Σκούζουν οι αριστεροί ακόμα και για βιβλία ιστορίας του Παπαδόπουλου! Περαστικά σύντροφοι…

Κοινοποίηση:
ΒΙΒΛΙΑ

Την ώρα που τα Πανεπιστήμιά μας έχουν γίνει φωλιές παράνομων και νονών, οι αριστεροί σκούζουν επειδή το ΑΠΘ δίνει δωρεάν κάποια βιβλία του Γεωργίου Παπαδοπούλου!

Και πολύ καλά κάνει το ΑΠΘ; Γιατί σκούζουν οι αριστεροί; Ιστορία της Πατρίδας μας είναι!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ουτε δραχμη δεν καταχραστικε αντιθετα με τους σημερινους κλεφτες προδοδοτες

  2. Τι να έρθει ο “άχρηστος” ο Παπαδόπουλος. Ο κύριος λόγος που πήρε την εξουσίας ήταν ο κομμουνιστικός κίνδυνος. Άκουσε κανείς επί των ημερών του, για τα εγκλήματα των κομμουνιστών στην Ελλάδα? Έκαναν τόσα εγκλήματα : Φενεός, Στιμάγκα, Μελλιγαλάς- Πηγάδα, Κιλκίς, ΟΥΛΕΝ, Χορτιάτης (που σκότωσαν υπαλλήλους της εταιρείας υδάτων όταν οι Γερμανοί έφευγαν με αποτέλεσμα να καεί το χωριό και όλοι οι κάτοικοι) κλπ κλπ., πόσοι τα γνωρίζουν? ΑΠΕΤΥΧΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ σε αυτό που έπρεπε να κάνει, να πολεμήσει τους κομμουνιστές και να μάθουν όλοι οι Έλληνες για τα εγκλήματά τους. ΠΙΟΝΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

  3. Να στείλεις μακρυά όλους τους προδότες , κλέφτες, απατεώνες και δολοφόνους των τελευταίων 50 χρόνων…

  4. Ψάξτε να δείτε καταγωγές των αριστερών. Όλοι τους αλβανοτσάμηδες, απόγονοι σλάβων (πχ σκλαβινίες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας), λαζοί/υπο-μογγόλοι, άραβες της Κρήτης και νησιών, τουρκαλβανοί, βούλγαροι (όψιμοι ψευτομακεδόνες) κλπ κλπ. Ως παράδειγμα, ο Τσίπρας είναι από το αλβανικό χωριό Λουψίστα, στο οποίο έδωσαν στον Κοσμά τον Αιτωλό να πιει ούρα με το ζόρι. Άλλο παράδειγμα είναι ο Παπαδημούλης που κατάγεται από την Παραμυθιά στην οποία όμως σκότωσαν όλον τον γηγενή ελληνικό πληθυσμό οι αλβανοτσάμηδες, ο Σπιρτζής που είναι ρομά, ο Τζανακόπουλος που είναι βουλγαρόγυφτος, ο Χρηστίδης που είναι λαζομογγόλος κλπ κλπ κλπ

  5. αρε γιωργη που εισαι να βαλεις ταξη…………….

Comments are closed.