Σκοπευτήριο Καισαριανής: Τέσσερις συλλήψεις για διοργάνωση συναυλίας

Κοινοποίηση:
720_782210_8960ca5048-99bab295e988e0c3

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε σήμερα η ΕΛΑΣ για διοργάνωση συναυλίας, χθες, σε χώρο του Σκοπευτηρίου Καισαριανής.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της παράβασης των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού και της διατάραξης κοινής ησυχίας, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεν είναι σωστό να βρίζουμε τους αστυνομικούς, που είναι στο δρόμο για 500,600€.Οι εντολές δίνονται από την πολιτική ηγεσία. Οι νόμοι βγαίνουν από νομοθετες & εγκρίνονται από τη Βουλή. Όπως ο νόμος Παρασκευοπουλου, που άφησε έξω εκατόνταδες ποινικους, με βαρηες ποινές & τον νόμο αυτό δεν τον αναστέλλει η ΝΔ. Γιατί άραγε; Έλληνες να προσέχετε τι ψηφίζετε & να μην τα βάζετε με τους χαμηλούς υπαλλήλους, όπως οι αστυνομικοι.

  2. Όταν κάνουν οι Έλληνες συναυλία συλλαμβάνονται, πληρώνουν πρόστιμα, δικάζονται, φυλακίζονται, σκοτώνονται με εμβόλια θανάτου και με λοκντάουν!!! Εδώ η μπατσαρία του χουντοκούλη παρόν κατά των Ελλήνων.
    Η μπατσαρία του χουντοκούλη είναι εσκεμμένα απών από τα κορονοπάρτι των λαθρό που γίνονται στην πλατεία Μοναστηρακίου και σε άλλες πλατείες της Αθήνας που είναι μες στον κορονοιό και στις αρρώστιες με λοιπές ασθένειες που διακινούν και σκορπούν παντού με εντολές χουντοκούλη.
    Γι’ αυτό:
    ΟΥΣΤ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ!!!! ΨΟΦΙΣΤΕ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!!

Comments are closed.