Σκληρή προπαγάνδα από τον Μητσοτάκη υπέρ των εμβολίων στους νέους

Κοινοποίηση:
κουλης

Στο σημερινό άνοιγμα της πλατφόρμας των εμβολίων για τις ηλικίες των 25-29 αναφέρεται σε σημερινή ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρωθυπουργός με αφορμή τη νέα διεύρυνση στα ραντεβού με όλα τα εμβόλια σε μία ακόμα ηλικιακή ομάδα.

«Το εμβόλιο προστατεύει εμάς, τους αγαπημένους μας, όλη την κοινωνία», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακινώντας τους πολίτες να κλείσουν το ραντεβού τους στο emvolio.gov.gr.

Υπενθυμίζεται ότι το επόμενο βήμα στο εμβολιαστικό πρόγραμμα είναι το άνοιγμα της πλατφόρμας για τους 18 -24 ετών, γεγονός που θα οδηγήσει σε ακόμα περισσότερους εμβολιασμούς που θα ενισχύσουν την προσπάθεια να χτιστεί τείχος ανοσίας στη χώρα. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα όσα ανέφερε χθες κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας το 23,7% των Ελλήνων έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Εδω δεν τους νοιαζει που ηταν τα λεωφορεια φισκα γεματα σημερα εκλεβαν κινητα μεσα λογω απεργιας εν μεσω πανδημιας τα μειωνουν αντι να τα αυξανουν ειναι ντροπη πραγματικα οφειλω να το πω γιατι το ειδα κατα τα αλλα τους νοιαζει το εμβολιο μας κ η υγεια μας η πληρης αδιαφορια

  2. το επόμενο βήμα είναι μαζί με το εμβόλιο να σου κάνουν δώρο και ένα μοντέλο για κανά δυο βραδιές για να πας τουλάχιστον ευχαριστημένος .

  3. Κούλη περίμενε να γίνουν εκλογές και εκεί θα εμβολιάσουμε εμείς εσάς. Και μάσκα θα σας βάλουμε και άλλα πολλά, εκεί να δεις τι έχει να γίνει!

  4. Ας ελπίσουμε να “κόψει” στους νέους και να μην προτιμήσουν το θάνατο ή μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ζωή γεμάτη σοβαρά προβλήματα. Εδώ θα φανεί αν το “αύριο” της χώρας, σκέφτεται ορθά. Ο Θεός να σας φωτίσει μάγκες μας.

  5. Κυβέρνηση με σήμα το μασωνικό το τρίγωνο,
    και ένα φλώρο ξαφνικά έχεις για τύραννο
    Άστο κούλη δε θα πάρουμε που να χτυπιέστε κάτω σα χταπόδια.

Comments are closed.