Σκληρή επίθεση από τον Βαρουφάκη στον Ζούκερμπεργκ: “Κοντά τα χέρια σου από το όνομα Meta”

Κοινοποίηση:
βαρουφακης

Επίθεση εναντίον του ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ εξαπολύει ο γραμματέας του κόμματος ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης με αφορμή τις αλλαγές που ανακοινώθηκαν στο δημοφιλέστατο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες μεταξύ άλλων εντάσσεται και η μετονομασία της κολοσσιαίας εταιρείας σε Meta.

Ο κ. Βαρουφάκης με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει πως υπάρχει ήδη ιστοσελίδα με το όνομα meta και ειδικότερα η metacpc.org, που ανήκει στο Κέντρο Μετακαπιταλιστικού Πολιτισμού, το οποίο «εργάζεται στην κατεύθυνση της ρήξης με ένα δυστοπικό παρόν ώστε να φανταστούμε τον κόσμο εκ νέου» όπως αναφέρει το ίδιο.
Ο πολιτικός αρχηγός καταγγέλλει επίσης τον Ζούκερμπεργκ ότι του έχει κλέψει και το όνομα Diem, καθώς το DIEM25 είναι το πανευρωπαϊκό κόμμα που έχει συνιδρύσει («Κίνημα για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025» είναι ο πλήρης τίτλος του στα ελληνικά) από το 2015 και στο οποίο εντάσσεται και το ΜέΡΑ25.

Ειδικότερα, ο κ. Βαρουφάκης γράφει στην ανάρτησή του: «Πρώτα μετονόμασε το κρυπτονόμισμα της Facebook από Libra σε… DIEM και τώρα ο Zuckerberg  μετονομάζει την Facebook σε META (για το ορίτζιναλ, εδώ: https://metacpc.org). To επόμενο στάδιο θα είναι να ενστερνιστεί και το σύνθημά μας “Για τους ανθρώπους, όχι για τα αξιώματα”».

Και ακολούθως προσθέτει με δεύτερη ανάρτησή του: «Κοντά τα χέρια κ. Zuckerberg από το όνομα του mέta, του Κέντρου Μετακαπιταλιστικού Πολιτισμού (https://metacpc.org). Εσείς μπορεί, πράγματι, να δουλεύετε για να γίνει πραγματικότητα ο δυστοπικός μετακαπιταλισμός. Τον Πολιτισμό όμως δεν θα τον αναγνωρίζατε ούτε στο ένα μέτρο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΝΤΠ… ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΡΟΣ ΒΡΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ???

  2. Εντωμεταξύ οι λέξεις μετά και diem χρησιμοποιούνται εδώ και χιλιάδες χρόνια αλλά «ανήκουν» στον γιάνη.

  3. ΑΝΑΠΟΔΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΥ, ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ, Ο ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ.

  4. Μίλησε και ο φίλο-λαθρομετανάστης άντε ρε σκουπίδι μας κατέστρεψες και εσύ

  5. Να εισαι καλα βρε Γιανη με εκανες και γελασα σημερις,

  6. Εσύ ως τι μιλάς ρε Μπαρουφάκη , σιγά μην σου δώσει και λόγο ποιος ο Zuckerberg σε ποιον ; σε σένα το τίποτα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ρε δε πάμε καθόλου καλά .

  7. Καλά τα λέει ο Γιάνης εσείς οι ξεμωραμένοι ραγιάδες τι έχετε να πείτε μόνο στο facebook ξέρετε να μπαίνετε μέρα νύχτα και να αυνανίζεστε ! Πηγαίνετε να δουλέψετε ρε κοπρόσκυλα που οι αλβανοί και πακιστανοί έχουν πάρει όλες τις δουλειές.

    1. Εσυ κυρά Βούλα είσαι καλύτερη;; Ο π@πάρας αυτός έχει βγει να κάνει καμια δήλωλη εναντίον της Κούλας και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, τις απολύσεις, τις καταστροφές που εχουν πΑθει τόσες επιχειρήσεις;; Χεστήκαμε για το fc και την κάθε παπαριά αν θα αλλάξει όνομα ή όχι.. ο μαλακοβαρουφάκης ψηφίστηκε και μπηκε στην βουλή από κάποιους απο εμας για το καλό του τόπου και οχι να κάνει κριτική στον ζουκεμπεργκ, εδώ στα εντος ελλάδος έχει κάνει καμια κριτική κάτι;; Μαλακοβαρουφάκη αμα ξαναμπεις στην βουλή κι εσύ παλιοτόμαρο

  8. Τα συνθηματα, τα οραματα και οι ονομασιες σε μαρανανε. Μπλα, Μπλα , Μπλα, Μπλα………

  9. εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτός πέρα βρέχει. Ε ρε κάτι βλάκες που έχουμε στην βουλή, αλλά δεν φταίνε αυτοί, φταίνε οι καραγκιόζηδες οι ελληναράδες που τους ψηφίζουν

  10. Άκου να δεις ο Zuckerberg κλέβει τον Βαρουφάκη άλλο και τούτο, εδώ που τα λέμε η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι γεμάτη εξυπνάκιδες ο κλέψας του κλέψαντος απατεώνες οπότε καθόλου τυχαίο τελικά το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι

Comments are closed.