Σκληρή κριτική από τον Βελόπουλο: «Κάθε εβδομάδα οι Πακιστανοί κάνουν πορείες και η ΝΔ ρίχνει χημικά στους Έλληνες που διαμαρτύρονται»

Κοινοποίηση:
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

«Βολές» κατά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας λόγω της επιλεκτικής ευαισθησίας της εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σε συνέντευξη του.

«Δεν μπορεί να βγαίνουν στην Αθήνα οι Πακιστανοί, κάθε εβδομάδα, να κάνουν πορείες, να βρίζουν την Ελλάδα (…) και να μην αντιδρά η ΝΔ αλλά να αντιδρά μόνο στους Έλληνες που διαμαρτύρονται, να τους ρίχνει χημικά» είπε μεταξύ άλλων. «Είναι παραλογισμός», τόνισε χαρακτηριστικά στον «Focus FM».
«Πρέπει να αποφορτιστεί η Ελλάδα» σημείωσε ο κ. Βελόπουλος επαναλαμβάνοντας τη θέση του να «πάνε σε ακατοίκητα νησιά και από εκεί στις χώρες τους».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τελικά ρε κούλη της ελληνικής πλύσης σε ενημέρωσε ο Κύριος αν τις επιστολές τις είχε γράψει ιδιοχείρως ή κάποιος μανδαρίνος του παραδείσου; Να αναγνωρίσουμε βέβαια το γεγονός ότι ξέρετε που απευθύνεστε.

  2. ο Βελοπουλος κατηγορησε τα παιδια του ΕΠΑΛ Σταυρουπολης
    οτι ειναι ναζιστες , για να μην στενοχωρησει το ΚΚΕ και τον Κουλη…….
    κατηγορησε 16χρονα και 17χρονα παιδια (πολλα απο αυτα ειναι και εργαζομενα),
    επειδη απωθησαν τους τραμπουκους του ΚΚΕ απο το Σχολειο τους….
    χρησιμοποιησε την ιδια γλωσσα των βρωμοκαναλων MEGA -SKY-STAR κλπ
    τι νομιζει οτι κερδιζει με το “αντιναζιστικο” ντελιριο??? ψηφους??? οχι βεβαια………
    μηπως συμμετοχη στην κυβερνηση της ΝΔ ???? ΠΡΟΦΑΝΩΣ….
    Θα ακολουθηση τον ιδιο δρομο με τα φιλαρακια του απο το ΛΑΟΣ….
    Αδωνη-Βοριδη-Πλευρη……..
    Ολοι οι ψευτοπατριωτες στην υπηρεσια του ξενοδουλου καθεστωτος…..

  3. Λογικό, αφού έχουν σκοπό να μετατρέψουν την Ελλάδα σε Αφγανιστάν.

  4. Γούστο θάχει να νομίζουμε ότι είμαστε το ίδιο με τους Πακιστανούς και τους λοιπούς επενδυτές. Έχετε δει κανένα από δαύτους να κοιμάται σε παγκάκια και υπόστεγα; Όλους τους έχουν σπιτωμένους και τελευταία ανακαινίζονται και κάποια νεοκλασικά σπιταρόνες. Να μαντέψουμε από ποιους θα κατοικηθούν. Ξαναψηφίστε τα τα ζώα.

    1. Ακριβώς αυτό, ούτε ένας πακιστανος δεν υπάρχει άστεγος, αντιθέτως το κέντρο είναι γεμάτο από άστεγους Έλληνες και γενικότερα λευκούς.

Comments are closed.