«Σκύλιασαν»! Σε “Φανερό Δείπνο” με κρεατικά καλεί μέσω Zoom η Ένωση Άθεων

Κοινοποίηση:
Enosi-atheon

Και φέτος, το “αντίπαλον δέος” του Μυστικού Δείπνου για τους Άθεους είναι ο “Φανερός Δείπνος” που, λόγω κορονοϊού, θα γίνει μέσω Zoom.

Κάλεσμα για διαδικτυακή σύναξη όπου «θα ξαναβρεθούμε με παλιούς φίλους, θα γνωρίσουμε νέους και θα μιλήσουμε για την Ένωση Αθέων και τις δραστηριότητές της» απευθύνει και φέτος, ανήμερα Μεγάλης Παρασκευής, η Ένωση Άθεων.
«Πλησιάζουν οι ανοιξιάτικες διακοπές και ο SARS COV-2 παραμένει μέρος της ζωής μας. Σε αντίθεση με την εκκλησία που τον αντιμετωπίζει με ξόρκια και προσευχές ή με τους πιστούς που κατεβάζουν τις μάσκες προστασίας για να μεταλάβουν κόντρα σε κάθε λογική, προσαρμοζόμαστε στην πραγματικότητα και τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας.» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της.

Όπως γνωστοποιεί, η φετινή εκδήλωση περιλαμβάνει Διαγωνισμό Φανερού Εδέσματος με δύο κατηγορίες: Πιάτα με βάση κρέας/ψάρι/πουλερικά και χορτοφαγικά πιάτα.
Το ραντεβού έχει δοθεί για σήμερα «Παρασκευή 30-04-2021 (γνωστή και με το ψευδώνυμο “Μεγάλη”) στις 20:00», όπως διευκρινίζεται χαρακτηριστικά!
«Ελάτε να γιορτάσουμε τον αναμενόμενο θρίαμβο της ζωής και της ανθρώπινης επιστήμης, που μας έχει ήδη δώσει εμβόλια χάρη στα οποία ελπίζουμε σύντομα να βρεθούμε ξανά και από κοντά.» αναφέρει στο κάλεσμά της η Ένωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Φαίνεται ότι το δικαίωμα της ελεύθερης ‘άποψης, έχει ως ταβάνι το θρησκευτικό συναίσθημα των συμπατριωτών μας, Δεν έχω δει αυτά τα νούμερα της “βίγκαν κοινότητας, να συγκεντρώνονται έξω από τα τζαμιά για να φάνε, να πιούνε και να διαδηλώσουν εναντίον του ισλαμικού σκοταδισμού, της κλειτοριδεκτομής και της μπούργκας. Έτσι γινόταν και το 1450, η Πόλη είχε καταντήσει Βαβέλ, οι οθωμανοί είχαν τον ουσιαστικό έλεγχο και οι Έλληνες ήταν μειονότητα. Καλομελέτα κι έρχεται

  2. θα συνφωνουσουσα μαζι τους αν κανανε το ιδιο και στο ραμαζανι και σε αλλες θρησκειες αλλα επειδη δεν τον κανουν θα πρεπει να αλλαξουν το ονομα σε συλογο κομπλεξικων ανθελληνων αντιχρηστων αντιορθοδοξων επειδη μονο στους ελληνες ορθοδοξους επιτιθεντω

  3. Το καναλι το Ζουμ = Το καναλι των Ζομπυ Το ιδιο ειναι !!!!!!!!

  4. Ο Θεός δεν έχει ανάγκη από συνήγορο υπεράσπισης. Ο καθένας μπορεί να πράττει ελεύθερα ότι νομίζει. Ωστόσο το να προσπαθείς να τραβήξεις την προσοχή αυτών που κοροϊδεύεις είναι τουλάχιστον βλακωδες. Μη τσιμπατε….οι άνθρωποι αυτοί, την μόνη μέρα του χρόνου που παίζει να τρώνε κρέας είναι η Μ. Παρασκευή. Σαν αυτούς δεν νηστεύει κανένας μας. Μιλάμε για μεγάλη ψωμολυσσα.

  5. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΟΣΑ ΕΥΑΓΓΕΛΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΧΡΙΣΤΑΙΝΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ…. ΓΙΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ?

    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΡΕΣΤΟΡΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ

  6. Το ζουμ τι τι ατό είναι ρε παιδιά το κανάλι το ζουμ;

  7. Εχει δικιο ο φιλος παραπανω…
    2 ταξι ειστε…
    Μπειτε μεσα και σε αλλες πολιτειες.

  8. Το να προκαλούν είναι δυστυχώς δικαίωμα τους!!! Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι που κάτι παθιασμένοι βίγκαν (βεγκάν ήταν αρχικά, αλλά επειδή τους έλεγαν Θανάση Βέγγο το άλλαξαν) επιτίθεντο σε κρεοπώλες, κυνηγούς, κρεατοφάγους κλπ, αλλά μόλις έβλεπαν τους λεγάμενους γινόντουσαν κοτούλες και καθόντουσαν σούζα μπροστά τους!!! Γιατί τέτοια διαφορετική συμπεριφορά;;;

  9. Νομιζω θα εχετε απαρτια….2 ταξι ειστε ολοι και ολοι…υπαλλοιλακια του σοροs…ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΜΑΛΑΚΕS

  10. Ζagklos είσαι ψεύτης,ποτέ κανείς Χριστιανός δεν σε εβρισε αντιθέτως προσεύχονται να σε φωτίσει ο Θεός να δεις τη λανθασμένη κατεύθυνση σου,παρά τις ειρωνείες σου.

    1. Ναι κανένας χριστιανός δεν έβρισε. Ο Αμβρόσιος, ο πάτερ Κλεομένης, ο Νίκος Κωνσταντινίδης, η Ελένη Λουκά, η Κουσκούση ξεχειλίζουν από χριστιανική αγάπη. Άσε ρε εξυπνάκια.

  11. Ο άθεος δεν ασχολείται,ο αντίχριστος προσπαθεί να ενοχλήσει κάνοντας τα αντίθετα. Έχουν και τα χορτοφαγικά πιάτα για ξεκάρφωμα. Αλλά και ο κορωνοϊός Νο 1 στην ανακοίνωση. Αλλά και οι αρχιπαπάδες πρωτίστως στον κορωνοϊό αναφέρονται στις ανακοινώσεις τους.

    1. Εσύ όμως τα βάζεις και με τον άθεο που δεν ασχολείται όπως και με οποιονδήποτε ετερόδοξο ή αλλόθρησκο που δεν προκαλεί.

  12. Οι χριστιανοί μόνο να βρίζουν ξέρουν, δεν θυμάμαι ποτέ
    να άκουσα κάτι ευγενικό, φιλοσοφικό, ανθρώπινο!
    Γαβγίζουν μόνο σαν λυσσασμένα σκυλιά.

    1. Όταν θες να κάνεις κήρυγμα για να μην βρίζουν οι οποιοιδήποτε πρέπει πρωτίστως να μην βρίζεις εσύ.

    2. Γιατι εσυ τι κανεις;Εγω να βριζεις και χωρις λογο σε βλεπω συνεχεια.

    3. Γιατι εισαι τοσο σκληρος φίλε μου? ξεχνας το όλο χριστιανικη αγάπη κήρυγμα από αμβωνος του φωτισμενου Αμβρόσιου, να κοπει το χερι όσων δεν νηστευουν,να πεθάνουν αυτοι και τα παιδια τους? Υπαρχει πιο συγκινητική απόδειξη αγαπης για το συνανθρωπο, από τουτα τα υπεροχα λόγια? Ποιος δε θα ακουγε τα λογια αυτά και δε θα βεβαιωνότανε αμέσως, ότι πραγματι ο χριστιανισμος είναι θρησκεια της αγαπης και του ανθρωπισμου?

      1. Εάν δεν σου αρέσει γίνε μουλμανος που είναι το πρόβλημα

  13. Μεγιστη προκληση που καθε χρονο εχει σκοπο την διακινηση των ιδεων τους και σε αλλους ανοητους.
    Ας ευχηθουμε οτι τα εμβολια που τοσο πιστευουν να τους ξεπαστρεψουν.

    1. Εσυ , ο καλος χριστιανος, που ευχεσαι το θανατο του συνανθρωπου σου, επειδή δε πιστευει ο ιδιο με σενα, θα θελα να μου πεις τι σχεση εχουν οι γεματες μισος και φανατισμο ιδεες σου με τη ολο αγαπη διδασκαλια του Χριστου, με το αγαπάτε αλλήλους και στο φινάλε τι σχεση μπορει να χουν ανθρωποι σα και σενα, με το χριστιανισμο.

  14. Ρε μακελειό τι ασχολείσαι με παπαρια, σκουλήκια μια ζωή θα είναι

  15. δικαιωμα τους οπως εμας δικαίωμα μας να τιρουμε τα δικα μας έθιμα !!!!!!!!!!!

Comments are closed.