Σμηναγός Ανδρονικάκης: Ο Πιλότος που οι συνάδελφοί του στο ΝΑΤΟ επέλεξαν ως «Best Warrior» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
pilotos-andronikakis-1140x570

Για έναν πιλότο, αποτελεί ίσως την ύψιστη τιμή: Να σε επιλέξουν οι συνάδελφοί σου ως τον καλύτερο, ως αυτόν που εμπιστεύονται να τους οδηγήσει στη μάχη.

Αυτός ο πιλότος, που – όπως μετέδωσε η ΕΡΤ – επελέγη από τους συναδέλφους του στο ΝΑΤΟ ως «Best Warrior», είναι Έλληνας, ο σμηναγός Αναστάσιος Ανδρονικάκης, υπηρετεί στην 340 Μοίρα, την επονομαζόμενη και «Αλεπού» και μετείχε στην άσκηση «Ηνίοχος 21».

Στην Ανδραβίδα βρίσκεται και το λεγόμενο Ελληνικό “TOP GUN”, εκεί όπου οι ιπτάμενοι μελετούν ατελείωτες ώρες και εκπαιδεύονται, μαθαίνοντας όλα εκείνα τα μυστικά που χρειάζονται ώστε να ξεχωρίζουν.

Το ραντεβού για τον «Ηνίοχο» της επόμενης χρονιάς ήδη σχεδιάζεται, με τους αεροπόρους να περιμένουν πώς και πώς τα νέα αποκτήματα της Πολεμικής Αεροπορίας, τα Γαλλικά Rafale.

Στον επόμενο «Ηνίοχο» ήδη τα πρώτα έξι ελληνικά Rafale θα έχουν προσγειωθεί στην Τανάγρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ούτε ένα σχόλιο για τον άριστο μεταξύ των αρίστων αεροπόρων. Θα τον θυμηθούμε μόνο για να μας σώσει όταν θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι. Μέχρι τότε θα ασχολούμαστε με την Αναστασία Γιούσεφ, την Φάρμα, το Survivor.
    Μέχρι εκεί φτάνουν οι αξίες μας.
    Χίλια συγχαρητήρια και εις ανώτερα αγόρι μου. Να σε χαίρεται η οικογένεια σου. Να σε προσέχει ο Θεός. Σε ευχαριστούμε που υπάρχεις.

Comments are closed.