Σκληρή κόντρα Αδωνι-Ακρίτα: «Είσαι ψώνιο!» – «Βρες κάτι δημιουργικό να ασχοληθείς, οριγκάμι,βελονάκι..»!

Κοινοποίηση:
adonis-akrita

Την…. αλληλεγγύη του στη Σοφία Γιαννακά για το άρθρο της στο iefimerida και τα όσα έγραψε σχετικά με αυτό η Έλενα Ακρίτα, εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, δράττοντας την ευκαιρία να της επιτεθεί αποκαλώντας την «κοινό ψώνιο»!

Με ανάρτησή του :στο facebook ο υπουργός Ανάπτυξης έγραψε

«Ποτέ δεν μπορούσα να πιστέψω, όχι ότι η κυρία αυτή είχε τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της, αλλά ότι θα το διαλαλούσε δημοσίως με αυτό τον τρόπο σαν ένα κοινό ψώνιο!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίαζοντας το κείμενο της κυρίας Ακρίτα με το οποίο καταφερόταν, όπως έγραψε η ίδια χαρακτηριστικά, «για κάποιες κυρίες που διεκδικούν ένα 5λεπτο δημοσιότητας στις πλάτες των ομόφυλων τους».

Η Έλενα Ακρίτα δεν άφησε να περάσει έτσι ο βαρύς χαρακτηρισμός του υπουργού περνώντας στην αντεπίθεση. Έγραψε από τη μεριά της στο fb:

«Αδωνι της καρδιας μου, καταλαβαίνω ότι σε πείραξε το κείμενο μου στα Νέα για την κολλητή σου Σοφία Γιαννακά. Όμως, αντί να ασχολείσαι συνεχώς μαζί μου, βρες κάτι άλλο να περάσει η ώρα σου. Καταλαβαίνω ότι βαριέσαι, έτσι κι αλλιώς στο υπουργείο δεν κάνεις και τίποτα. Βρες μια δημιουργική απασχόληση, οριγκάμι, ζαχαροπλαστική, βελονάκι, κάτι. Ή έστω πούλησε ξανά κανένα μάθημα της σχολης σου, από το επίσημο υπουργικό σου ακάουντ. Α, και προσπάθησε να ζήσεις χωρίς εμένα, είναι σκληρό το ξέρω, αλλά φύγε χωρίς να κοιτάξεις πίσω σου.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο τίποτε καί ο δήθεν με την να χάμε να λέγαμε, σκουπίδια ολκής.

  2. Ποια είναι αυτή η βρώμα που ασχολείστε όλοι ρε???? Κουρασατε.

    Κλασιδιαρη θέλει αυτή ρε, για δύο τρία μπουνιδια και τέλος

  3. Σκατά από σκατά για σκατά! Ο πολιτισμός της νεοελληνικής χέστρας!!!!!

  4. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ , ΓΥΡΙΣΕ Ο ΤΕΝΤΣΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ , ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ , Ο ΕΛΛΑΣ ΗΡΩΩΝ ΧΩΡΑ ,ΤΙ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ.

  5. Ρε παιδιά πραγματικά, όσο αχώνευτος και να είναι ο Άδωνις, η Ακρίτα απλά δε δικαιούται να ομιλεί. Του κάνει κριτική για τεμπελιά η Ακρίτα; Σοβαρά τώρα; Όλοι ξέρουν το παρελθόν της και τις συντάξεις που έπαιρνε ενώ δεν έπρεπε να τις παίρνει…. Έλεος πια. Σκάσε μωρή και τράβα πλύνε κανά πιάτο!

Comments are closed.