Σκύλος δάγκωσε δύο αδελφάκια στο Ηράκλειο

Κοινοποίηση:
skylos-2-750x375

Επίθεση από σκύλο δέχτηκαν το απόγευμα της Παρασκευής δύο μικρά παιδιά στην Πλατεία Σινάνη.

Το περιστατικό που σημειώθηκε κάτω άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, είχε ως αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στα δίδυμα αδέλφια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι 11 ετών και τα μετέφεραν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου για προληπτικούς κυρίως λόγους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Το γεγονός που συμβαίνει συχνά…κολοπαιδα να προκαλούν ή χτυπούν σκυλιά αναγκάζοντας τα έρμα σκυλιά να προστατεψουν Τον εαυτό τους δεν άκουγεται από πουθενά

    1. Eπιτέλους και μια σωστή άποψη. Βλέπουμε την συμπεριφορά στα έρμα τα αδέσποτα κάθε μέρα και απο παιδιά και απο μεγάλους. Όταν πετάς πέτρες σε ένα ζώο ή το κλωτσάς επειδή ξαπλώνει στον δρόμο πως περιμένεις μετά να μην λειτουργήσει ενστικτωδώς; Καθόλου αθώα δεν είναι ορισμένα παιδιά, διαβολόπαιδα είναι στην κυριολεξία, αθώα είναι τα ζώα που κάθε μέρα ταλαιπωρούνται για να επιβιώσουν, κάτι που τα κωλόπαιδα δεν καταλαβαίνουν γιατί τα κάνανε κακομαθημένα. Όποιος δεν στερήθηκε δεν εκτιμάει, ούτε συμπονάει τους άλλους.

  2. πρεπει να κυκλοφορεις οπλισμενος οχι λογο γυφτων και αλλοδαπων αλλα και κωλοσκυλων

    1. Βρωμάς ασβέ, βρωμάς σκατοψυχιά και μαλακία. Απο γύφτο ή αλλοδαπό να την βρείς γιατί αν σε δαγκώσει σκυλί θα πεθάνει απο το σάπιο αίμα σου.

  3. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΙ 6 ΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ?

    ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΕΣΜΟ ΝΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΝΗΣΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ

Comments are closed.