“Σκοτώθηκα!”: Η τούμπα της Ελένης Ράντου στα γυρίσματα του Κωνσταντίνου και Ελένης

Κοινοποίηση:
eleni_rantou_toumpa_konstantinoy_kai_elenis

Τα γυρίσματα του «Κωνσταντίνου & Ελένης» χάρισαν στιγμές απίστευτου γέλιου τόσο στους ηθοποιούς όσο και στο συνεργείο.

Μιλάμε για τις άγνωστες παρασκηνιακές ιστορίες που τόσο η Ελένη Ράντου όσο και ο Χάρης Ρώμας μας έχουν αποκαλύψει όλα αυτά τα χρόνια. Μία από αυτές αποδείχτηκε επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα της Ελένης Ράντου, η οποία κατέληξε στο έδαφος, όταν ο τηλεοπτικός Νικόλας -κατά κόσμον Στέργιος Νένες- «ξεχάστηκε» και έπαψε να την κρατά την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Μεταφερόμαστε στο επεισόδιο «Viva Mexico» στη σκηνή που η Ελένη Βλαχάκη υποδύεται την τυφλή Ελενάλντα και ο αγαπημένος της Χοσέ την κρατά λιπόθυμη στην αγκαλιά του.

Τι συνέβη όταν ο Στέργιος αφαιρέθηκε και συνέχισε τη σκηνή, παύοντας να κρατά τη Ράντου; Το μόνο σίγουρο; Μετά από αυτό δεν θα ξαναδούμε ποτέ τη συγκεκριμένη σκηνή στην τηλεόραση με τον ίδιο τρόπο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κωνσταντίνου και Ελένης
    Όλα με τον Μπέζο ειδικά τώρα ..
    Όλα με τον Ρώμα πως διαολο λέγεται
    Τα μεσάνυχτα
    Τα εγκλήματα
    Η κατακουμουνιστική μουρμούρα και το Σικάγο της
    Το άλλο με την όμορφη οικογένεια ..
    50-50 ..πασοκονδκρατια
    Οι στάβλοι της Εριέτας ζαιμη με τον μαρξισμό
    Όλα αυτά πέρα από τα βαρίδια και την φοβερή ερμηνεία γιατί ψέματα Δεν λέμε , όμως όλα αυτά εκτός από το της Ελλάδος τα Παιδιά
    Έχουν γεμίσει 3-4 γενναιές με άφθονο σανό και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ γιατί αυτό είναι νόμος. Την μεγαλύτερη Προπαγάνδα την επινόησαν οι Αριστεροί. Που ακόμα και τώρα που μιλάμε γεμίζουν με ανθελληνικά ψέμματα το μυαλό του κάθε μαθητή από 13 χρόνων και το κάνουν να μισεί και να προσβάλει και αυτό άθελά του με την σειρά την Ιστορία της Ελλάδος. Αυτό είναι έγκλημα και μακάρι με την τρέλα του Κούγια και τα μέσα του να υπήρχαν πολλοί άλλοι να τους κλείνανε φυλακή ισόβια για προσβολή εθνικής αξιοπρέπειας ηθοποιούς και σύστημα παιδείας του κώλου. Στρατολογούν τα παιδιά μας.οπως και εμένα με προπαγάνδα και μονάχα όταν κάτσεις με τα ίδια τα κουμούνια σε παρέες και πιο μετά διαβάζοντας ακούγοντας διασταυρώνοντας βλεπωντας από κοντά καταλαβαίνεις την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ των ανθελλήνων Και κομμουνιστών εχθρών του Ελληνικού Έθνους.

Comments are closed.