Σκρέκας: Ελέγχονται 2 εταιρείες βρεφικού γάλακτος για αθέμιτη κερδοφορία

Κοινοποίηση:
Σκρέκας-scaled-1-2048x1152

Στην εντατικοποίηση των ελέγχων για την καταπολέμηση της αισχροκέρδειας με την έλευση του νέου χρόνου αλλά και τον απώτερο στόχο της κυβέρνησης για μείωση των τιμών στα ράφια, αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας.

«Η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τα νοικοκυριά και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας τονίζοντας ότι επιβλήθηκε πρόστιμο σε εταιρία κλιματιστικών που κερδοσκοπούσε.

Οι επιχειρήσεις στις οποίες επιβάλλονται πρόστιμα, όπως είπε ο υπουργός σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ, στη συνέχεια οφείλουν να προσαρμόσουν τις τιμές τους.

Θα ανακοινώσουμε μέτρα για να δούμε τις τιμές του βρεφικού γάλακτος να μειώνονται
«Το πρώτο τρίμηνο του έτους θα προχωρήσουμε σε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις οι οποίες θα βοηθήσουν να αποκλιμακωθούν οι τιμές των προϊόντων στα ράφια όπως απορρυπαντικά, καθαριστικά σπιτιού και πάνες» ανακοίνωσε και πρόσθεσε ότι στην κατεύθυνση αυτή χθες υπήρξε συνάντηση με τους εκπροσώπους των σούπερ μάρκετ στους οποίους παρουσιάστηκαν οι στόχοι του υπουργείου, με πρωταρχικό από το Μάρτιο οι τιμές των προϊόντων που ήταν αδικαιολόγητα υψηλές, να μειώνονται.

«Προσεχώς θα ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα. Θα ανακοινώσουμε μέτρα διοικητικού χαρακτήρα ώστε να δούμε τις τιμές του βρεφικού γάλακτος να μειώνονται», είπε ο κ. Σκρέκας.

Απαντώντας στην ερώτηση για το αν τα πρόστιμα εισπράττονται, ο κ. Σκρέκας είπε ότι ήδη έχουν κατατεθεί από το υπουργείο αποδεικτικά είσπραξης χιλιάδων ευρώ.

«Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν αλλά ο στόχος είναι να μειωθούν οι τιμές στα ράφια», σημείωσε ο κ. Σκρέκας προσθέτοντας ότι μετά το Σεπτέμβριο οι ανατιμήσεις έχουν σχεδόν μηδενιστεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ναι και μεις τωρα σε πιστεψαμαι μονο δυο??? χιλιες δυο θα πρεπαι αλλα απο ποιους να ελενγχθουν απο σας τα λαμογια στα λογια πρωτοι ειστε αλλα οι τσεπες μας ξερουν οταν παμε να ψωνισουμαι ποσα μας παιρνεται με τον ληστρικο Φ.Π.Α ΣΕ ΕΙΔΟΙ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ που θα ζυλευαν και οι τουρκαλαδες την περιοδο της τουρκοκρατιας

  2. Μέτρο 1ο : Πιάνεις τον εξυπνάκια που εμπνεύσθηκε την κερδοσκοπία εις βάρος των μωρών και τον κάνεις τούμπανο στο ξύλο!
    Μέτρο 2ο : Αφού τον τουμπανιάσεις στο ξύλο , τον τροφοδοτείς με άλλο ένα χέρι ξύλο να βάλει και στις τσέπες του να του βρίσκεται γιά να αυτομαστιγώνεται!
    Μέτρο 3ο : Τον ξανατουλουμιάζεις γιά να βάλει και στα παπούτσια και στις κάλτσες του!
    Μ’ετρο 4ο : Τον στέλνεις στα ΤΕΠ να τον περιποιηθούν και μόλις συνέλθει επανάληψη των μέτρων 1έως 3. Γιά να δείς μετά θα ξανασκεφτεί να κερδοσκοπήσει εις βάρος των μωρών ξανά;

  3. Αφού έπρεπε να το δείξουν πρώτα τα κανάλια για να ξυπνήσεις και να κάνεις το καθήκον σου ξανάκοιμήσου τώρα από το άλλο πλευρό άχρηστε βουτυρομπεμπε.φλωρε.

Comments are closed.