Σκάφος Αιγύπτιου μεγιστάνα που κάνει διακοπές στη Μύκονο, “καρφώθηκε” σε βράχια..(βίντεο)

Κοινοποίηση:
9708BEEF-3988-4FC1-812B-5A1421326481

«Καρφώθηκε» στα βράχια το tender της θαλαμηγού του Ναγκίμπ Σαουίρις, του δεύτερου πιο πλούσιου ανθρώπου της Αιγύπτου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το tender της θαλαμηγού Yalla η οποία ανήκει στον Αιγύπτιο μεγιστάνα προσέκρουσε σε ξέρα στην περιοχή της Παράγκας απέναντι από τον Scorpios, χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει τραυματιστεί κάποιος από τους επιβάτες και ο Ναγκίμπ Σαουίρις και μέλη της οικογένειας του βρίσκονταν χθες το βράδυ στην Μύκονο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Λιμενικό.

Ο Αιγύπτιος κροίσος που τα τελευταία δέκα χρόνια έρχεται κάθε χρόνο στην Μύκονο για διακοπές, πριν λίγα χρόνια αγόρασε και κατοικία στο νησί που αγαπάει.

To βίντεο δημοσίευσε το mykonoslive.tv, που δείχνει το tender να έχει «καβαλήσει» την ξέρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΟΤΑΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΗ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΗ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ???? ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ Η ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΥΛΟ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΑΜΕΝΗ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΣΚΙΝΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΑΔΕΣ ΣΥΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ

  2. δεν μπορεσε να καβαλησει τιποτα,και καβαλησε την ξερα

  3. ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ Μ@ΛΑΚΑΣ???

Comments are closed.