Σοκάρει η Κρεμλίδου: “Ισχύει αυτό που λένε για τους έγχρωμους…”!!!

Κοινοποίηση:
kre1

Παραμένει στο Survivor η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία έχει εξελιχθεί σε δυνατό χαρτί για τη μπλε ομάδα.

Όπως έχει σχολιαστεί, η Μαριπόζα -όπως είναι γνωστή στο Instagram- μπήκε single στο παιχνίδι, ωστόσο λίγο καιρό πριν είχε απασχολήσει τα Μέσα με την πρώην σχέση της αλλά και τις «ποvηρές» δηλώσεις της για τους μελαμψούς άντρες.

Η ίδια ήταν σε σχέση με τον γνωστό μπασκετμπολίστα Όμπι Τρότερ, με τους δυο τους να πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις και να αναρτούν φωτογραφίες τους στα social media.

Σε συνέντευξή της, μάλιστα, η Κρεμλίδου είχε παραδεχτεί πως ο καλός της έχει «μεγάλα χαρίσματα» λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Σχεδόν ναι, ισχύει αυτό που λένε για τους έγχρωμους ότι… you never go back».

Δείτε τους μαζί:

kre2 kre3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Είναι περιττό να ασχολούμαστε με τηλεσκουπίδια. Κάποθα άτομα όντος έχουν ανάγκη, κάποια άλλα όμως πάνε για το χαβαλέ. Όποιος δεν γουστάρει, απλά δεν ασχολείται

  2. Είναι τόσο χαζή που δεν καταλαβαίνει πως λογικό είναι ένας άνθρωπος 2+ μέτρα να έχει μεγάλο λιλί, οπότε αν μιλάει για μπασκετμπολίστες, λογικό είναι. Ας πάει με κανένα πυγμαίο ή κανένα πακιστανό να δει εκεί αν θα βρει “χαρά”….

  3. Ξεχασες να αναφερεις οτι στα μειονεκτήματά μας είναι και η βρωμα μας! Μαλλον όμως σ ενδιαφέρει το παλαμαρι περισσότερο! Ατιμουλικο…Τζουλια θα καταντησεις!

  4. ΚΡΕΜΛΙΔΟΥ ΑΝ ΣΕ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΥΣΗ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ…

    1. ΕΣΥ ΜΟΥΛΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΡΙΠΛΑ ΒΙΑΓΚΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΞΕΙΣ;

  5. Νομίζω ότι πρέπει να πείσουμε όλα τα ΜΜΕ να παρουσιάζουν τέτοια εμετικά πράγματα, για να ιδρύσουμε παράρτημα στην Ελλάδα. χαχαχαχαχα

  6. …………Κρεμλιδου

  7. Χα.. Χα…. Να σε χαίρονται οι γονείς σου… Τους κάνεις περήφανους…. Τελικά η βλακεια είναι ανίκητη..

  8. πολύ άπλα δεν ξέρουμε τι θέλουμε πάμε κατά διαβολ

  9. Βλέπω τις μαύρες στο τέλος να ψηφίζουν όλες κου κουξ κλαν.

  10. Η σαυρα φαίνεται οτι απο το πολυ άνοιγμα της πίσω τρύπας στα αγωνίσματα τρέχει σαν να εχει κόψιμο και ειναι οριακά να βγουν

  11. Σε μιά κοινωνία ανωμαλίας, που ο ένας θα πηδάει τον άλλονε. Η δημιουργία μιας κοινωνίας ζωωδών καταναλωτών δίχως ηθική, παραδόσεις, έθιμα και φυλή, είναι το όνειρο της νέας εποχής. Μιάς τέτοιας που στόχο έχει την υποδούλωση στην ύλη και την κατάργηση κάθε μεταφυσικού και βιολογικού δεσμού με το ιστορικό παρελθόν, την θρησκεία και την οικογένεια.

  12. Η εν λόγω ‘κυρία’ αποτελεί Προδότη της Λευκής Φυλής αφού διαπράττει το μεγαλύτερο έγκλημα απο την αρχή της ανθρωπότητας. Την Φυλετική επιμειξία η οποία εάν συνδυαστεί δε, με κύηση δημιουργεί μιγάδες με ψυχολογικά προβλήματα δηλαδή άτομα φυλετικώς ερμαφρόδιτα που δεν γνωρίζουν απο που κατάγονται και ποιοί είναι στην πραγματικότητα

Comments are closed.