Σοβαρή καταγγελία αναγνώστη! Συμβαίνει σε χιλιάδες ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα! Υπ.Υγείας γεμάτο κ@ραγκιόζηδες και @δερφές – Πρόγραμμα Εμβολιασμού Εθνικού Αδερφάτου

Κοινοποίηση:
makeleio2

Η καταγγελία που μας έστειλε αναγνώστης σχετικά με το ραντεβού για τον εμβολισμό του, και δυστυχώς δεν είναι ο μόνος που του ζητάνε να πάει χιλιόμετρα μακρυά για να μπορέσει να εμβολιαστεί! Συμβαίνει σε χιλιάδες ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα!

Πρόγραμμα Εμβολιασμού Εθνικού Αδερφάτου

“Μένω στο Ναύπλιον. Μου ήλθε μήνυμα για ραντεβού εμβολιασμού για το νοσοκομείο Άργους. Γιατί πρέπει να πάω 12 χιλιόμετρα στο νοσοκομείο Άργους ενώ μπορώ να πάω με τα πόδια στο νοσοκομείο Ναυπλίου; Μπαίνω, λοιπόν, στο διαδίκτυο, για να αλλάξω τον τόπο εμβολιασμού. Εκεί λέει ότι εμφανίζονται τα κέντρα εμβολιασμού βάσει του ταχυδρομικού μου κώδικος. Εμφανίζονται τα στοιχεία μου και ο ταχυδρομικός μου κώδικας που είναι 21100. Με βάσιν τον ταχυδρομικόν κώδικα (21100 Ναυπλίου) με στέλνουν στο νοσοκομείο Άργους, που έχει ταχυδρομικόν κώδικα 21200. Έχουν συνδέσει δηλαδή τον ταχυδρομικόν κώδικα Ναυπλίου με το νοσοκομείο Άργους. Πως να αλλάξω, λοιπόν, τόπο εμβολιασμού, αφού δεν μου το επιτρέπει ο υπούργος χαρδαλιάς;”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΤΑΝΕΥΣΗΣ , Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ , ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ , ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΥΛΗΣΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ , & ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΕΙΝΑΝΕ Η ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝΕ ΑΝ ΒΡΟΥΝΕ .

  2. ΕΡΜΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ!!!! ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ….ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΜΑ ΤΥΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΤΑΝΕΣΠΟΥ…..ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΟΝΤΩΣ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ!!!!

  3. και ολοι εσεις ψηφηζετε η μη αυτους που σας κυβερνανε και εχουν ολους τους ασχετους συγγενεις τους βολεμενους για να εξυπηρετουν το “κοινο” ………………… και λιγα σας κανουν… με τις υγιες σας. δεν τρωγεστε…….

  4. ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ;
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ 12 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ…
    ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ……..

  5. δε λεει καλα που θα την γλυτώσει ?? να μην παει στα θυμαρακια ???

  6. Βρε καϊλα που έχουν ορισμένοι να γίνουν πειραματόζωα. Υπάρχει και άλλος τρόπος να γίνουν, θα πάνε σε μια φαρμακευτική εταιρεία και θα ζητήσουν και λεφτά κιόλας. Αυτός θέλει να το κάνει τζάμπα.

  7. TO ΣΥΜΠΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΚΕΙ……!

Comments are closed.