Σκάνδαλο με την Αθηνά Ωνάση: Πασίγνωστος πλούσιος παράτησε τη γυναίκα του για την αγκαλιά της

Κοινοποίηση:
85fdd8_athina_wnasi

Σκάνδαλο μεγατόνων έσκασε στα πηγαδάκια της showbiz και πρωταγωνίστρια είναι η Αθηνά Ωνάση και ο νέος πασίγνωστος και πλούσιος επιχειρηματίας που φέρεται να παράτησε την γυναίκα του για να πέσει στην αγκαλιά της.

Eδώ και λίγο καιρό τα ξένα μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για έναν νέο έρωτα στη ζωή της Αθηνάς Ωνάση. Ο λόγος για τον πλούσιο επιχειρηματία και επίσης αθλητή της ιππασίας, Αλμπέρτο Ζόρζι, με τον οποίο η πλούσια κληρονόμος λέγεται ότι ήρθε πολύ κοντά όταν του πούλησε το πανέμορφο άλογο της Κορνέτο Κ, ναι, το αγαπημένο άλογο του Αλβάρο, μία κίνηση που μάλλον τον πόνεσε πολύ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το περιοδικό Ciao.

Από τότε οι δυο τους έχουν εμφανιστεί μαζί σε αγώνες αλλά και σε κοινά δείπνα σε εστιατόρια μόνο που κανείς από τους δύο δεν έκανε λόγο για το τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα τους. Γρήγορα οι φήμες καταλάγιασαν, αφού ο διεθνής τύπος ανακάλυψε, ότι ο Ζόρζι είναι παντρεμένος με μία πολύ πετυχημένη επιχειρηματία της βορείου Ιταλίας, ονόματι Αναλίσα Τζιουντίνι.

Μάλιστα, η τελευταία εν όψει των δημοσιευμάτων έκανε ότι μπορούσε μέσω social media για να δείξει σε όλους ότι ο γάμος της ήταν μία χαρά. Πριν από λίγο καιρό, όμως οι φήμες πήραν ξανά φωτιά, αφού σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται κοντά στην Αθηνά ο Αλμπέρτο έχει ήδη αφήσει τη σύζυγο του για χάρη της.

Ο Ιταλός επιχειρηματίας και αθλητής φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένος με την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση και δείχνει πρόθυμος να ανατρέψει τα πάντα στη ζωή του.

sxesi_athinas_wnasi

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ρε κοπέλα μου τόσο πλούτο έχεις ζήσε τη ζωή σου όπως σου αρέσει και βρες έναν άντρα της προκοπής που να σε αγαπάει.

  2. Είναι λίγο πιο μικρός από μένα και σπουδαζε παρα πολλα χρονια, όπως σχεδόν όλη του τη ζωή ήταν λέρα δώθε σε Ελλάδα και σε άλλη χώρα. Θα ήταν αδυνατον να ήταν παντρεμένος. Δεν είχε καν τον χρόνο και πριν με ξεκινήσει ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΚΟΠΕΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΧΝΙΔΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ όλη μέρα μαζί μου ήταν. Όπως και όταν δεν ήταν στο τηλεφωνο όλη μέρα μιλουσαμε και τον έβλεπα κιόλας που ήταν. Ποτε δεν μου είπε ψέματα. Μόνο μαζί μου είναι και μου το έχει αποδείξει παρα πολλες φορες ποσο με αγαπάει. Οι παντρεμένοι είναι για γυναίκες άλλες. Οχι για μένα! Δεν χρειαζομαι ουτε σαδιστές, ουτε ανθρώπους που δεν σέβονται τους ανθρώπους που αγαπώ τόσο πολυ , ουτε παντρεμενους. Ο Ριζόπουλος, ο Γουμενίδης και οι σχολιαστες σας μπορεί να βαριουνται στην καραντινα ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΗΣΥΧΗ! ΑΡΚΕΤΑ!

  3. Τι Αλβάρο τι Αλμπέρτο τα ίδια σκ@τ@ και θα πάθει τα ίδια. Δυστυχώς. Αφού δεν είναι ικανή να βρει κάποιον αξιόλογο. Αλλά ποιον να συμβουλευτεί; Όσοι την περιτριγυρίζουν είναι λαμόγια.

  4. Έτσι! Μπράβο ρε Αθηνούλα , κίνηση Ματ εναντίον του λεχρίτη πρώην συζύγου! ΧΑΑ χα χα!

  5. Άλλη μια ψεύτικη είδηση,για την Αθηνά Ωνάση!!Ο ίδιος ο Αλμπέρτο Ζόρζι,σε ερώτηση δημοσιογράφου μεγάλης έγκυρης, εφημερίδας,αν έχει δεσμό με την Αθηνά Ωνάση,απάντησε κατηγορημστικά όχι!!Λέγοντας πως απλά γνωρίζονται,επειδή συναντιούνται, σε διεθνούς αγώνες ιππασίας!!
    Η Αθηνά Ωνάση από 16 ετών,που ασχολείται σε επίπεδο πρωταθλητισμού με την ιππασία, αγωνίζεται πάντα, με την ελληνική σημαία!!

    1. τί λες ρε φίλε, συγκινήθηκα να ούμε…

  6. Χίλιες φορές η Αθηνούλα από αυτό το τέρας-σύζυγο στη φωτό. Μπράβο του που δεν κωλώνει

Comments are closed.