“Σκληρή επίθεση” Πολάκη στον Άδωνι: “Υπάρχει σκάνδαλο Novartis και είσαι ένας από αυτούς που πήραν χοντρές μίζες”

Κοινοποίηση:
πολακης

Τα πυρά του εξαπέλυσε με ανάρτηση του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης εναντίον του Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος τόσο καιρό μιλά για «σκευωρία» Novartis δημοσιεύοντας μάλιστα βίντεο με δηλώσεις του που υποστηρίζει τα παραπάνω.

Όπως τονίζει ο Παύλος Πολάκης απευθυνόμενος στον Άδωνη Γεωργιάδη υπάρχει σκάνδαλο Novartis και «είσαι ένας απο αυτούς που πήραν χοντρές μίζες».

«Η δικογραφία θα ξανανοίξει» προαναγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει με νόημα ότι θα διευκρινιστούν όλα, αφήνοντας αιχμές για τα αδιευκρίνιστα ποσά που βρέθηκαν στον λογαριασμό του Άδωνη Γεωργιάδη.

Το βίντεο που δημοσίευσε ο Πάυλος Πολάκης


Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Έλα λαδεμπορα,έλα αδιευκρίνιστε,έλα ακροδεξιό παρτάλι,έλα ΤΟΥΡΚΑΔΩΝΗ,έλα να μας σκίσεις τωρα μετά την ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ που φάγατε!!!

Δεν υπάρχει «σκευωρία Νοβαρτις»
Υπάρχει Σκάνδαλο και ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΙΖΕΣ!!

Η δικογραφία θα ΞΑΝΑΑΝΟΙΞΕΙ!

Θα διευκρινιστούν ΟΛΑ !!

(Μέχρι και τα βιβλία στη φαρμακοβιομηχανία που δεν έγινε έρευνα όπως λέει το πόρισμα που σε αρχειοθέτησε ο Καψιμαλης!!)»

Screenshot_2-1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. άλλος τον ανεβάζει λαδεμπορα παρτάλι, άλλος πατσαβούρη,
    ο λαός του εκφράζει την αγάπη του με διάφορα κοσμητικά

    – ΤΙ ΑΠ’ΟΛΑ ΕΊΝΑΙ ΤΕΛΙΚΆ Ο ΤURKΑΔΩΝΙΣ ?

  2. Mήπως πρέπει να δούμε και τις μίζες που έδωσε η Big Pharma για την προώθηση των εμβολίων; Όλοι αυτοί που κάνανε την προπαγάνδα από το πρωί έως το βράδυ στην τηλεόραση, τζάμπα το κάνανε;

Comments are closed.