Σοβαρή εξέλιξη: Στην κατεχόμενη Αμμόχωστο ξεφόρτωσαν οπλισμό οι Τούρκοι!

Κοινοποίηση:
varosia3

Την ώρα που η Άγκυρα ρίχνει στάχτη στα μάτια των Ευρωπαίων και της ελλαδικής κυβέρνησης, προωθεί τους επικίνδυνους σχεδιασμούς της στην Κύπρο, που θα πρέπει να θέσουν σε άμεσο συναγερμό και τα επιτελεία Αθηνών και Λευκωσίας.

Σύμφωνα με δορυφορικές εικόνες οι Τούρκοι στις 29 Δεκεμβρίου ξεφόρτωσαν βαρύ οπλισμό στο κατεχόμενο λιμάνι της Αμμοχώστου!

Οι δορυφορικές εικόνες δείχνουν τουρκικό αρματαγωγό, από το οποίο ξεφορτώθηκαν αυτοκινούμενα πυροβόλα T–155 Firtina, ενώ σε φωτογραφίες από το Δίκωμο φαίνονται παραταγμένες πυροβολαρχίες!

Σε συνδυασμό με τα όσα επιχειρούν οι κατοχικές δυνάμεις όλο το προηγούμενο διάστημα, με προελάσεις στη νεκρή ζώνη και επιθέσεις ακόμη και στις δυνάμεις του ΟΗΕ, τίποτε καλό δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Όταν μάλιστα ακόμη και ο Γ.Γ. των Ηνωμένων Εθνών εξισώνει θύματα και θύτες, δίνοντας αέρα στην Άγκυρα.

Υπενθυμίζουμε δε ότι την ημέρα των Θεοφανίων και στην περιοχή της Ρόδου, η Άγκυρα με έγγραφη NOTAM αμφισβήτησε τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, ισχυριζόμενη πως η περιοχή είναι… τουρκικών συμφερόντων!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Η Τουρκία από στρατιωτικής άποψης ΔΕΝ μπορεί να πάρει τα νησιά του Αιγαίου. Μπορεί να χτυπήσει μέχρι τρια νησιά ταυτόχρονα αλλά θα χάσει μεγάλες δυνάμεις. Επίσης αν το κάνει αυτό, υπάρχει περίπτωση να δεχθεί εισβολή από τον Έβρο ως αντίποινα! Το πιο εύκολο που μπορεί να κάνει είναι μια επιχείρηση στην Κύπρο γιατί εκεί δεν είναι σίγουρο πως η Ελλάδα θα μπορούσε να παρέμβει γρήγορα ή αποτελεσματικά αλλά κι από την άλλη ούτε η ΕΕ. Η Κύπρος πρέπει να εξοπλιστεί με πάσης φύσεως οπλισμό και με αρκετά μικρά drones για να χτυπάνε τα τουρκικά τεθωρακισμένα ακόμα κι εκπαιδευμένοι πολίτες.

  2. Αμα ειμασταν σοβαρο κρατος αμεση απα ντηση θα ταν η μεταφορα των s 300 απο το Ηρακλειο της Κρητης στιν Κυπρο αλλα αυτα ποιος να τα κανει ο προδοτης Μητσοτακης απο την Αθηνα η ο προσκυνημενος Χριστοδουλιδης απο το μπουρδελο της Κυπρου

  3. ΚΑΙ Η ΚΟΥΛΑ ΕΔΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΗΚΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΑΙΛΝΟΝΤΑΣ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ..

Comments are closed.