Σοβαρή καταγγελία αναγνώστη μας για τα Lidl: “Βάζει πλάτη” στα καταστήματα των Γερμανών η κυβέρνηση;

Κοινοποίηση:
1

Παρακάτω δημοσιεύουμε μήνυμα – καταγγελία αναγνώστη μας

“Προς Άδωνις – Σπυρίδων Γεωργιάδης Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων

Καλησπέρα σας, θέλω να καταγγείλω την υπεραγορά Lidl για αθέμιτο ανταγωνισμό, για πιο λόγο του έχετε επιτρέψει αυτές τις ημέρες να είναι σε πλήρη λειτουργία ενώ όλες οι άλλες επιχειρήσεις είναι κλήστες. Το Lidl δεν είναι ένα συμβατικό supermarket που πουλάει είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα αλλά είναι μια υπεραγορά που πουλάει κατσαβίδια, αλυσοπρίονα, ηλεκτρονικά είδη, ηλεκτρικά είδη, είδη προίκας και ότι άλλο μπορεί να έχει ανά βδομάδα προσφορών και κάπου σε κάποιο σημείο έχει και είδη τροφίμων. Ποιός είναι ο λόγος που αυτή η αλυσίδα παραμένει ανοιχτή, δεν έχει κανένα περιορισμό σε αυτά που πουλάει, της έχετε επεκτείνει το ωράριο της, της δώσατε μερικές Κυριακές δώρο, μοιράζει κανονικά φυλλάδια προσφορών στις πόρτες μας με κίνδυνο διασποράς ιώσεων και το καλύτερο δώρο που τους κάνατε είναι ότι μας κλείσατε όλους και κάνουν ότι θέλουν μόνοι τους. με αυτή τη λογικγτ να ανοίξουμε και εμείς τα κατάστηματα μας και να βάλουμε μαζί να πουλάμε και πατάτες, αυτό μας κάνει νόμιμους? Αν έπρεπε να είναι ανοιχτοί θα έπρεπε να έχουν μόνο είδη πρώτης ανάγκης!!! Διαφορετικά να είχαν κάνει επενδύσεις σε ηλεκτρονικό εμπόριο. Οι αυξήσεις του τζίρου είναι τεράστιες και φαίνεται πολύ απλά από την συχνότητα που κάνουν φορτοεκφόρτωση στα καταστήματα τους 3-5 φορές την ημέρα. Ενδεικτικά σας στέλνω το κατάστημα στα άνω Πατήσια που καθημερινά ο κόσμος δημιουργεί ουρά 50-100 μέτρα σε σχέση με τα υπόλοιπα supermarket που έχουν 10-20 άτομα αναμονή. Αυτό είναι σκάνδαλο και πρέπει να πράξετε τα δέοντα. Αυτοί με τον κόσμο που συρρέουν κάνει διασπορά του ιού. Ο κόσμος δεν μπορεί να κρατάει αποστάσεις είναι πάρα πολύς και η αναμονή ειναι μεγάλη. Οι υπάλληλοι μπορούν να προστατευτούν με τόσο κόσμο που συρρέει? Οι περίοικοι που κινδυνεύουν άμεσα από τις ουρές στο δρόμο? Το Lidl είναι μια υπεραγορά που κοιτάει μόνο να εισπράττει εις βάρος όλων μας. Το θέμα δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά είναι πια θέμα υγείας. Παρακαλώ ενημερώστε με τον αριθμό προτοκολου της ερώτησης μου.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Όταν …πλήττεται η φήμη μιας πολυεθνικής, θα βρεθεί κάποιος εκπρόσωπος της εταιρείας που θα προσπαθήσει να καταργήσει τις απόψεις όλων των άλλων. Σε ένα κατάστημα της αλυσίδας Lidl στα νότια προάστοια, δεν δίνουν χαρτί προτεραιότητας και κανένας δεν ελέγχει πόσοι μπαίνουν. Αυτή η επιχείρηση, από ανέκαθεν εκμεταλλευόταν τους πελάτες της με δήθεν χαμηλές τιμές και υψηλή δήθεν ποιότητα και από ανέκαθεν εκμεταλλευόταν τους υπαλλήλους τους, βάζοντας τους να βγάζουν δουλειά οχταώρου σε ένα τετράωρο. Στο σημείο δε, προιστάμενος να βρίσει υπάλληλο αν δεν κάνει αρκετά γρήγορα την δουλειά του. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

  2. Οτι ωράριο εχει το λιντλ (δεν το υπερασπίζομαι) έχουν και όλα τα άλλα (Υπερ)σουπερμάρκετ. Που ζεί η κυρία? Οι ζούμε εμείς αλλού? Οπως είπε και κάποιος αναγνώστης παραπάνω, ας αλλάξει την άδεια να πουλάει ότι θέλει.
    “….είναι σκάνδαλο και να πράξετε τα δέοντα” ….<== έλεος..

  3. Οτι επιχειρήσεις ,που ρινσι δικες μας δεν κλεινουν ποτε. Οι μικρες θα κλεισουν και οι μεγαλες θα εξαγοραστουν εν καιρω

  4. αλλαξε και εσυ την αδεια λειτουργιας σου σε supermarket και πουλα μαζι με τα φορεματα και πατατες. Αρε μακελειο μην βαζεις οτι σου στελνουν.

  5. Κουλαρισε φιλε που καταγγελεις , αλβανοι ψωνίζουν και μερικοι μακακες δικοινοτικών μας.

  6. Συγνώμη, δε θα υπερασπίσω το λίντλ, ούτως ή άλλως δεν ψωνίζω απο κει αλλά τα υπερ μάρκετ δεν πουλάνε λίγο απ’ όλα και είδη σπιτιού και αυτοκινήτου και ηλεκτρολογικά υλικά και είδη προικός και ηλεκτρικά είδη και είδη εξοχής και ρουχισμό;;Αλλού ζω εγώ και αλλού ζείτε εσείς;;;;

Comments are closed.