Σοβαρότατη καταγγελία από αναγνώστη για προϊόν από τα Lidl(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
lidl

Σοβαρότατη καταγγελία από αναγνώστη:

“Γεια σας!
Αγόρασα χυμό ανανά από τα lidl με ημερομηνία λήξης 15/6/22.

Όταν καταναλώθηκε παρατήρησα ασυνήθιστο βάρος μέσα στη συσκευασία.

Άνοιξα την συσκευασία να δω τι γίνεται και βρήκα ένα αηδιαστικό περιεχόμενο απροσδιορίστου μορφής.

IMG_20210820_225511

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Kαι γω σημερα περασα απο τα Lidl και ειχε κατι καλαμποκια xxl προσφορα και αμα κοιταζες τις γωνιες ηταν μαυρες-μουχλιασμενες,ηθελα να το πω σε καποιον υπαλληλο αλλα λες και το ξερανε μολις τους εδειχνα το σημειο καναν τον Γερμανο.

  2. Τι είναι αυτό το πράγμα ρε… Σαν μωρό alien είναι!

    1. Εμβολιασμός μέσω χυμών..😂😂

  3. Δεν είναι φτηνά, απλά καταλαβαίνουν οι εβραίοι που δίνουν το franchise ότι στις πωλήσεις η αντίληψη είναι το παν. Γι αυτό και δείχνουν τα προϊόντα λες και είναι χονδρική στις παλέτες και στα κουτιά και έχουν πολλά από παράλληλες εισαγωγές για να μην μπορείς να κάνεις σύγκριση τιμών με τα γνωστά είδη σε άλλα σουπερμάρκετ, και φυσικά υπάρχουν και τα γνωστά προϊόντα κράχτες για να συντηρείται η ψευδαίσθηση. Ελλείψει δυνατότητας σύγκρισης, οι άνθρωποι βασίζονται στην αντίληψη.
    Εννοείται ότι σχεδόν τίποτα φαγώσιμο εκεί μέσα δεν είναι κατάλληλο για κατανάλωση. Κανά χαρτί υγείας. Κι αυτό αν ΔΕΝ έχεις αιμορροϊδες.
    Σκλαβενίτη και My Market προτεινω για οικονομια χωρις να αρρωστησεις.

  4. Καλό θα ήταν να πείτε και καμμιά κουβέντα για τους πελάτες που ανοίγουν τις συσκευασίες και αφαιρούν διάφορα, που παίρνουν προϊόντα από τα ψυγεία και τα πετάνε όπου δεν τους βλέπουν (… έτσι νομίζουν ) , που ζουλάνε όλες τις ντομάτες, τις μπανάνες, γενικώς όλα τα φρούτα και λαχανικά, αλλά δεν αγοράζουν ούτε ένα και μετά πας εσύ και τα βρίσκεις λιώμα ! Άσε τα καπάκια στις συσκευασίες καλλυντικών, ποτών κ.α. Αν κάποτε πάτε σε ξένη χώρα και βρεθείτε σε σούπερ μάρκετ για ψώνια μόλις ζουλίξετε μία ντομάτα θα σας την δώσουν να την φάτε.

  5. ….ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ!!!!

  6. Έχουν τα χειρότερα προϊόντα & τους πιο αγενείς υπαλλήλους
    -Οι πιο κακοπληρωμενοι αγενείς υπάλληλοι & τα πιο μεταλλαγμένα φρούτα..
    Για χαρτί υγείας καλό ειναι

  7. καλα τα λετε για τα ldld αλλα οτι και να λεμε οταν πας στο ταμειο απο ελληνικα σουπερ μαρκετ σε γδερνοθν χωρις σαλιο. Ας κατεβασουν τιμες στα σουπερ τα αλλα και μετα μηλαμε για το αν και που πρεπει να ψωνιζουμε. Προσωπικα το πιο ακριβο σουπερ ειναι του μασουτη… φωτια μεχρι να σου πιουν το αιμα.

  8. Δεν παθαινεις τιποτα , τουλαχιστον την 1η εβδομαδα , μετα θα χρειαστεις εξετασεις

  9. Οι χυμοί EVIVA είναι ελληνικά προϊόντα της ΒΙΚΟΣ ΑΕ

  10. Και στα Ελληνικα σουπερ μαρκετ για να βρεις ελληνικο προιον στη μαναβικη παιρνεις κυάλια!

  11. πρέπει επιτέλους τα ελληνικά μάρκετ. όσα τουλάχιστον έχουν μείνει 100% ελληνικά και δεν εχουν πωληθεί σε αλυσίδες εξωτερικού και ομίλους να ρίξουν τις τιμές και να τραβήξουν τον κόσμο εκεί. τα λιντλ βασίζονται σε αυτό και τραβανε κόσμο και τζίρο λογω των υψηλών τιμών.

  12. Ότι και αν είναι τώρα το ήπιες, κανένας δεν πάει στα lidl και πάντα γεμάτα είναι.

  13. ΨΩΝΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΝΤΛ. ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  14. Όλο καταγγελίες διαβάζω για τα Λιντλ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάνε και ξαναπάνε οι καταγγέλλοντες, μήπως τα θέλει ο π@π@ς τους;;; και μην πουν ότι δήθεν έχουν φθηνά προϊόντα γιατί ξεκάθαρα φθηνά προϊόντα τα Λιντλ δεν έχουν, φτηνιάρικα έχουν της χειρίστης ποιότητας!!!

  15. Συνεχίστε να ψωνίζετε από τους γερμαναράδες μια χαρά τα πάτε.

  16. Είναι μούχλα άρα η συσκευασία από κάπου έπαιρνε αέρα. Γενικά όσοι το παίζετε Έλληνες θα έπρεπε να μην πατάτε το πόδι σας στο Lidl, ούτε στον ΑΒ, το πρώτο ειναι γερμανικό και το δεύτερο Ολλανδικό. Και μην ακούσω να λέτε πως τα ελληνικά είναι πιο ακριβά γιατί 1) δεν είναι αν κάνετε έρευνα αγοράς 2 ) και να είναι ακριβότερα, είναι ποιοτικότερα 3) να αγαπάτε τον τόπο σας.

    1. Το ΑΒ είναι ολλανδικό αλλά τα περισσότερα προϊόντα του είναι φίρμες. Μετά υπάρχει και ο Σκλαβενίτης. Αλλά ως επί το πλείστον οι τιμές είναι αυξημένες κατά πολύ σε σχέση με παλιότερα. Δεν πιστεύω να υπάρχει κανένας που να θεωρεί φυσιολογικό να αγοράζει μια σακούλα με πράγματα και να πληρώνει από 20 μέχρι και 30 Ευρώ.

  17. Θα σας πουν … εμείς κάνουμε εμπορία κάντε καταγγελία στην εταιρεία του προϊόντος, και άντε βγάλε άκρες, όταν είναι από Κίνα πχ και εδώ στην Ελλάδα απλά έχει συσκευαστεί και σε παίζουν μπαλάκι. Τα κράτος εν κράτη … καταστήματα … δεν τα πειράζει τίποτα. Τα περισσότερα προϊόντα τους δεν φέρουν καμία πιστοποίηση και τα συσκευάζουν στην ΒΙ. ΠΕ. Θεσ/νίκης και κανένας δεν ξέρει από που κρατά η σκούφια τους.

  18. καλα κανω και δεν παιρνω χυμους απο εκει αυτο ειναι πολυ περιεργο

Comments are closed.