Σκληρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στον Άδωνη Γεωργίαδη: “Η χώρα μετρά 100 νεκρούς την ημέρα και ο Γεωργιάδης πανηγυρίζει”

Κοινοποίηση:
ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στον Άδωνη Γεωργίαδη δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης.Συγκεκριμένα, ο Σύριζα, σχολίασε τον κ. Γεωργιάδη που σύγκρινε την Ελλάδα με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, και δήλωσε ότι πανηγυρίζει «επειδή είμαστε 12 φορές καλύτεροι από το Βέλγιο».

Αναλυτικά η δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο κ. Γεωργιάδης πανηγυρίζει την ώρα που η χώρα μας έχει φθάσει να χάνει πάνω από 100 ανθρώπους την ημέρα, το ΕΣΥ έχει καταρρεύσει με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησής του, ενώ χθες η χώρα μας είχε τη δέκατη χειρότερη επίδοση παγκοσμίως σε θανάτους αναλογικά με τον πληθυσμό της και ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία του ECDC τις τελευταίες 14 μέρες η Ελλάδα είναι η 17η χειρότερη στις χώρες ΕΕ σε θανάτους ανά πληθυσμό, έχοντας αφήσει πίσω της 14 χώρες που ως τα μέσα Οκτώβρη ήταν χειρότερες».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως «η προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης των δραματικών συνεπειών της κυβερνητικής αδράνειας τόσους μήνες οδηγεί την κυβέρνηση σε χυδαία τυμβωρυχία» και καταλήγει: «Λίγη ντροπή και μία συγγνώμη δεν θα έβλαπτε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΧΕ 100 ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑΝ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΕΣΤΩ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΝ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ

Comments are closed.