Σκότωσαν στο ξύλο 68χρονη σε χωριό της Καβάλας! – Το συγγενικό της περιβάλλον ερευνά η αστυνομία

Κοινοποίηση:
ΕΛΑΣ

Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινωνία της τοπικής κοινότητας Ποδοχωρίου του δήμου Παγγαίου, δυτικά της Καβάλας, από τη βίαιη δολοφονία μιας 68χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή το βράδυ της Παρασκευής κοντά στο ποιμνιοστάσιό της.

Το πτώμα της εντόπισε ο ανιψιός της, ο οποίος όπως είπε στους αστυνομικούς, έψαχνε τη θεία του και δεν μπορούσε να την βρει.

Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε σήμερα στη σορό της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της (καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις δεν ανέφεραν την εγκληματική ενέργεια), έδειξε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις που της προκάλεσε ο δολοφόνος της πιθανότατα από πολλαπλά χτυπήματα που της κατάφερε.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μέχρι στιγμής οι έρευνες των αστυνομικών αρχών έχουν επικεντρωθεί σε πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της νεκρής γυναίκας προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.

Η 68χρονη γυναίκα που ήταν παντρεμένη αλλά δεν είχε παιδιά, σύμφωνα με τους συγχωριανούς της, ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και πολύ αγαπητός στην κοινωνία του μικρού χωριού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κανας… πεινασμενος λαθροπιθηκος θατανε για να βουτηξει κανα εριφιο!
    Ηταν αγαπητη στο χωριο και τη καθαρισε συγγενικο προσωπο? ! Το αλλο με το… Τοτο? !

    1. Περίμενε ρέ εξυπνάκια, επειδή τά έχεις βάλει μέ τούς λαθρο, δέν σημαίνει ότι σκοτώνουν μόνο αυτοί.

    2. Ρέ τό “ellinas” μέ λατινικά;;; Πλάκα μάς κάνεις;;; Τί πίνετε ρέ εδώ μέσα…

Comments are closed.