει! Και το φιλησυχοι νιγηριανοι(?) τι ειναι αυτο ανεκδοτο?Ενα ματσο ανθρωποφαγοι ειναι μεχρι σημερα! Και αμα θες να γευτεις νιγηριανη φιλοξενια , αδειασε μας τη γωνια βλημα !

  29. Δεν είχε ποτέ καμία σοβαρότητα αυτή η γυναίκα. Δεν είναι πολιτικός αυτή

  30. Ο τύπος απλά παίζει το παιχνίδι του. Πρώτα πουλούσε να λέει στους Αμερικάνους ότι είναι Έλληνας, μετά έλεγε ότι είναι Αμερικάνος και τώρα πουλάει ο ρατσισμός. Θα πει τα πάντα για να παραμένει στην επικαιρότητα.

  31. Γεμισε η ελλαδα μαιμουδες που φαγαν ψωμακι και αφου χιρτασαν αχιζιυν και βριζουν την ελλαδα εξω οι ξενοι ..κασιδιαρη δαγκοτο για να παρουμε τη χωρα πισω ..εξω οι αραπηδες…στν αφρικη να πανε…αι σιχτιρ…

  32. Καλά λέει….τη Έλληνας ο πίθηκος…..ποιος ήταν Έλληνας η μάνα η ο πατέρας του?η κανένας παππούς?λαθραιοι ήταν…..δεν είναι σαν τον big sofo…..ένας από τους γονείς του είναι Έλληνας….. μάθαμε τους κάνουμε όλους Έλληνες…..και ο Χασάν στην Ομόνοια Έλληνας είναι τότε….τη να κάνουμε δεν μπορούν να είναι όλοι Έλληνες…..υπάρχουν οι Έλληνες και αυτοί ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ………

  33. Αυτο το τσόκαρο πιάνει στο στόμα της έναν άνθρωπο που διαπρέπει
    Έναν άνθρωπο που πάλεψε σκληρά τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του
    Και μην τρελαθούμε κιόλας
    Δεν είμαστε και ο πλέον φιλόξενος λαός
    και ειδικά με τους κατα τα άλλα φιλήσυχους Νιγηριανούς δεν είμαστε και οι πλέον ευγενικοί
    Ο Αντετοκουμπο μια χαρά τα λέει
    Εγώ αν ήμουνα στη θέση του την Ελλάδα ούτε που θα ηθελα να τη θυμάμαι

    1. Ρε αντε από κει που θα πέσουμε και στη δυσμένεια του. Μη σώσει και ξαναρθει

    2. Δεν έχεις ιδέα τι εστί Νιγηριανός καημένε μου για αυτό τα λες αυτοί είναι χειρότεροι και από ρατσιστές εμείς οι Έλληνες είμαστε πρόβατα παρόλα τα ελλατωματα μας ,οι πιο χειριστικη φυλή ίσως λόγω της καταστάσεως της χώρας …!!!

    3. Εσύ μάλλον δεν έχεις πάει πιο έξω απο την Αθήνα και πρέπει να ζεις στο συννεφάκι σου…τράβα να δεις πως μεγαλώνουμε εμείς στην επαρχία τα παιδιά μας και τι στερούμαστε, άντε γίναμε όλοι επαναστάτες του πληκτρολογίου…αν πεις την αλήθεια είσαι ρατσιστής, φασίστας και οτι του κατέβει….Όχι τσιπ, όλο το πακέτο θέλεις…άντε Καλημέρα και πολυ ασχολήθηκα…!!!

    4. Ντροπη σου να λες τσοκαρο μια ελληνίδα και να αποθεωνεις έναν τύπο αχάριστο που αφού εισέπραξε αγάπη και θαυμασμό απο όλους τότε Έλληνες έρχεται τώρα να μας περιγράψει σαν μια χώρα αφιλόξενη κσι άκρως ρατσιστική ,ντροπή του λοιπόν και νσι να πάρει τον πουλο του και στα τσακίδια

    5. Αν οι Έλληνες δεν είναι ο πλέον φιλόξενος λαός, πήγαινε στην Νιγηρία να δεις πώς είναι οι πλέον φιλόξενοι λαοί. Και πήγαινε λαθραία χωρίς τα νόμιμα έγγραφα να περάσεις τα σύνορα για να μπεις στην Νιγηρία. Και κάτσε στην Νιγηρία 20 χρόνια παράνομα και με τις εμπειρίες που θα ζήσεις, γύρνα πίσω να μας διδάξεις πώς πρέπει να είναι οι φιλόξενοι λαοί. Σε ποια νορμάλ χώρα μπαίνεις και κάθεσαι χωρίς νόμιμα έγγραφα 20 χρόνια? Μόνο στο μπουρδέλο την Ελλάδα. Και μόνο γι΄αυτό θα έπρεπε η μαϊμού να μας χρωστάει ευγνωμοσύνη.

    6. ωραία λοιπόν, να παραδώσει πίσω την ελληνική υπηκοότητα και στο καλό. Ας πάρει την αμερικανική υπηκοότητα που σκοτώνουν τους Αφρικανούς σαν τις μύγες αφού εμείς δεν είμαστε φιλόξενοι.
      ΥΓ Τι είναι οι Νιγηριανοί, φιλήσυχοι;;;;;;; Aσε μας ρε μεγάλε με τα παραμύθια σου.

    7. Ο ελληνικος λαος δεν ειναι φιλοξενος;; και τοσα εκατομυρια σκ@τα πως βρισκονται στη χωρα μας; μ0υν0σκυλα πατε να βγειτε κ απο πανω.

  34. σαν τι μιλαει η κυρια Μακρη..σαν πρωην Ν Δημοκρατισσα η σαν πρωην Συριζαια ;

    1. Σαν νυν πατριδοκαπηλη. Θα βγουνε κ αλλοι που θελουν να μαντρωσουν τον λαο.

    2. Αν ο μέσος Έλληνας είχε πάει με τόσες γυναίκες όσα κ τα κόμματα στα οποία έχει ενταχθεί η Ραχήλ (κ αναμένεται να ενταχθεί στο μέλλον), τότε ο Τατσόπουλος κ ο Σπαλιαρας θα νιώθαν πτωχοί εμπειριών. Αναμένω συνεργασία από Σεπτέμβρη με τους ΓτΠ, το χειμώνα με νεοσύστατο κόμμα φίλων Ανδρέα Παπανδρέου, το επόμενο καλοκαίρι με κόμμα φίλων Γεωργίου Καραϊσκάκη κ πάει λέγοντας.

  35. ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΑ!
    ΕΤΣΙ
    ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΡΑΠΗ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ.
    ΤΟ ΑΡΑΠΑΚΙ.

  36. Απλα ο Ατεντοκουμπο αφου πηρε διαβατηριο και επιασε στην Αμερικη, ηταν ολο γλυκες με την Ελλαδα και τους Ελληνες. Εθνικους υμνους μεσα στα γηπεδα της Αμερικης, στιγμες λατρειας απο τα Ελληνακια, και αλλα. Ολα ομως για το κτισιμο της εικονας του εκει. Οταν σιγουρεψε τη ζωη του τα γυρισε οπως καθε αχαριστος και απληστος.
    Σημειωτεων οτι στην Εθνικη αποφευγει να παιζει με διαφορες ηλιθιες δικαιολογιες, κυριως οτι δεν τον αφηνει η ομαδα του.
    Κριμα και ηταν συμπαθητικη φατσα.

    1. Στην Εθνική παίζει ο αδελφός του ο Θανάσης.

  37. Καλα τα λεει τωρα,αλλα πρωτοστατησε και η ιδια για να ερθει ο Τσιπρας στα πραγματα να τα λεμε και αυτα

  38. Μια χαρα τα ειπε, οποιος δεν γουσταρει στα τσακιδια.

  39. Αυτή η καραβλαχαρα μιλά σαν τσομπανισσα με αστραγαλια στο στόμα! Δεν έχω ματαδει τόσο βλαχογυναικο

    1. Τσομπανισσα;;;;
      ΡΕ ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙ…..
      ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΆΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΌ ΤΟΥ….

      ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΊΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΟΎΤΕ ΈΝΑΣ ΛΕΥΚΟΣ…
      ΓΙΑΤΊ ΆΡΑΓΕ;;;;

    2. Αυτή πουλες όμως και κακώς την χαρακτηρίζεις παραιτήθηκε και είχε κακαλα από το βουλευτηληκη δείξε μου έναν άλλον βουλευτή που ξεβολευτηκε της αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!!!!!

      1. Η μαντάμ δεν παραιτήθηκε από βουλευτής από κανένα από τα αμέτρητα κόμματα στα οποία είχε ενταχθεί. Βουλευτές που ξεβολευτηκαν ήταν ο Άδωνις όταν παραιτήθηκε από το ΛΑΟΣ κ πριν προσχωρήσει στη ΝΔ κ ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης του ΣΥΡΙΖΑ.

    3. Εχει ομως μεγαλύτερα αρχ@@@δια απο σένα. Εσυ κοίταξε μην σου φύγει κανένας πόντος απο το καλσόν σου.

    4. Με αστραγαλια;ημαρτον ρε ,τον εαυτό σου περιγράφεις με όσα γράφεις,άκου ματαδει και αστραγαλια,απο που σε φέρανε ήθελα να’ξερά που θέλεις να κανεις κσι κριτική ,τρομάρα σου

  40. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ…ΕΧΕΙΣ ΤΟΝΟΥΣ ΑΡΧ@ΔΙΑ…ΦΤΥΣΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΣΑΤΑΝΑΖΙΣΤΕΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΒΡΕΦΟΦΑΓΟΥΣ ΠΑΙΔΟΚΟΝΟΥΣ ΚΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΥΣ…ΘΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ

  41. Μπράβο της. Συμφωνω με 1000. Αν δεν του αρεσει η Ελλαδα, τον πουλο. Αιντε τωρα. Σαν τους περιςςοτερους Αλβανος και αυτος. Μόλις λιγδώσει το αντεράκι τους, στρέφονται και δαγκώνουν το χέρι που τους τάιζε. Φθάνει πια με το παραμύθι του Έλληνα ρατσιστή. Αν ήμασταν ρατσιστές με τοςους λαθρο που εχουν πλημμυρίσει την Ελλαδα θα ειχαμε ξεσηκωθεί και θα τους διώχναμε, ειδικα μετα απο οοοοοσα μας εχουν κανει. Κλεψιές, τρομοκρατία, δολοφονίες κλπ. Ουστ ρεεεε!!!

    1. Δεν μπορείς να τους διώξεις αλλιώς θα τους έδιωχνες

  42. το λεει η ψυχη της,οποιος κ αν διαφωνει,με το ‘στυλ’ της….

Comments are closed.