“Σκότωσαν το παιδί μου! Του έδωσαν πατίνι για 5 ευρώ…” – Συγκλονίζει η μητέρα του 11χρονου στην Κρήτη

Κοινοποίηση:
1

Ο 11χρονος που τραυματίστηκε την ώρα που έκανε ηλεκτρικό πατίνι στη Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το μικρό αγόρι δεν τα κατάφερε, σκορπώντας απέραντη θλίψη στην οικογένεια και τους οικείους του. Η κατάσταση της υγείας του 11χρονου, από την αρχή, ήταν πολύ κρίσιμη , λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Είχε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και το βράδυ της Πέμπτης, άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων όπου νοσηλευόταν.

«Του δώσανε το πατίνι για 5 ευρώ. Δίνουν και στα άλλα μικρά παιδιά, σκοτώσανε το παιδί μου. Ζητώ από το κράτος να τιμωρηθούν. Σήμερα πέθανε το παιδί μου, αύριο – μεθαύριο κάποιος άλλος. Το μαγαζί ήταν ανοιχτό μέχρι χθες. Πρώτον, είναι απαγορευμένο από το κράτος. Δεύτερον πως έδωσε το πατίνι σε ένα 11χρονο, χωρίς κράνος χωρίς να είναι δίπλα η μητέρα του. Ζητώ από το κράτος να τιμωρηθεί βαριά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ …….
    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

  2. Οταν του αγωραζε κινητό 10-11 χρονων παιδί τι σκεφτώταν;

    1. Τι κακία κρύβεις μέσα σου; Έχασε το παιδί της και ‘σύ βγάζεις χολή; Επίσης, φασόλι, που από το κόμπλεξ που βγάζεις καταλάβαμε από που βγαίνει το όνομα σου, πρώτον δεν ξέρεις αν του είχε αγοράσει καν κινητό, αλλά ακόμα και να είχε το κινητό δε θα τον σκότωνε.

  3. Ο Θεός να το αναπαύσει το παιδάκι.Τα παιδάκια δεν έχουν σωστή κρίση και για αυτό πρέπει όλοι εμείς οι μεγάλοι να έχουμε τα μάτια μας 1014 όταν πρέπει να ασχοληθούμε με παιδιά.Από αθλητικές δραστηριότητες μέχρι παιχνίδια και διασκέδαση παιδιών.Και προπάντων οι οδηγοί προσοχή για όλο τον κόσμο.Τα τροχαία είναι μάστιγα χειρότερη από όλες μαζί.

  4. Έλα στη Νεα Υορκη να δεις τι γίνεται, άμα θες τρώς 10 στο τσάκα τσάκα. Ακόμα και 40άρηδες σε πατίνια και με ακουστικά κιόλας να του κορνάρεις και να μην ακούει.

  5. σε ένα μεγάλο κακό συμβάν όπως αυτό, δηλ απώλεια ζωής, οι αιτίες και τα φταιξίματα διαμοιράζονται κατ αναλογία, δεν φταίει ποτέ 1 “πράγμα”, φταίμε ολοι.

  6. Καποια στιγμη θα συνεβαινε κι αυτο δυστυχως…
    Καλο Παραδεισο να’χει το παιδσακι…
    Αλλα φταινε πολυ κι οι γονεις…
    Εμεις που εχουμε μικρα παιδια λεμε ” ποδηλατο στο χωριο το καλοκαιρι”.
    Δινουν στα παιδια ποδηλατα και πατινια και λενε “αστα μωρε…παιδια ειναι”…
    Απαραδεκτοι.

  7. ΝΑΙ ΤΟ ΠΑΤΗΝΙ ΦΤΑΙΕΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΤΗΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

    1. Προφανώς. Αλλά και το καλασνικοφ δεν σκοτώνει, πρέπει να πυροβολήσεις…. να το δώσουμε σε ένα παιδί 11 ετών;

  8. Κομμένα πατίνια και ποδήλατα απο τους δρόμους. Όπου υπάρχει ποδηλατόδρομος με ασφάλεια να πάμε όλοι μαζί να κάνουμε πατίνι, πιδήλατο και σκέιτ μαζί. Αλλά αυτή η μαλακία που το ίδιο το κράτος βάζει τον κοσμάκη να σκοτωθεί ενθαρύνοντας την ποδηλασία μέσα στα αυτοκίνητα πρέπει να σταματήσει άμεσα.

  9. Τι ισχύει για τα ηλεκτρικά πατίνια; Προβλέπει τίποτα για την χρήση τούς από τον Κ.Ο.Κ ; Εάν γνωρίζει κάποιος να μας ενημερώσει ! Γιατί προς το παρόν το μόνο πράγμα που βλέπουμε είναι ΜΠΑΧΑΛΟ στους δρόμους και τα πεζοδρόμια, με πολλούς χρήστες πατινιων να κάνουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι, αφού τα παρατάνε και όπου βρουν σε πολλές περιπτώσεις. Ποιός φταίει τελικά για το ατύχημα , αυτός που ενοικιάσε το πατίνι σε ένα παιδί 11 ετών; Επιτρέπεται να γίνει κάτι τέτοιο σε ανήλικο; Ας μας πει κάποιος ! Γιατί με τα μηχανάκια ως 125 κυβικά , επειδή εκραξαν οι σχολές οδηγών την κυβέρνηση ,την απόφαση να μπορεί κάποιος να οδηγεί ένα τέτοιο μηχανάκι με δίπλωμα κατηγορίας Β ,το πήραν πίσω άρον άρον !!!!! Γιατί αυτή η κίνηση θα αύξανε τα ατυχήματα . Καλή η ηλεκτροκίνηση υπό προϋποθέσεις, για την κίνηση στα κέντρα των μεγάλων αστικών κέντρων… Αλλά πρέπει να υπάρχουν κανόνες ,οι οποίοι θα πρέπει να υπάρχουν και τα σχετικά πρόστιμα για τις παραβάσεις , καθώς και έλεγχος για να μην αυξηθούν δραματικά οι νεκροί από ατυχηματα με τέτοιου είδους οχήματα !

    1. “”Ας μας πει κάποιος ! “” ποιος ??? ο παπιος???? ψαχτειτε απο εγκυρες πηγες οπως υπουργειο μετφορων, σχολες οδηγων, ΙΑΒΕΡΗΣ…………… το σχολειο / η τροχαια /η αστυνομια πρεπει να πληροφορει και να εκπαιδευει τα παιδια στην κυκλοφορια και οτι αλλο χρειαζεται για ασφαλη κυκλοφορια…… αλλ’α ολα αυτο προυποθετουν ενα κρατος που λειτουργει και ξερει τι ειναι το κρατος για πολιτες και οχι ελληνοειδης κατοικους μονο……… συν Αθην’α και χειρα κινει……………

  10. Ούτε οι ενήλικες δεν μπορούν να οδηγήσουν καλά τα ηλεκτροκίνητα πατίνια! Είναι πολλές οι περιπτώσεις τραυματισμών και ατυχημάτων.

  11. και πολυ σωστω κρανοσ παιδια κρανος χεσ την μασκα κρανος

Comments are closed.